|
|
|
|
|
|
|
|
|
הבלון מחליק לי החוצה | | | meira |
10:20 25/08/2015 |
תגובה |
|
קראתי את ההוראות.
אני לפי התנוחות המנחות ולמרות זאת הוא מחליק אם אני לא אוחזת אותו ולוחצת פנימה
מה לעשות
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
בשלוש מילים: להכניס עמוק יותר | | | רותי קרני הורוביץ |
10:22 25/08/2015 |
|
|
בפרטנות - קראי את המאמר 'הבלון בורח?' באתר.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
האפינו "נשאב" פנימה | | | זהר |
16:06 04/08/2015 |
תגובה |
|
שלום!
אני משתמשת באפינו מזה כשבוע וחצי, הגעתי לקוטר 7 ס"מ אבל בפעמים האחרונות הייתי במעין מאבק עם האפינו שכל הזמן נכנס פנימה ונבלע בנרתיק.. ממש התאמצתי להחזיק לפחות חצי ממנו בחוץ עם היד וזה מאד לא נוח..
האם יש מה לעשות עם זה? חשוב לציין שלא שמתי חומר סיכה בכלל, וכמו כן בהתחלה הוא היה במיקום נכון אבל תוך דקה-שתיים "נשאב" פנימה..
תודה רבה!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
בלון שנבלע בעת אימון | | | רותי קרני הורוביץ |
19:13 04/08/2015 |
|
|
הי זהר!
בליעה של בלון האפי-נו פנימה אל הנרתיק אופיינית לשלב שבו את נמצאת מבחינת מהלך האימון אצל חלק מן הנשים שרצפת האגן שלהן חזקה ואיתנה ומגיבה היטב. אז ראשית, רשמי לפניך :-).
יחד עם זאת רצפ אגן חזקה אין פירושה בלתי גמישה!
ההיבלעות שאת מתארת אופיינית כאמור לשלב זה באימון כאשר היקף הבלון מגיע לכ-6-7 ס"מ, והיא נובעת מכך שהמיקום של הבלון אשר התאים עד עכשיו לנפח, אינו מתאים עוד.
באימון הבא שלך הכניסי את הבלון מעט פחות פנימה, בניגוד להרגלך, אם כי שימי לב שאינו בורח החוצה במהלך הניפוח.
במילים אחרות, ההיקף הרחב ביותר שלו צריך להיות ממוקם נמוך יותר וקרוב יותר לפתח הנרתיק כדי שיוכל להחזיק נפחים והיקפים גדולים יותר.
אפשרות אחרת היא שתכניסי את הבלון באותו הנפח בדיוק ותנפחי אותו כפי שעשית עד היום אולם מיד לפני ההשהייה, תמשכי אותו מעט החוצה את הנקודה שבה הוא כמעט בורח ועדיין לא. כלומר אותה נקודה ש'לא לבלוע ולא להקיא'. נסי ודווחי לי על תוצאות השינוי במהלך האימון. בהצלחה!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
גם סובלת מבעיה של בלון ״נשאב״ | | | שני |
17:48 09/08/2015 |
|
|
היי
הגעתי לקוטר של 18 ס״מ לפי סרט מדידה רגיל
אבל אני גם סובלת מהבעיה שכל הבלון נשאב פנימה
וכשאני מנסה קצת לשחרר הוא קופץ כולו החוצה...
האם השאיבה שלו פנימה פוגעת באימון?
כי אני פשוט לא מצליחה אחרת..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הי שני, כן השאיבה פנימה פוגעת באימון | | | רותי קרני הורוביץ |
17:58 09/08/2015 |
|
|
שכן החלק הרחב ביותר של הבלון נמצא מול קשתות הנרתיק בחלקן המרכזי ולא התחתון כפי שצריך להיות - עטוף בשריריי רצפת האגן.
מצאי במנוע החיפוש דיונים דומים לפי 'בורח' 'נשאב' ו'נבלע' ותקבלי שלל טקטיקות להתגברות על הבעיה.
כ"כ עייני במאמר 'הבלון בורח?' באתר. שני את הדפוס וספרי האם אכן הצלחת. ותצליחי אם תפעלי לפי העצות. מבטיחה :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
עדכון :-) | | | זהר |
21:05 09/08/2015 |
|
|
היי רותי,
תודה רבה על תגובתך- חיכיתי לענות עד שיהיה לי משהו לספר.. אז בהתאם לעצתך התחלתי להכניס אותו קצת פחות עמוק וזה די עזר, עדיין לפעמים הוא נשאב ואז אני מוציאה אותו עם היד עד שמוצאת נקודה שהוא מחזיק בו מעמד..
אמשיך לעדכן.
המון המון תודה!!
זהר
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
איך להתקדם?מתוסכלת.. | | | הודיה |
23:37 25/07/2015 |
תגובה |
|
אני מתאמנת באפינו לפי ההוראות כבר חמישה ימים.. התחלתי מהיקף 14.5 סמ והצלחתי להתקדם רק ל15.5 בשלושת הימים האחרונים אך מאז אין התקדמות ומרגישה תסכול.
אני משתמשת באפינו בשכיבה על הצד, האפינו יציב בתוך הנרתיק ומצליחה לבצע את דחיפת הבלון תוך תחושת צריבה.. אבל גם בהיקף זה חווה שריפה ומתיחה..מרגישה שלנפח יותר יהיה בלתי נסבל.
אולי כדאי לשנות מנח? יש טיפ שיכול לקדם אותי? נראה שלא מתקדמת...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הי הודיה | | | רותי קרני הורוביץ |
19:18 04/08/2015 |
|
|
השאלה היא מדוע את מרגישה צריבה.
בהיקף שתיארת אין בד"כ תחושת צריבה אלא במקרים של פטרת, דלקת או תסמונות כאב שונות בעריה. האם את סובלת מכאב או צריבה בנסיבות אחרות?
במקרה וכל התשובות שליליות, נסי להשתמש בלובריקנט על בסיס מים וכן לשנות תנוחת אימון. עמידה על שש, עמידה בברך מורמת כשכף הרגל על שרפרף, שכיבה אפרקדן, ואפילו חצי שכיבה ישיבה. בשלב זה של האימון התנוחה לא תגביל את הנפח אך ייתכן מאד שתגביר את תחושת השליטה והרוגע שלך שעשויים לקדם את הצלחת האימון.
אנא נסי ודווחי. בהצלחה! אם דבר אינו עוזר את מוזמנת להתייעץ עמנו טלפונית 03-5222427 08-9231719
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מהי תוצאה טובה לימין הראשונים של השימוש? | | | שני |
18:44 22/07/2015 |
תגובה |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מאד אישי אך בואי נאמר שסביב 6 | | | רותי קרני הורוביץ |
19:24 22/07/2015 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
6 ס״מ או 6 לפי הטבלה? | | | שני |
00:15 23/07/2015 |
|
|
בנוסף אני בשבוע 34 והתחלתי להתאמן היום האם זה מוקדם מידי?
ושאלה אחרונה- מה קצב ההתקדמות הרצוי?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הי שני אנא קראי את ההוראות. שבוע 34 זה אכן מוקדם מדי ומחוץ להתוויות. אין קצב התקדמות מומלץ חד-משמעי. חשובה המגמה אך כאמור - אנא קראי ההוראות והתאמני רק מהמועד המותר | | | רותי קרני הורוביץ |
00:21 23/07/2015 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
לא מצאתי בהוראות- מאיזה שבוע להתחיל? | | | שני |
14:26 23/07/2015 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
שלושה שבועות אחורנית ממועד הלידה המשוער | | | רותי קרני הורוביץ |
16:44 23/07/2015 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
תוקף השימוש במכשיר | | | זויה |
14:08 22/07/2015 |
תגובה |
|
שלום, אני שוקלת לקנות את מכשיר הדולפין פלוס.
ברצוני לדעת, אם אני מזמינה בימים אלה, מה יהיה תוקף המכשיר שאקבל?
תודה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מדוע לא עונים?בלי לדעת מה התוקף איני יכולה לקנות. | | | זויה |
15:59 26/07/2015 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הי זויה צר לי כנראה החמצתי את הודעתך. תוקף המכשיר כשלוש שנים לפחות | | | רותי קרני הורוביץ |
23:20 26/07/2015 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מאיזה שבוע מומלץ להתחיל להתאמן? | | | הריונית |
15:01 21/07/2015 |
תגובה |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
שלושה שבועות אחורנית מהתל"מ (תאריך לידה משוער) | | | רותי קרני הורוביץ |
23:20 26/07/2015 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
רוצה לקנות המכשיר ומתלבטת | | | אושרת |
23:34 18/07/2015 |
תגובה |
|
אני צפויה ללדת ב 4.8 עיסוי פרינאום בשבועות האחרונים לא ממש הצליח לא לבד ולא עם בן הזוג ובוודאי לא בהתמדה יום יומית.
סובלת גם מטחורים רציניים וגם מבריחת שתן וחוששת להוסיף על כך קרעים.
מתעניינת בדגם דלפין פלוס גם ללאחר הלידה לרצפת אגן.
השאלה שלי... האם זה מאוחר מדי להתחיל להשתמש באפי נו ב 38+0-38+2?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
תוספת... | | | אושרת |
23:41 18/07/2015 |
|
|
האם עדיף שאבחר בליברה?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הי אושרת | | | רותי קרני הורוביץ |
23:55 18/07/2015 |
|
|
שבוע 38 הוא בדיוק הזמן להתחיל. תוכלי לקיים עד 2 אימונים ביום ובכל מקרה להדביק מהר מאד את הפער. לשאלתך השניה - דגם ליברה ודגם דלפין פלוס זהים תפקודית. הליברה אינו משווק יותר.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
דימום בעקבות שימוש באפינו | | | מוריה |
00:14 18/07/2015 |
תגובה |
|
אני בשבוע 38+1 ואני משתמשת באפינו לפי ההוראות כאשר הגעתי לקוטר 7.5 היה סימן קטן של דם לאחר הוצאת הבלון, באימון למחרת כבר הדימום היה מסיבי יותר .. האם זה נורמאלי או שכדאי להפסיק את השימוש ומה הגורם לכך? יש לציין שבמהלך היום אין דימומים כלל. אשמח לתשובה מהירה תודה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הי מוריה, | | | רותי קרני הורוביץ |
11:37 18/07/2015 |
|
|
דימום בהריון מחייב הפניה לבית חולים אלא אם היה מסיבה ידועה, וכן חד פעמי וכמותו פחותה מכזו שהיתה צובעת מחצית ציפורן הזרת ולא לווה בסימפטומים נוספים.
איך היית מתארת את כמות הדימום (נסי לדמיין איזה שטח היה מכתים)? האם יש לך נטייה לפיסורה או לפטרת?
בכל מקרה יש לנסות ולאתר באמצעות מראה את מקור הדימום, ולהפסיק את השימוש ליומיים.
יש לשים לב שאינך מכאיבה לעצמך בזמן האימון, שהבלון מוכנס ומכוון כפי שצריך, ולהקפיד על קריאה ושימוש נכון לפי ההוראות.
במקרה של ספק את תמיד יכולה לפנות לאילנה, שהיא מיילדת בית ולהתייעץ איתה בטלפון 08-9231719. בבריאות! ונשמח לעדכון.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | מוריה |
19:31 18/07/2015 |
|
|
הדימום הכתים מגבון לח, יותר ממחצית ציפורן אך נפסק כדקה אחרי סיום השימוש.. הנחתי שזה ממתיחת יתר של הרקמות ולא פניתי למיון יולדות.. מאז אין שום דימום ולא כאבים ויש תנועות עובר סדירות..
אפסיק את השימוש ליומיים ואמשיך אחר כך יכול להיות שההתקדמות צריכה להיות איטית יותר.
במקרה והדימום יחזור אפנה לאילנה או ישירות למיון.
תודה על התשובה מוריה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הי מוריה, בשמחה! מצוין. בבריאות ובצלחה. נשמח לעדכונים | | | רותי קרני הורוביץ |
23:56 18/07/2015 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
שימוש באפי נו | | | ולריה |
17:05 12/07/2015 |
תגובה |
|
שלום, אתמול לראשונה שמעתי על המכשיר הזה.
אשמח לקבל המלצות לגביו. האם כדי ולא מסוכן ( כבר שמעתי תגובות גם בעד וגם נגד המכשיר)
איך משתמשים ומתי? אני שבוע 35
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הי ולריה, אנא הכנסי לאתר החדש שלנו | | | רותי קרני הורוביץ |
17:08 12/07/2015 |
|
|
www.epino.co.il תוכלי למצוא המלצות, הוראות שימוש ומידע נוסף. נשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה נוספת.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הייתי באתר | | | ולריה |
17:41 12/07/2015 |
|
|
לא רואה שם שימוש מפורט.
ודווקא רציתי קודם לשמוע קצת חוויות של אחרות.
אמרו לי שיש גניקולוגים שלא מעודדים את המכשיר. שהוא יכול לעשות קרעים מיקרוסקופים ובלידה זה הופך ליותר גרוע. כל מיני תגובות . קצת מבולבלת בעניין . מכשיר לא זול בכלל ככה שלא הייתי רוצה לקנות ולא להשתמש.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
אולי נוח לך יותר להתמצא באתר הישן | | | רותי קרני הורוביץ |
18:16 12/07/2015 |
|
|
www.epi-no.co.il
לגבי קרעים, להיפך. האימון במכשיר מונע קרעים בלידה.
בהצלחה בכל מקרה בהחלטתך ובלידתך.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מצליחה להתקדם בהיקף הנדרש אך לא להחזיק... | | | טל |
10:29 26/06/2015 |
תגובה |
|
היי, אני מתרגלת עם האפי נו כבר במשך שבועיים, הגעתי להיקף 29.5 (ואני עוד פחות משבוע בתאריך המשוער..:)) אך מהיקף 27 ס"מ ועד עכשיו כל עלייה בהיקף אני לא מצליחה להחזיק יותר מדקה, בטח לא 10 דקות. הדבר היחיד שאני מצליחה זה להגיע לנפח כל פעם עוד קצת ואחרי דקה לכל היותר 'ללדת' את הבלון כפי שהוא, מה שכן אני חוזרת על הפעולה לפחות פעמיים שלוש.
האם למרות שאני לא מחזיקה אותו בפנים למשך הזמן הרצוי, עדין מתקיים האפקט הרצוי? תודה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
טל, למיטב ידיעתי - בהחלט כן | | | רותי קרני הורוביץ |
11:45 26/06/2015 |
|
|
גם פחות מדקה שלוש פעמים ל סשן, מקנה לך את האפקט הרצוי של אלסטיות ביחס לאותו היקף. שאפו על ההישג, 29.5 ס"מ הם היקף מכובד מאד. ישר כוח. הסיכוי שתיקרעי או תיחתכי חלילה בלידה - זעום ביותר. גם רגשית-נפשית ופסיכולוגית את עומדת במקום מצוין. היקף ראש התינוק שלך מאד דומה לזה של הבלון (בהנחה שאין חריגות גדולות), והסיכוי ללידה קלה - מאד מאד גבוה. בהצלחה. נשמח אם תמשיכי לעדכן אותנו.
|
|
|