דפים פעילים: 1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
|
ארכיון |
|
הודעה חדשה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
שימוש לפני היריון | | | עינב |
00:04 09/12/2018 |
תגובה |
|
היי, האם אפשרי להתאמן עם הבלון עוד לפני כניסה להריון, על מנת להיות רגועה לגביי המשך התהליך?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
שימוש במכשיר לפני ההיריון | | | רותי קרני הורוביץ |
00:37 09/12/2018 |
|
|
הי,
שימוש במכשיר רפואי מוגבל להתוויות ולהוראות. קראי את הוראות השימוש באתר.
מותר שימוש לפני היריון (חוזר) ורק לחיזוק רצפת אגן, ולא כהכנה לקראת הלידה.
אם את מודאגת בעניין ה'התרגלות' הסירי דאגה מליבך. השימוש משלושה שבועות לאחור ממועד הלידה המשוער שייקבע לך מספיק בהחלט כהכנת החיץ ללידה.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
תרגול בהיקף 20 ס"מ | | | לילך |
09:54 17/10/2018 |
תגובה |
|
הי,
התחלתי להתאמן לפני כשבוע, והגעתי כרגע לאימון של 10 דקות רצופות בהיקף 20 ס"מ (כבר כמה ימים). לתחושתי הבלון יושב טוב, המתיחה מורגשת והכל כפי שמצויין בהנחיות.
שאלתי היא כזאת -
נניח שלא אצליח להגיע מעבר להיקף הזה, האם עדיין יש אפקטיביות לאימון? כלומר זה עדיין עדיף מעיסוי פירינאום רגיל לא?
אני כמובן אמשיך לתרגל ובתקווה גם אעלה בהיקף, אך חשוב לי לדעת שהזמן המושקע יניב פרי בכל מקרה...
תודה!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10 ימים בהיקף 20 | | | רותי |
07:46 18/10/2018 |
|
|
היי,
ההיקף שאת מתארת אינו אפקטיבי. בנוסף אין התקדמות בתרגול. שינוי משמעותי מתחיל בהיקפים שמעל 26 ס''מ.
כתבת שהבלון 'יושב טוב'. זה מעלה חשד שאת ממוקדת בהשארת הבלון ממוקם עצמית. זה לא יקדם אותך. הבלון צריך אמנם להיות ממוקם היטב אך אין מצב שלא תצטרכי להחזיקו ביד. אם אינך - סימן שהוא או מוחזק ע''י פנים הירך או קטן מכדי לברוח.
קראי שוב את ההוראות ומסי להתקדם בהיקף תוך מיקוד במגמת. הגדלה של הנפח ולא בהשארת העצמונית במקומו.
דיווחי האם הצלחת ואז נדע האם האימון נעשה על-ידי באופן אפקטיבי.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
עדכון בהמשך לתשובתך | | | לילך |
17:42 25/10/2018 |
|
|
הי רותי,
תודה על ההנחיות. אכן חשדך היה נכון... לקח לי קצת זמן להבין מה התכוונת בדיוק, אך משירדתי לסוף דעתך התחלתי להתקדם בצורה יפה מאוד. היום הגעתי לקוטר 26 ואני מרגישה שאני בדרך הנכונה.
תודה רבה!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
היי לילך, נהדר! תודה על העדכון המשמח. המשיכי ואני כאן לכל שאלה נוספת | | | רותי |
18:16 25/10/2018 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
האם יש החזר על האפינו - או האם זה כלול בציק של קופות החולים? | | | דינה |
21:05 04/10/2018 |
תגובה |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
לא. אין לקופה שום התחייבות להחזיר. כדאי לנסות. אם לא - להגיש למבטח הבריאות הפרטי. בהצלחה | | | רותי קרני הורוביץ |
22:27 04/10/2018 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
תחושת וואקום | | | הריונית |
18:47 28/09/2018 |
תגובה |
|
היי, בזמן השימוש אני מרגישה תחושת וואקום שממש מלחיצה אותי,כאילו אני יכולה למשוך שם משהו שיצא עם הבלון...
בגלל שאני מרגישה שאלד בתחילת תשיעי התחלתי את השימוש קצת מוקדם ואני מפחדת לזרז...
האם יצירת וואקום ברחם יכולה לזרז לידה? "למשוך" את הרחם?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
תחושת ואקום | | | רותי |
09:40 29/09/2018 |
|
|
היי,
כדי שיותר ואקום נדרש ריקון של החלל ואטימתו. לא נראה שזה המצב. מה שאת מתארת נשמע יותר כמו תחושת ההיבלעו. של הבלון. כאשר מונח עצם בפתח הנרתיק הוא מונע מן הסוגר לעשות את המוטל עליו - לשמור את הפתח סגור, והגוף רוצה אחת משתייך: לבלוע או להקיא.
נשמע שבמקרה שלך הגוף מנסה יותר 'לבלוע'. לכן, יש למקם את הבלון מעט יותר 'החוצה' אך מספיק מעט שלא יהיה מדי בחוץ לייצר אימון הלידה 'הפוכה'.
נסי כשאת מרגישה את תחושת היניקה פנימה של הבלון למשוך אותו *מעט* החוצה עד למיקום בו יישאר 'תקוע'. אין זה אומר שלא תצטרכי להחזיק אותו א. כדי להגן על עצמך מקפיצה פתאומית שלו החוצה, מה שייצור כיווץ הגנתי שעלול להיות מכאיב כשקורה בפתאומיות, ב. כדי להחזירו במקומו. הנרתיק לבד לא יכול לעשות זאת, ואם נדמה שכן זה בד''כ כי הרקמה הפנים ערכית דוחסת אותו פנימה - מה שממקם את הבלון עמוק מדי ויותר אימון לא אפקטיבי.
נסי את הנחיותיו ואשמח שתשובי לדווח האם עבד עבורך. בהצלחה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
היי, האם יש השתתפות של קופ"ח כללית (מושלם) לקנייה? | | | רינה |
17:51 24/08/2018 |
תגובה |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
תקועה | | | שרי |
10:42 16/07/2018 |
תגובה |
|
כבר 3 שבועות משתמשת באפי נו, בשבוע האחרון הייתי תקועה על 24 והיום סופסוף הצלחתי לעלות ל-26.
אמורה ללדת בעוד פחות משבועיים ונראה שלא אגיע ליעד.
בזמן התרגול מרגישה תחושת לחץ גדולה מאוד (כאילו צריכה לשירותים גם לשתן וגם לצואה) גם אחרי שהתרוקנתי מספר דקות לפני התרגול.
כיצד ניתן לשפר ולהגיע ליעד עד הלידה?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
שימוש באפי-נו בן כמה שנים | | | ליהי |
13:55 28/02/2018 |
תגובה |
|
שלום למנהלי הפורום,
אשמח לדעת אם יש למכשיר תאריך תפוגה או משהו כזה. יש לי אחד שרכתי לפני 11 שנים והשתמשתי בו פעמיים. הייתי מאוד מרוצה מהתוצאות. האם אני יכולה לחזור להשתמש באותו מכשיר לאחר כל כך הרבה שנים? אציין כי למראית עין הוא נראה שלם וללא פגע. תודה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
תאריך התפוגה | | | רותי קרני הורוביץ |
20:43 28/02/2018 |
|
|
היי ליהי,
ניתן להשתמש בבלון בתוך חמש שנים או סביב שתי לידות, המוקדם מביניהם. במקרה שלך, שניהם כבר עברו. גם בלון שנראה שלם ומושלם לכאורה, עלול להתיישן, שכן סיליקון אורגני הוא כשמו, חומר אורגני, ועלולים להתרחש בו תהליכי בלאי.
אין סיבה לקחת סיכון. אל תשתמשי בו.
תוכלי להחזירו (ניתן אותו כמכשיר הדגמה למדריכות) ולזכות בהנחה קטנה.
יחד עם זאת קחי בחשבון שהסיכויים שתיקרעי בלידה שלישית לאחר שתיים קודמות ללא תפרים ובהנחה שתנאי ההיריון שלך לא השתנו באורח משמעותי - זעומים.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
פקק רירי | | | גלי |
00:47 05/07/2017 |
תגובה |
|
היי
2 שאלות:
1. נכנסתי היום לשבוע 36 והתחלתי באימונים. האם מוקדם מידי להתחיל?
2. אחרי האימון הראשון בו הגעתי לנפח של כ5ס"מ (האם נחשב טוב?) הוצאתי את הבלון והיה על הקצה שלו הפרשה צמיגית צהובה. האם יכול להיות שזה הפקק הרירי שהשתחרר בעקבות השימוש בבלון?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
תשובות | | | מיכל |
23:43 05/07/2017 |
|
|
1. אומרים להשתמש שלושה שבועות לפני מועד הלידה ולכל ממליצים על שבוע 37.
יש כאלה שיולדות קודם, אז אני לא יודעת מה לומר לך לגבי השבוע.
2. הפרשות זה דבר נורמלי.וז בסדר ההפרשות האלה.
פקק רירי נראה קצת שונה.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
אפי נו כסימולטור לחיזוק רצפת אגן | | | שני |
13:59 21/06/2017 |
תגובה |
|
האם מכשיר האפי נו נחשב סימולטור לחיזוק רצפת אגן אחרי הלידה? אני שואלת כי אם כן ניתן לקבל עליו החזר מקופת החולים (שאלתי אותם ספציפית על אפי נו אבל הם לא הכירו את שם המכשיר)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
אני כבר קראתי את המאמר וניסיתי את מה שכתוב בו ועדיין הבלון בורח. | | | מור |
18:07 12/04/2017 |
תגובה |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מצאת פיתרון? | | | מיכל |
23:39 05/07/2017 |
|
|
כל מה שאני לא עושה גורם לבלון לברוח החוצה.
ממש מצטערת שקניתי אותו.
הרבה כסף ולא יעיל.
גם עזרה נורמלית לא נותנים.
חבל! כל כך הרבה חברות מחכות לשמוע אם כדאי לנו להזמין או לא.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
אשמח לשיתוף | | | מיכל |
23:45 05/07/2017 |
|
|
בטח כבר ילדת. אז מזל טוב!
אשמח שתשתפי אותי אם הצלחת להתאמן עם הבלון? ומה הפיתרון?
לאיזה גודל הגעת? והאם נקרעת בלידה? תודה!
|
|
|