|
|
|
|
|
|
|
|
|
שימוש באפי נו | | | ולריה |
17:05 12/07/2015 |
תגובה |
|
שלום, אתמול לראשונה שמעתי על המכשיר הזה.
אשמח לקבל המלצות לגביו. האם כדי ולא מסוכן ( כבר שמעתי תגובות גם בעד וגם נגד המכשיר)
איך משתמשים ומתי? אני שבוע 35
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הי ולריה, אנא הכנסי לאתר החדש שלנו | | | רותי קרני הורוביץ |
17:08 12/07/2015 |
|
|
www.epino.co.il תוכלי למצוא המלצות, הוראות שימוש ומידע נוסף. נשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה נוספת.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הייתי באתר | | | ולריה |
17:41 12/07/2015 |
|
|
לא רואה שם שימוש מפורט.
ודווקא רציתי קודם לשמוע קצת חוויות של אחרות.
אמרו לי שיש גניקולוגים שלא מעודדים את המכשיר. שהוא יכול לעשות קרעים מיקרוסקופים ובלידה זה הופך ליותר גרוע. כל מיני תגובות . קצת מבולבלת בעניין . מכשיר לא זול בכלל ככה שלא הייתי רוצה לקנות ולא להשתמש.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
אולי נוח לך יותר להתמצא באתר הישן | | | רותי קרני הורוביץ |
18:16 12/07/2015 |
|
|
www.epi-no.co.il
לגבי קרעים, להיפך. האימון במכשיר מונע קרעים בלידה.
בהצלחה בכל מקרה בהחלטתך ובלידתך.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מצליחה להתקדם בהיקף הנדרש אך לא להחזיק... | | | טל |
10:29 26/06/2015 |
תגובה |
|
היי, אני מתרגלת עם האפי נו כבר במשך שבועיים, הגעתי להיקף 29.5 (ואני עוד פחות משבוע בתאריך המשוער..:)) אך מהיקף 27 ס"מ ועד עכשיו כל עלייה בהיקף אני לא מצליחה להחזיק יותר מדקה, בטח לא 10 דקות. הדבר היחיד שאני מצליחה זה להגיע לנפח כל פעם עוד קצת ואחרי דקה לכל היותר 'ללדת' את הבלון כפי שהוא, מה שכן אני חוזרת על הפעולה לפחות פעמיים שלוש.
האם למרות שאני לא מחזיקה אותו בפנים למשך הזמן הרצוי, עדין מתקיים האפקט הרצוי? תודה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
טל, למיטב ידיעתי - בהחלט כן | | | רותי קרני הורוביץ |
11:45 26/06/2015 |
|
|
גם פחות מדקה שלוש פעמים ל סשן, מקנה לך את האפקט הרצוי של אלסטיות ביחס לאותו היקף. שאפו על ההישג, 29.5 ס"מ הם היקף מכובד מאד. ישר כוח. הסיכוי שתיקרעי או תיחתכי חלילה בלידה - זעום ביותר. גם רגשית-נפשית ופסיכולוגית את עומדת במקום מצוין. היקף ראש התינוק שלך מאד דומה לזה של הבלון (בהנחה שאין חריגות גדולות), והסיכוי ללידה קלה - מאד מאד גבוה. בהצלחה. נשמח אם תמשיכי לעדכן אותנו.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
שימוש חוזר באפי-נו | | | קרן |
11:38 22/06/2015 |
תגובה |
|
היי,
ילדתי לפני 3 וחצי שנים ללא תפרים, לאחר שימוש באפי-נו.
אני יודעת שלא חייבת אבל ארצה לתרגל שוב אפילו פה ושם בקטנה, כדי לחזור לתחושה...
שאלתי: האם לתרגל רגיל לפי ההוראות הרגילות, והאם אפשר לדלג על עיסוי הפרינאום ולהתחיל ישר עם האפי-נו בשבוע 36?
שאלה נוספת - איך לנקות/לחטא לאחר שהיה שמור במגירה 3 וחצי שנים :)
תודה!
קרן.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
היי קרן | | | רותי קרני הורוביץ |
11:48 26/06/2015 |
|
|
ישר כוח!
גם לדעתי רצוי מאד לתרגל לפני לידה חוזרת כדי להיות מוכנה ולא רק בהיבט המותווה. לשאלתך, לפי ההוראות אין שינוי באופן התרגול במכשיר לקראת לידה חוזרת, אך אישית אני מסכימה עם ההנחות שציינת. הייתי נוהגת בדיוק כמוך.
לשאלתך, יש לקרוא שוב את ההוראות ולפעול על פיהן: חיטוי, שטיפה במים וסבון, ייבוש, בדיקת תקינות וכו'.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ג׳ל סיכוך לשימוש במכשיר לראשונה | | | טל |
15:10 18/06/2015 |
תגובה |
|
שלום,
האם מותר להשתמש בג׳ל סיליקון עם המכשיר (אני משתמשת בלובריסיל)?
תודה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הי טל, מותר להשתמש בג'ל ע''ב מים בלבד | | | רותי קרני הורוביץ |
15:46 18/06/2015 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
שימוש בשמירת הריון בשל צירים מוקדמים | | | טלי |
00:34 26/05/2015 |
תגובה |
|
האם ניתן להשתמש במכשיר האפי-נו הזמן שמירת הריון בשל צירים מוקדמים? אציין כי הגניקולוג אסר על קיום יחסי מין והגעה לאורגזמה.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הי טלי, במקרה זה של שמירה ואיסור קיום י"מ - השימוש אסור | | | רותי קרני הורוביץ |
09:31 26/05/2015 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
החזקה של הבלון ועוד... | | | הילה |
12:57 13/05/2015 |
תגובה |
|
שלום,
התחלתי לפני כשבוע להשתמש במכשיר האםי נו ויש לי מספר שאלות:
1. בשלב הראשון של הלחיצות לחיזוק רצפת האגן, נרשם כי עלי להרגיש כאילו אני מושכת פנימה את הבלון אך פיסית נראה שאני דווקא דוחפת אותו מעט, האם זה הגיוני? יש מה לעשות עם זה?
2. אני ממש לא מצליחה להזיק את הבלון ללא עזרת הידיים ואו הרגליים גם לאחר ניפוחו וגם בשלב הלחיצות הנ"ל. קראתי כאן את הטיפים אך לצערי שום דבר לא עוזר ובצורה זו אני מפספסת את הניסיון ללידת הבלון... האם יש איזהשן עצות נוספות או אולי וידאו שמראה כיצד יש למקמו? האם זה אמור להיות בכוח או שהוא אמור להישאר שם?
תודה רבה,
הילה.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הי הילה, | | | רותי קרני הורוביץ |
09:34 26/05/2015 |
|
|
באשר לשאלתך הראשונה. פעמים רבות נשים עושות 'היפוך פעולה' בזמן אימון רצפת האגן, ודוחפות אותה כלפי חוץ. זו פעולה מוטעית כמובן. יש למשוך את רצפת האגן מעלה. שימוש בדמיון מודרך יכול לסייע. נסי להיעזר בדימויים של מעלית, סגירת רוכסן ושתיה מקש כדי לנסות ולהחזיר את הכיוון הנכון לאימון שלך.
לשאלתך הנוספת, אנא קראי את המאמר 'הבלון הבורח' באתר. הואנכתב במיוחד עבורך..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
תאריך ייצור של אפי- נו | | | הילה |
16:16 29/04/2015 |
תגובה |
|
שלום,
אני מעוניינת לרכוש מכשיר ורציתי לדעת היכן מוטבע תאריך הייצור עליו?
תודה,
הילה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הי הילה, | | | רותי קרני הורוביץ |
16:43 29/04/2015 |
|
|
תאריך הייצור ומספר אצווה מוטבע בשני מקומות. בתוך הבלון - על דיגלון המוצמד לצינור הולכת האויר, ועל האריזה.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הי רותי, | | | סמדר |
18:37 23/03/2015 |
תגובה |
|
ניסיתי להכניס יותר ולהחזיק יותר בקצה..
עדיין הבלון "ברח" כעבור 3 דקות, אז חילקתי את האימון לשלושה אימונים.
בפעם השלישית הכנסתי אפילו יותר והרגשתי שאני צריכה רק לתמוך בו ולא "להילחם בו".
זה לא מהעיד על כך שהוא הוכנס עמוק מדי?...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הי סמדר! | | | רותי קרני הורוביץ |
15:53 12/04/2015 |
|
|
הצורך הקטן בהחזקה כוחנית של המכשיר הוא בד"כ סימן טוב המצביע על מיקום תקין. אם את מצליחה להוכיח לעצמך ששליש מן הבלון בחוץ (באמצעים של מישוש או ראייה) - הרי שהכל תקין.
ובכל זאת.. 22 ס"מ הם תחילת הדרך. מאד תחילת הדרך. בהנחה שהמיקום תקין, מה את חשה שמונע ממך להתקדם אל היקפים גדולים יותר?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
20 סמ אחרי שבוע? | | | סמדר |
01:59 22/03/2015 |
תגובה |
|
הי רותי, אני מתאמנת כבר שבוע והגעתי רק ל20 סמ..... הגיוני?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | סמדר |
02:04 22/03/2015 |
|
|
כמובן שהתכוונתי להיקף, בחלק הרחב ביותר של הבלון..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הי סמדר, | | | רותי קרני הורוביץ |
08:06 22/03/2015 |
|
|
בהחלט כדאי להאיץ את הקצב. מהו הקושי העיקרי המונע ממך להתקדם? מה התל"מ שלך? האם קראת את מאמר הטיפים שלי באתר?
אנא השיבי, ואשמח לעזור.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
תלמ ועוד | | | סמדר |
13:17 22/03/2015 |
|
|
הי רותי,
התל"מ ב-2.4.
קראתי את מאמר הטיפים וגם את מאמר הבלון הבורח, ומשום מה, לא הולך לי.
אני אוחזת את הבלון ביד בחלק השקוע יותר לפני שאני מנפחת, ואז תוך כדי ניפוח ובמהלך ה"החזקה" משתדלת מאוד להרגיש שהיד נוגעת בגוף, כך אני יודעת שאני שומרת על מידת ההכנסה הנכונה (55%)..
עדיין - אחרי 3 דקות אני מרגישה שהוא די בחוץ (או שזה אמור להיות כך? כי אמורים להרחיב את הפתח ממש?)
כמו כן, אני מרגישה שאני צריכה להשקיע לא מעט אנרגיה ביד כדי להחזיק נכון...
די אובדת עצות,
אשמח לעזרתך.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הי סמדר, הבעיה נשמעת ברורה | | | רותי קרני הורוביץ |
14:30 22/03/2015 |
|
|
לדבריך את אוחזת בחלק השקוע (של הבלון, נכון?)
לכן ברור שאת מכניסה מעט מאד ממנו
צריך להחזיק את הבלון בחלק החיצוני שלו, במקום החיבור שלו עם צינורית האויר. ייתכן שזו הבעיה?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
55%?? | | | סמדר |
14:52 22/03/2015 |
|
|
הי רותי,
כנראה שאכן עלינו על מקור הבעיה.
אבל אם פאחזיק את מקום החיבור לצינור (וכל השאר בפנים, אני מניחה) אז בעצם אכניס את תכל הבלון פנימה, ולא רק 55% ממנו כפי שרשמת בהנחיות... אני טועה?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הי סמדר, יופי | | | רותי קרני הורוביץ |
15:05 22/03/2015 |
|
|
כן, תחזיקי בחיבור הקשיח, ותכניסי 55%-66% מהבלון פנימה. נסי ודווחי איך הולך. בהצלחה!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ניסיתי | | | סמדר |
03:13 23/03/2015 |
|
|
הי רותי,
ניסיתי להכניס יותר ולהחזיק יותר בקצה..
עדיין הבלון "ברח" כעבור 3 דקות, אז חילקתי את האימון לשלושה אימונים.
בפעם השלישית הכנסתי אפילו יותר והרגשתי שאני צריכה רק לתמוך בו ולא "להילחם בו" לא ברור לי אם זה טוב או לא, כיוון שזה עלול להעיד על כך שהוא הוכנס עמוק מדי?...
בכל אופן, בשיטה הזו הגעתי ל-22 ס"מ.
מקוה שאמצע את הדרך הנכונה..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
שימוש נכון. רוב זמן האימון אני עסוקה ב"למקם" את הבלון | | | יערה |
14:18 15/03/2015 |
תגובה |
|
הי רותי, התחלתי 2 אימונים ביום עקב פיגור קל בחלון הזמנים שניתן לי לפתח את איזור החיץ.
רוב זמן האימון אני עסוקה בלמקם את הבלון. לקחתי את עצתך לשכב על הצד ולרכך את איזור האגן ע"י ריפוד של כריות בגב וכרית מקופלת בין הברכיים.הגעתי ל6 סמ ולפי הבנתי כאשר הצינור המחובר לבלון יושב קרוב למעלה לכיוון הדגדגן אז הבלון ממוקם יותר טוב??!
אני לא רוצה לעבוד לחינם והצלחה עם הבלון תתן לי הרבה כוחות ללידה וגינלית אחרי קיסרי ראשון.
תודה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מיקום הבלון | | | יערה |
14:53 16/03/2015 |
|
|
קראתי בפורום ואז הבנתי שעלי להחזיק באיזור הצינור על מנת שהבלון לא יצא. לא מפעילה כוח רק מחזיקה. האימון השתפר.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הי יערה, אני שמחה מאד לשמוע שהאימון השתפר! | | | רותי קרני הורוביץ |
22:01 16/03/2015 |
|
|
המיקום של החלק המחבר בין הצינור והבלון (החלק הקשה) בדרך כלל אופטימלי כשהוא מול פתח הנרתיק. כשהוא פונה כלפי מעלה, יש יותר לחץ על אזור האנוס, וכשהוא פונה כלפי מטה - יש יותר עומס על אזור הפרנולום - הקרום שבקצה השפתיים הפנימיות ומתחת לדגדגן.
אין סיבה שתעבדי לחינם והנה את כבר מתקדמת יפה מאד. האימון לפני לידה חוזרת לאחר קיסרי הוא בעל ערך מוסף גבוה. לבד מהאימון הפיזי הוא מחזק את רוחך ואת האמונה שלך בגופך ובמסוגלותך ללדת נרתיקית.
ישר כוח!
המשיכי להתאמן, ואשמח לשמוע דיווחי התקדמות נוספים.
|
|
|