דפים פעילים: 1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
|
ארכיון |
|
הודעה חדשה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
התקדמות איטית במיוחד | | | נסיה |
20:02 06/05/2016 |
תגובה |
|
שלום
אני כבר 8 ימים משתמשת באפי נו אבל אני לא רואה שום התקדמות משמעותית. מ19 סמ של היום הראשון הגעתי היום להיקף של 20 וחצי בלבד.
הבעיה העיקרית שלי היא שהבלון פשוט בורח. אני מנסה להחזיקו אבל יש לחץ מבפנים שמושך אותו החוצה ובפועל גורם לי להשאר עם הבלון בפנים גג 2-3 דקות כך שאני כלל לא בטוחה שהאימון בכלל עוזר..
ניסיתי את כל הטיפים מהמאמר אך זה לא עוזר, אני כבר לא משמשת בחומר סיכה כלל, אני מכניסה שלושת רבעי מהבלון ומפעילה כח עם הידיים שלא יברח אך כלום לא עוזר.
אני כבר ממש מיואשת ומרגישה שסתם קניתי את המכשיר בייחוד שאני כל כך קרובה ללידה וההתקדמות כל כך איטית. אודה לעזרתכם הדחופה..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
נסיה שלום | | | רותי קרני הורוביץ |
11:36 07/05/2016 |
|
|
כתבת שאת מחזיקה את המכשיר בכוח. זו אינדיקציה ברורה לכך שהמיקום של הבלון אינו תקין. סביר שהוא ממוקם לא מספיק עמוק אך גם ייתכן שאת נמצאת בפוזיציית אימון לא נכונה. ניסית שכיבה נתמכת על הצד עם כרית בין הברכיים?
2-3 דקות לסשן הם זמן לא רע. את יכולה לעשות שלושה אימונים עוקבים והגעת למכסה היומית.
יחד עם זאת 20 ס"מ הם היקף קטן מאד לשמונה ימים. אם הסיבה אינה לחץ נפשי מאד גדול שמונע ממך להרפות, הייתי ממליצה שמיילדת תראה אותך מתאמנת.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
למה אין מענה בפורום? לאן עוד ניתן לפנות להיעצויות וכדומה? | | | נסיה |
23:10 02/05/2016 |
תגובה |
|
היום באימון עם האפי נו הדרך היחידה שהבלון לא קפץ החוצה היתה כשהכנסתי כמעט את הבלון כולו ואז הרגשתי בנוח מאוד להמשיך ולנפח אך כשהוצאתי אותו זה די כאב. האם אימון כזה הוא אפקטיבי בכלל? כשהבלון כולו בפנים?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הי נסיה, השבתי על שאלותיך ואת מוזמנת גם להתקשר 03-5222427 | | | רותי קרני הורוביץ |
00:39 03/05/2016 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מספר שאלות לאחר התחלת שימוש באפי נו | | | נסיה |
17:59 30/04/2016 |
תגובה |
|
שלום התחלתי לפני מס ימים להשתמש באפי נו, ויש לי מס שאלות:
1. בשלב השני של האימון (הניפוח) הבלון כל הזמן בורח החוצה וזה קצת כואב. ניסיתי למקם אותו כל הזמן בצורה שונה בכדי שיתמקם בצורה שלא יצא אבל זה מחזיק מעמד גג 3 דקות ושוב בורח (גם כשאני מכניסה כ3/4 מהבלון).
2. לאחר מדידת היקף הבלון באימון האחרון הגעתי ל17 סמ, אך אני לא מבינה כיצד בפועל מודדים קוטר..אשמח להסברכם.
3. כשהבלון בחוץ ניסיתי לנפח אותו כדי לדמות היקף של 34 סמ שזו המטרה לפי מה שהבנתי, אך נדמה היה לי שהבלון ממש עוד שניה מתפוצץ כשרק הגיע לכ30 סמ. האם יש סכנה שיתפוצץ מהניפוח או שיתכן שאיני מודדת נכון? אני מודדת את ההיקף הגדול ביותר עי חוט תפירה אותו אני מנייה אחכ על גלוית המדידה של הסמ.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | רותי קרני הורוביץ |
00:39 03/05/2016 |
|
|
הי נסיה,
משיבה בגוף שאלותייך:
1. בשלב השני של האימון (הניפוח) הבלון כל הזמן בורח החוצה וזה קצת כואב. ניסיתי למקם אותו כל הזמן בצורה שונה בכדי שיתמקם בצורה שלא יצא אבל זה מחזיק מעמד גג 3 דקות ושוב בורח (גם כשאני מכניסה כ3/4 מהבלון).
זה בסדר. 3 דקות זה לגמרי תקין (את יכולה 'לשבור' את האימון לרצף של שלושה כאלו), אך האם כוונתך לכך שהבלון 'מחזיק' בלי שתחזיקי בו? אם כך זה אינו תקין. עליך להחזיקו כל זמן האימון. הגוף מייצר דינמיקה ועלייך לייצבו (את הבלון)
2. לאחר מדידת היקף הבלון באימון האחרון הגעתי ל17 סמ, אך אני לא מבינה כיצד בפועל מודדים קוטר..אשמח להסברכם.
מודדים בסרט מידה גמיש (של תופרת) את היקף הבלון במקום הרחב ביותר
3. כשהבלון בחוץ ניסיתי לנפח אותו כדי לדמות היקף של 34 סמ שזו המטרה לפי מה שהבנתי, אך נדמה היה לי שהבלון ממש עוד שניה מתפוצץ כשרק הגיע לכ30 סמ. האם יש סכנה שיתפוצץ מהניפוח או שיתכן שאיני מודדת נכון? אני מודדת את ההיקף הגדול ביותר עי חוט תפירה אותו אני מנייה אחכ על גלוית המדידה של הסמ.
את מודדת היטב. הבלון עובר בדיקת איכות קפדנית ומיועד לשאת עומסים כבדים בהרבה. אל תדאגי.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
נקיון האפי נו בעזרת אלכוהול | | | עידן |
14:09 20/04/2016 |
תגובה |
|
שלום
בהמלצותיכן מצוין לחטא את הבלון עם 70% אלכוהול לאחר השימוש. האם זה אומר שלפני השימוש הבא צריך לשטוף אותו שוב במים כדי להסיר את האלכוהול או שניתן להשתמש בו ישירות לאחר הנקיון?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
אין צורך לשטוף לאחר אלכוהול - החומר נדיף | | | רותי קרני הורוביץ |
00:35 03/05/2016 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
טיפת דם לאחר אפינו | | | נירית |
16:39 01/03/2016 |
תגובה |
|
היי,
לאחר השימוש באפי-נו ראיתי טיפת דם ורודה - האם יש מה לחשוש?
האם להפסיק בינתיים את השימוש באפי-נו?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הי נירית, חסרים פרטים | | | רותי קרני הורוביץ |
19:27 01/03/2016 |
|
|
טיפת דם ורודה - באיזה מרקם? האם רירית? אם כן ייתכן שזה הפקק הרירי.
אם היית צריכה 'לצבוע' בעזרתה כמה שטח היתה מכסה? השיבי במידות כמו 'חצי ציפורן', 'שקל' וכד'.
השיבי ואוכל לענות.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
יציאת הבלון | | | דבורה |
16:17 21/01/2016 |
תגובה |
|
שלום, התחלתי להתאמן עם האפינו ואני לא ככ מבינה איך הוא אמור לצאת כשהוא מנופח.. הרי זה אמור לדמות לידה אבל בלידה לוחצים מאוד חזק כדי שהראש יצא ובהדרכה שלכם כתוב- להוציא את הבלון עי הרפייה של השרירים.. הבלון יוצא בצורה כזו רק כשהוא כמעט לא מנופח, אך ככל שהוא נפוח יותר, בלתי אפשרי להוציא אותו רק ע"י שחרור לכן אני נאלצת למשוך בעדינות על מנת שיצא, האם כך זה צריך להיות? למשוך?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הי דבורה, נשמע שהבלון נבלע במהלך אימון. אם ממוקם היטב, משתחרר בקלות | | | רותי קרני הורוביץ |
10:55 25/01/2016 |
|
|
קראי את המאמר 'הבלון בורח?' באתר שלנו.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
האם המשלוח עם דואר שליחים הוא לכל הארץ | | | נועם |
15:30 19/01/2016 |
תגובה |
|
ספציפית האם מגיע גם ליוקנעם
תודה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
לכל איזורי השירות של דאר ישראל. ניתן לברר באתרם. אין בעיה עם יקנעם ככל שידוע לי | | | רותי קרני הורוביץ |
10:54 25/01/2016 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
לא הצלחתי לתפוס אתכם טלפונית | | | ג'נט |
12:23 07/01/2016 |
תגובה |
|
אני מעוניינת במכשיר אפי נו , איך לא מצליחה לתפוס אותכם טלפונית
ג'נט
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מלאי הזמנה באתר או שלחי אלי את פרטייך ואתקשר, אפשר גם במייל פרטי ruti@leida.co.il | | | רותי קרני הורוביץ |
10:53 25/01/2016 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
בלון וצינור חדש לליברה | | | חופית |
12:45 03/01/2016 |
תגובה |
|
שלום, איך ניתן לרכוש צינור ובלון חדש? מה העלות?
לא הצלחתי לתפוס אתכם טלפונית
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הי חופית, לצערי לא ניתן לקנות בלון וצינורית בלבד. תוכלי לרכוש דלפין פלוס באתר. המוצר זהה לליברה. בהצלחה | | | רותי קרני הורוביץ |
10:52 25/01/2016 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
שימוש באפי נו כשיש מחיקה והתחלה של פתיחה | | | טלטל |
15:46 30/12/2015 |
תגובה |
|
שלום,
אני בשבוע 38 ומעוניינת הלתחיל בשימוש באפי נו,
לפני 3 שבועות החל אצלי תנליך של מחיקה (70%) ותחילת פתיחה (1.5 ס"מ) שנעצר.
האם מותר ובטוח עבורי להשתמש בבלון?
אשמח לתשובה מהירה,
תודה!
|
|
|
|
|
|
|
|
|