דפים פעילים: 1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
|
ארכיון |
|
הודעה חדשה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מכשיר אפינו בן 5 שנים | | | גולה |
10:03 02/01/2017 |
תגובה |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מכשיר אפינו בן 5 שנים | | | גלית |
10:05 02/01/2017 |
|
|
שלום,
רכשתי אפינו לפני 5 שנים לפני הלידה של בני הצעיר. האם ישנו "תוקף" לבלון? האם כעת בהריון הנוכחי ניתן להשתמש בו שוב? וכיצד ניתן לנקות אותו בצורה יסודית לאחר שהיה מאוחסן 5 שנים?
תודה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הי, מכשיר בן 5 שנים הינו פג תוקף ואין להשתמש בו | | | רותי קרני הורוביץ |
10:53 02/01/2017 |
|
|
נפחי את הבלון וראי תאריך תפוגה מדויק על הדגלון שבמרכז הבלון. ניתן לראות זאת באור טוב, וכשהבלון מנופח בלבד. אם עדיין לא פג תוקפו - תוכלי להשתמש בו גם הפעם. הבלון הינו פג תוקף לאחר שימוש לקראת שתי לידות או חמש שנים - המוקדם מביניהם.
אם תביאי את המכשיר המשומש אלינו, נוכל למסור אותו כמכשיר הדגמה למדריכה להכנה ללידה להראותו בקורסים ולאפשר לך לקנות מכשיר חדש בהנחה. נשמח לעמוד לרשותך
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | |
10:55 02/01/2017 |
|
|
תודה רבה רותי!
אבדוק זאת
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
בכיף | | | רותי קרני הורוביץ |
21:02 15/01/2017 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
האם יש אפשרות להזמין ולשלם במזומן במעמד איסוף המוצר? | | | נוי |
12:25 01/12/2016 |
תגובה |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
האם יש אפשרות להזמין ולשלם במזומן במעמד איסוף המוצר? | | | נוי |
12:24 01/12/2016 |
תגובה |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
רכשתי מכשיר עוד טרם השימוש בו לחצתי על מנת לנפחו וזה לא מתנפח מעל 18 במד? תקלה? | | | שני |
21:33 26/09/2016 |
תגובה |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
לא. המכשיר בסדר גמור. לחץ האויר הוא פונקציה של לחץ האויר הקבוע (1 אטמוספירה) פלוס לחץ השריר שמופעל עליו. נדיר שיגיע ליותר מ-18 (צריך להפעיל לחץ מכני אדיר) | | | רותי קרני הורוביץ |
14:04 27/09/2016 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
רכשתי אפינו פתחתי לקרוא את ההוראות וטרם השתמשתי בו... התייעצתי עם הרופא שלי שאוסר עלי להשתמש במכשיר | | | גילי |
21:20 26/09/2016 |
תגובה |
|
למה אתם לא מציינים לפני שיש להייעץ עם הרופא הנשים? פניתי אחרי יומיים (עברו בינתיים שישי שבת)לבחור מישרש שממנו רכשתי את המכשיר כדי לקבל החזר כספי אך הוא סירב בטענה שהניילון נפתח.
אני הוצאתי 645 שח על מכשיר שלא אוכל להשתמש בו זו פשוט להוליך את הלקוח שולל.
אני מקווה לקבל תשובה מספקת בקרוב ואת השירות המגיע לי כצרכן במדינה.
0528674442
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
שלום גילי, בהתאם להנחיות משרד הבריאות איננו יכולים לקבל מכשיר שאריזתו נפתחה | | | רותי קרני הורוביץ |
14:03 27/09/2016 |
|
|
ההוראות בעברית אגב נמצאות מחוץ למכשיר.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | גילי |
19:03 09/10/2016 |
|
|
לי יותר קל באנגלית והן נמצאות בתוך הקופסה.
אתם לא מזהירים בשום מקום שיש להתיעץ עם הרופא נשים שלך לפני הרכישה!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
שוב. צר לנו אך אין צורך בנשים בריאות. אם היה, זו היתה הנחייה ממשרד הבריאות. כמי שסובלת מבעיה, חובת ההתייעצות היא על הלקוחה | | | רותי קרני הורוביץ |
21:34 09/10/2016 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
תוך כמה זמן יגיע המכשיר בדואר שליחים עד הבית? | | | בתאל |
18:47 04/08/2016 |
תגובה |
|
שלום רב,
הזמנתי היום מכשיר אפי נו בדואר שלחים בתוספת של 45 ש"ח למשלוח. מתי יגיע אליי המכשיר? אני גרה באורנית יישוב ליד ראש העין.
תודה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
היי בת-אל! ! המכשיר יוצא מאיתנו תוך שני ימי עבודה לכל היותר, ודואר שליחים מביא אותו תוך שני ימי עבודה נוספים לכל היותר בתנאי שהצליחו ליצור איתך קשר לתיאום המסירה | | | רותי קרני הורוביץ |
21:29 04/08/2016 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
תודה רבה | | | בתאל |
21:44 04/08/2016 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ברצון :-)) | | | רותי קרני הורוביץ |
21:48 04/08/2016 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
שימוש באפי-נו לפני כניסה להריון. | | | אנונימית |
21:24 31/07/2016 |
תגובה |
|
רותי שלום,
אנחנו מתכננים הריון ראשון בחודשים הקרובים.
עדיין כואב לי במהלך קיום יחסי מין (כאב המשתפר מפעם לפעם). הכאב הוא רק בכניסה לנרתיק. מבדיקות שעשינו אין שום בעיה. רציתי לשאול, האם כבר עכשיו אפשר לרכוש את האפי-נו ולהתחיל להשתמש על מנת להכין את המקום (ובכך הכאבים יחלשו)? או שהשימוש באפינו הוא רק במהלך הריון? ראיתי שכתבת שאפשר להתחיל להשתמש משבוע 34 למקדימות.
תודה רבה!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
בהתוויות למכשיר לא מצוין שהוא משמש לטיפול בדיספרוניה, וגיניסמוס או ווודוניה (כאבים בזמן יחסים, חדירה או ללא קשר אליהם) אנא התייעצי עם רופאך | | | רותי קרני הורוביץ |
14:06 27/09/2016 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
שימוש חוזר - נקיון | | | יעל |
12:03 04/07/2016 |
תגובה |
|
היי
היכן ניתן לרכוש מגבוני אלכוהול לחיטוי במידה ונגמרו ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הי יעל, בבית מרקחת ישנם פדים לחיטוי. ניתן גם לרכוש בנפרד פדים קטנים - גזות, ואלכוהול 70% ולהכינם בעצמך | | | רותי קרני הורוביץ |
21:03 04/07/2016 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
שימוש חוזר במכשיר אפי נו לאחר 3 וחצי שנים | | | שלי |
15:41 03/07/2016 |
תגובה |
|
שלום רותי,
לפני שלוש וחצי שנים ילדתי את ביתי, לידה ראשונה. השתמשתי במכשיר אפי נו כשלושה שבועות לפני הלידה.
ילדתי בלידה טבעית ללא אפידורל, היה חתך קטן מאד, שני תפרים, והחלמה מהירה (כלל לא הרגשתי את התפרים).
כעת אני לקראת לידה שניה, ויש לי שתי שאלות:
האם יש משמעות ל'תרגול' נוסף באפי נו לקראת הלידה?
שנית, האם ניתן להשתמש שוב באותו מכשיר? המכשיר היה ארוז באריזתו המקורית לאורך כל התקופה. איך אפשר לחטא אותו?
תודה רבה!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הי שלי! | | | רותי קרני הורוביץ |
21:05 04/07/2016 |
|
|
כדאי להשתמש שוב במכשיר לקראת הלידה החוזרת, היות שסיימת את הלידה הקודמת עם תפרים. תוכלי לחטא את המכשיר באמצעות שימוש באלכוהול (פדים לחיטוי) ובאמצעות שטיפה במים וסבון לפי ההוראות. מאחלת לך הפעם לידה חלקה לחלוטין :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מכשיר תקול | | | דנה |
22:47 29/06/2016 |
תגובה |
|
היי,
רכשתי את דגם הדלפין לפני מספר ימים.
בטרם התחלתי להשתמש בו ניסיתי לנפח אותו בהתאם להנחיות..
אני שמה לב כי הבלון לא מתנפח לגודל המקסימלי שלו (מחוץ לגוף) ולא משנה כמה אני מנפחת הוא נשאר באותו הגודל קטן יחסית (היסתכלתי באינטרנט איך אמור להיראות הבלון כשהוא מנופח).
מה צריך לעשות על מנת לנפח את הבלון ?
אם המכשיר לא תקין, למי עליי לפנות ?
תודה רבה!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הי דנה, אני מבינה שהבעיה נפתרה? בכל מקרה ניתן לפנות לשירות שלנו בכל יום בין עשר בבוקר לעשר בערב | | | רותי קרני הורוביץ |
21:07 04/07/2016 |
|
|
|
|
|