צור קשר
פורומים
פורום לידה
פריון
תזונה
אולטרסאונד
טרטולוגי
הריון בסיכון
יוגה
פונדקאות
הנקה
לידות בית
חדרי לידה
אפי-נו
תאומים
פוסטפרטום
אבהות
מתכונים
רצפת אגן
מנשאים
דיני עבודה
קריירה
תכנון פיננסי
גסטרו ילדים
שיניים ילדים
חינוך גיל רך
בטיחות
רפואה משלימה
כירופרקטיקה
ייעוץ להורים
פסיכולוגיית ילדים
חיתולי בד
נגד מילה
קלינאית תקשורת
מיניות
התפתחות תינוקות
ליווי התפתחותי
פסיכולוגיית פעוטות
פנג שווי
רופאים בכירים
חנות
אינדקס
פוסטפרטום
הצילו צירים
מאמרים חדשים
ראשי
חזרה לרשימת הפורומים
>>>
פורום פנג-שווי
מנהל/ת הפורום: הלית מתן-חרל"פ, מיה לנדאו בג'יו
הוספת תגובה להודעה
הוספת הודעה חדשה
שם הכותב:
דוא"ל:
הודיעו לי כשיתקבלו תגובות
הסתרת הדוא"ל בפורום
כותרת:
*
תוכן:
דפים פעילים:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
ארכיון
הודעה חדשה
ברוכים הבאים לפורום פנג שווי
הלית מתן-חרל"פ,
16:03
20/06/2007
הי לכולם,
אני הלית, בת 32 גרה בגבעתיים, אמא של שחר בן שנתיים וחצי.
למדתי ב"מכללה למודעות אחרת" בתל אביב.
הותיקות שבינינו אולי זוכרות שבעבר עניתי בפורום לידה (המקורי, הראשוני) על שאלות בנושא פנג שווי ואני שמחה על הרעיון לפתוח פורומים מקצועיים. וזו המטרה, לענות על השאלות שלכם ולנסות לעזור על גבי הרשת.
תכנון הבית לפי הפנג שווי מתאים תמיד, אבל פעמים רבות אנשים רוצים לערוך שינויים בבית סביב אירועים חדשים או משמעותיים. הגעה של תינוק חדש הביתה היא, ללא ספק, אירוע משמעותי שמצריך שיפור המרחב האנרגטי. מאחר ואנחנו בענייני ילדים, הנה כמה טיפים רלבנטיים לחדרי ילדים/תינוקות, לפני שאנחנו יוצאים לדרך. הטיפים האלו נכונים לכל התינוקות והילדים בהכללה. על מנת ליצור אוירה וסביבה המתאימות באופן הטוב ביותר לתינוק/לילד, יש להתאים את האנרגיה בחדרו ובבית אליו באופן מכוון (על סמך נתונים אישיים שלו).
1.הצבעים המומלצים לקירות הם קרם, אוף-ווייט, שמנת או לחילופין כחול על גווניו (כחול, ירוק טורקיז).
2.חשוב שדלת הכניסה לא תהיי בקו ישר עם החלון, מאחר ובמקרה כזה, לא תהיה מספיק אנרגיה בחדר.
3.הכניסה לחדר חייבת להיות פנויה ונקייה. לא למקם בה ארון בגדים או רהיט מסיבי. זה עלול להפריע לצ'י להיכנס לחדר ויצור תחושה של "תקיעות".
4.לא למקם את המיטה מול הדלת בקו ישר, אך גם חשוב שהילד יוכל לראות את דלת הכניסה. על המיטה להיות צמודה לקיר ושלא תמוקם תחת קורה או מתחת לחלון.
5.ציורים: ציור של עץ הוא ציור שיכול מאוד להתאים לחדר של תינוק/ילד. עץ מסמל צמיחה וקיומו בחדר עשוי להביא לאווירת יצירתיות והתקדמות.
6.הכיוון הטוב ביותר לחדר ילדים הוא דרום מזרח, אשר מעודד צמיחה ופעילות מחד אך מאידך, מאפשר רוגע ושינה טובה. כיוון טוב נוסף הוא מזרח, אשר מחזק את הביטחון העצמי ומעניק תחושת אופטימיות אך מביא אנרגיה שקצת מקשה על השינה.
7.להמעיט בהכנסת מכשירים חשמליים לחדר ילדים, מאחר ואלו יוצרים אנרגיה לא בריאה.
להשתמע בפורום.
הלית
ברוכים הבאים לפורום פנג שווי
מיה לנדאו בג'יו
16:06
20/06/2007
שלום, שמי מיה, אני בת 32, נשואה לאלון (הגבר של חיי) ואמא לליהיא בת חצי שנה.
סיימתי קורס פנג שוואי (בשילוב עם עיצוב הדירה) לפני 7 שנים, במכללת "אורט" סינגלובסקי בת"א.
אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולתת לכן כמה טיפים בסיסיים לשיפור הזוגיות ואיכות השינה. כן, אני מתכוונת לפנג שוואי בחדר השינה.
קודם כל, חדר השינה כשמו כן הוא, מיועד לשינה ו... אהבה. כל מכשיר חשמלי מיותר, במיוחד טלויזיה, שפולטת קרינה גם כאשר היא מכובת.
את המיטה יש למקם במרחק שווה מהקיר (כך שיש מרווח משני הצדדים), זו הרי מיטה זוגית שאמורה לאפשר כניסה למיטה משני צדדים לשני אנשים. עקרון השיוויון.
לרכך את האווירה - לצבוע את הקיר בצבע עדין ומרגיע (אם לא רוצים צבעוני אפשר ומומלץ צבע קרם), לשים וילון גם כן בצבע עדין.
אפשר ורצוי לשים ליד המיטה פריטים זוגיים למשל - תמונה שלכם מהחתונה, או תמונה זוגית כלשהי על הקיר(לי למשל יש את הנשיקה של קלימט, מאוד רומנטי). למי שרוצה ללכת רחוק - ברווזי מנדרין שמציינים זוגיות טובה וארוכת שנים (בטבע הם זוג לחיים).
טיפ חשוב (גם לשאר הבית), להשתדל עד כמה שאפשר לשמור על סדר וניקיון. לפני שמשנים משהו בבית, קודם לסדר. בית מאורגן - חיים מאורגנים. הכוונה גם בתוך הארונות ....
זה על רגל אחת, למי שרוצה מידע רציני ומעמיק יותר (הכולל חישובים למיקום המיטה לדוגמא), לזה נועד הפורום...
נשתמע
מיה
ארון בפינת הזוגיות
נועה
20:24
05/11/2011
תגובה
היי.
בפינה בביתי, שמוגדרת כ"פינת הזוגיות", יש לי ארון איפסון (בעיקר חומרי ניקוי וכו'). אין לי אפשרות לפרק אותו. מה כדאי לעשות?
מיקום מיטת תינוק
חני
11:59
04/11/2011
תגובה
היי,
היכן עליי למקם מיטת תינוק ?
תאריך לידה 2/10/2010
בכניסה לחדר ,משמאל קיר עם ארון, מימין קיר שבו חלון כפול למרפסת פנימית ושתי הקירות האחרים במקביל כשבאחד דלת הכניסה.
אשמח לתשובתכם,
מיקום מיטה בחדר שינה-פוריות
sunny
08:54
09/08/2011
תגובה
באיזה כיוון הכי כדאי למקם את המיטה בחדר שינה? אנו זוג צעיר המנסים להיכנס להריון.
בצד צפון-הכל חלונות, בצד דרום-הדלת, השירותים נמצאים בתוך החדר (יש מסדרון, ממוקמים בצד מערב) וישנו חדר ארונות מהצד השני
כמו-כן, מה זאת אומרת צד מזרח למשל: שהראש ממוקם במזרח ופונה לכיוון מערב או להיפך? אנא הבהירי זאת
תודה רבה
לירן
17:34
25/06/2011
תגובה
אהלן..קראתי המון כתבות לאחרונה על הפנג שוואי ובכל זאת אשמח לכמה טיפים..דבר ראשון המיטה הייתה מתחת לחלון ושיניתי את המיקום כך שיהייו שני מעברים ובאמת ההרגשה אחרת..יש לי בחדר ארון מראה ענקי שאף פעם לא ממש אהבתי (כדי אולי להדביק טפט על המראה? כי אני לא אקנה ארון חדש עכשיו)יש לי חלון מול הדלת..והיה לי קיר אחד שהיה צבוע בבורדו,היום אני משנה אותו לצבע אחר-לבז'..
תודה:)
ישיבה במרכז החדר - מה קורה
איריתה
19:49
19/03/2011
תגובה
שלום רב, אני זקוקה לעצתך. חדרי בעבודה הוא בגודל 2.60 X 2.60. יש לי שולחן עם שלוחה בצורת L. יוצא שאני יושבת עם הפנים לאחד הכיוונים הטובים שלי כקואה 2, צפון-מערב, אבל יוצא שאני ממש יושבת במרכזו של החדר. ידוע לי שמרכז החדר/הבית צריך להיות פנוי לגמרי. מה קורה שאני כן יושבת במרכז החדר???
מודה לתשובתך.
חדר בעבודה
myalinea
10:07
25/03/2011
איריתה שלום,
החדר הוא די קטן כך שלא נראה לי שיש מקום להרבה "משחק" עם השולחן.
מה שאני הייתי מקפידה עליו הוא בעיקר ישיבה כך שיש מאחורי קיר "לתמיכה גבית" והכי חשוב, כשפני אל הדלת, ע"מ לראות את הכניסה כל הזמן. אם יש לך הרגשה טובה בחדר והעבודה מתנהלת בצורה טובה לא הייתי דואגת לגבי ישיבה במרכז החדר.
שבת שלום,מיה
חדר שינה
נעמה
19:48
27/02/2011
תגובה
מאד מעריכה את עזרתך מיה, אני עוסקת בפסיכותראפיה + יעוץ אישי בסקטור העסקי ומוצאת שפנג שווי הוא כלי שימושי מאד.
אשמח להמליץ עליך ללקוחותי.
כרגע ריהטתי את החדר מחדש. כך שיש מיטת עץ ולה 2 שידות בצידיה. הארגז מתחת מסודר ולא עמוס. בחדר תלויה מראה ויש גם טלוויזיה קטנה - את שניהם אני מקפידה לכסות בלילה.
מה שכן, החדר אכן ממוקם בסופו של מסדרון צר ומעט אפלולי. תליתי בסופו מראה גדולה ושניים קטנות בכניסה במטרה להזרים בו צ'י, בזמנו. האם יתכן וזה מה שמפריע לאיכות השינה?
יש משהו בדירה זו שלעיתים כאילו "יוצא מאיזון". מאז שאני פה, כבר כמה שנים, אני סובלת תכופות מנדודי שינה.
חשוב לי שחדר השינה יהיה נעים ורגוע וגם יסייע במשיכת זוגיות יציבה לחיי.
מה בדבר מה ששאלתי אותך לגבי הפינה הימנית הקיצונית בחדר השינה ו/או הפינה הימנית הקיצונית ביותר בבית. האם נכון שזהו איזור הקשור באהבה וזוגיות?
נעמה יקרה
myalinea
09:00
04/03/2011
קודם כל ברצוני להתנצל על העיכוב בתשובה, לעיתים יש תקופות שאין לי מספיק זמן להיכנס ולענות.
שוב תודה, אבל כמו שכבר עניתי לך,אני כרגע לא נותנת ייעוצים פרטיים.
לגבי החדר - אם רק עכשיו ריהטת מחדש, ונשמע כי עשית עבודה טובה, את צריכה לתת לחדר זמן. דברים לא קורים מיד.
בכל זאת הייתי ממליצה להוציא מהחדר את הטלויזיה. כידוע לך חדר השינה מיועד לשני דברים בלבד - אינטימיות ושינה.
המסדרון בהחלט נשמע בעייתי וכנראה באמת לא משפיע לטובה על השינה שלך. יכול מאוד להיות שמראות לא מתאימות לך, הנושא הזה בפנג שוואי די שנוי במחלוקת. אצלי בבית למשל אין מראות, חוץ מזו שבארון האמבטיה. בתוך החדר הכי כדאי לשים כזו על דלת הארון מבפנים. בשאר הבית הייתי ממליצה רק על מראה קטנה יחסית, רצוי עגולה ליד הכניסה. תנסי לזמן מה להוריד את המראות במסדרון, לראות אם יש שינוי. אם יש אפשרות, הייתי צובעת אותו בצבע בהיר, אולי תולה תמונה או שתיים בעלות אופי שמח או חיובי, ואפשר גם לתלות קריסטל קטן בקצה שלו, ליד הכניסה לחדר.לגרום איכשהו שיהיה קצת פחות אפלולי.
רצוי לסגור מעט את הדלת בעת השינה.
לגבי הדירה עצמה - יכול להיות שבאמת היה כדאי להזמין מישהי לייעוץ לגבי כל הדירה, אולי אפילו לעשות טיהור.
לגבי הפינה הימנית קיצונית - לא מכירה את העניין הזה.
שיהיה סופ"ש מקסים.
מיה
נעמה
14:52
19/02/2011
תגובה
הי מיה, מודה שזה בהחלט מבלבל...
ניסיתי כפי שאמרת לעמוד במרכז הבית עם מצפן. הבית אכן פונה לכייון צפון מזרח. החדר שלי ממוקם בחלקו המזרחי של הבית. אולי אפילו מעט דרום מזרח.
כאשר עמדתי עם המצפן בפתח חדרי, הקיר הצפוני ביותר היה בכניסה, כך שלמעשה מיטתי מתחת לחלון פונה מזרחה ולא מערבה בהתאם לבדיקה זו.
עם העיצוב עצמו אני בסהכ שלווה. למרות זאת אני סןבלת מנדודי שינה.
אשקול אולי להזיז את המיטה ולכסות. להוציא את המראה מן החדר.
תודה על עזרתך.
אגב, האם זה נכון שהפינה הימנית הרחוקה ביותר בבית + בחדר השינה קשורים בזוגיות?
+ האם /כיצד ניתן להזמינך ליעוץ אישי בבית?
נעמה - המשך כיוונים
myalinea
13:23
20/02/2011
יקירתי,
כמו שכתבתי קודם,גם מזרח הוא כיוון טוב עבורך.
אם זאת, את מציינת לראשונה כי את סובלת מנדודי שינה, ולכן יש כבר סיבה להסתכל ולבחון יותר לעומק. הנה עוד כמה שאלות:
* האם זו בעיה שצצה לאחרונה?
* האם עברת לבית זה לא מזמן?
איזו מיטה יש לך - עדיף מיטה מעץ, עם מראשות וללא ארגז מצעים כך שיש מעבר אנרגיה מתחת למיטה עצמה. במקרה ויש ארגז יש להקפיד כי הוא לא יהיה עמוס מידי ותמיד מסודר.
לגבי הארון - אותו דבר - מה רואים כשפותחים את דלת הארון? עומס? בלאגן?
האם יש טלויזיה בחדר או מחשב? רצוי להוציא מאחר והם פולטים קרינה גם בזמן שהם כבויים.
מה רואים מחלון החדר? האם יש בניין גבוה או משהו אחר שיכול להעיב על הבניין שלך?
האם יש מסדרון ארוך שיוצא מהחדר שלך? אולי נכנסת לחדר אנרגיה מהירה מידי.
ולשאלתך האחרונה - אני כרגע אנני עובדת (הפורום הוא בהתנדבות כמובן), נמצאת עם בני השלישי בבית ולכן לא אוכל לבוא לייעוץ אישי. את מוזמנת לשאול שאלות רבות ככל שיהיו ואני אהיה כאן ע"מ לענות עליהן.
אם את רוצה את גם יכולה לפנות אלי במייל, ואולי אם תרצי בכך, לשלוח תמונות ואעזור ככול שאוכל.
מיה
נעמה
20:27
20/02/2011
מאד מעריכה את עזרתך מיה, אני עוסקת בפסיכותראפיה + יעוץ אישי בסקטור העסקי ומוצאת שפנג שווי הוא כלי שימושי מאד.
אשמח להמליץ עליך ללקוחותי.
כרגע ריהטתי את החדר מחדש. כך שיש מיטת עץ ולה 2 שידות בצידיה. הארגז מתחת מסודר ולא עמוס. בחדר תלויה מראה ויש גם טלוויזיה קטנה - את שניהם אני מקפידה לכסות בלילה.
מה שכן, החדר אכן ממוקם בסופו של מסדרון צר ומעט אפלולי. תליתי בסופו מראה גדולה ושניים קטנות בכניסה במטרה להזרים בו צ'י, בזמנו. האם יתכן וזה מה שמפריע לאיכות השינה?
יש משהו בדירה זו שלעיתים כאילו "יוצא מאיזון". מאז שאני פה, כבר כמה שנים, אני סובלת תכופות מנדודי שינה.
חשוב לי שחדר השינה יהיה נעים ורגוע וגם יסייע במשיכת זוגיות יציבה לחיי.
מה בדבר מה ששאלתי אותך לגבי הפינה הימנית הקיצונית בחדר השינה ו/או הפינה הימנית הקיצונית ביותר בבית. האם נכון שזהו איזור הקשור באהבה וזוגיות?
מיקום המיטה בחדר השינה
נעמה
20:14
13/02/2011
תגובה
שלום, שמי נעמה ותאריך לידתי הוא : 15.12.75. ברצוני לדעת מהו המיקום הנכון ביותר למיטתי הזוגית בחדר השינה.
כעת ממוקמת המיטה מתחת לחלון.כך שהראש פונה לכיוון צפון-מזרח החלון מוגף היטב בלילה ומכוסה בווילון.
הקיר מימול גובל בחדר שירותים ולכן לא מיקמתי את המיטה שם. באחד הקירות הצדדים יש ארון קיר ארוך וממנו גם דלת- פתח הכניסה לחדר.
נותר רק קיר פנוי אחד המקביל לארון הקיר ולדלת הכניסה.
ביכולתי להשאיר את המיטה כפי שהיא מתחת לחלון המוגף, או להעמיד אותה בקיר שאל מול הארון והדלת.
השאלה שלי היא במסגרת האפשרויות, מה נכון יותר, להשאיר את המיטה במקומה העכשווי או להעביר אל הקיר שמימול לדלת (באופו שימנע קו ישר בין המיטה לדלת ככל שניתן)?
+
כיצד ניתן למגנט זוגיות בריאה לתוך חלל שכזה?
בתודה מראש :)
מיקום המיטה בחדר השינה
myalinea
22:40
14/02/2011
הי נעמה,
אם הצלחתי להבין נכון את אינך בזוגיות כרגע.
הכיוון המיטבי עבורך הוא או מערב - הכי טוב עבור הרומנטיקה או הכיוונים מזרח ו דרום מזרח ,המומלצים עבור אנשים צעירים הנמצאים בשלב הבנייה של חייהם, והאנרגיה בהם היא הטובה ביותר להתחלות מוצלחות.
לידיעתך, אין כל פסול הקיר הגובל החדר השירותים. ישנו שם קיר המפריד בין השניים. יש בעיה עם חדר שירותים כאשר הדלת שלו היא בתוך חדר השינה עצמו.
לא ציינת אלו כיוונים הם של קיר הארון וזה שממולו שהוא בעצם האופציה הנוספת.
מה שעוד אפשר להוסיף לחדר ע"מ ליצור אוירה נעימה ורומנטית יותר:
וילון, תמונה עם אלמנט זוגי כלשהו, יש להעמיד את המיטה במרחק שווה מהקיר משני צידיה, אפשר לשים נירות ריחניים, מובייל מתחת לדלת הכניסה, תאורה רכה ונעימה ועוד.
אשמח לעזור אם יש לך שאלות נוספות,
חג אהבה שמח.
מיה
נעמה
22:41
15/02/2011
שלום מיה ותודה על עזרתך,
נראה לי שבלבלתי מעט את נושא הכיוונים. הבית שלי כולו ממוקם בכיוון מזרחי (אולי אפילו נוטה מעט צפונה) בעיר שלי ומכאן שאולי החלון בחדרי, תחתיו ממוקמת המיטה- פונה לכיוון צפון מזרח- טופוגרפית.
לגבי הכיוונים בבית על פי עקרונות הפנג שווי אינני סגורה. אני יכולה לנסות למפות את הבית בצורה שרירותית ומקווה שזה יתרום לקבלת התמונה. בואי נאמר, שפתח הכניסה לבית הוא "דרום" ומה שמולו "צפון". בהתאם לכך הייתי אומרת שחדר השינה שלי ממוקם בחלקו המזרחי של הבית. הסלון בחלקו המערבי.
אם אתבונן באותו האופן על חדר השינה שלי ואומר שפתח החדר הוא "הדרום" הפעם, אז בהמשך לקיר זה ממוקם ארון בתוך הקיר ולאורכו. ממול יהיה "הצפון" קיר ריק בו שקלתי להעמיד את המיטה. הקירות המזרחיים והמערביים צרים יותר.הקיר "המזרחי" נגובל בחדר שירותים נפרד (שאינו נמצא בתוך החדר), "והמערבי" הוא הקיר עם החלון תחתיו ממוקמת המיטה.
הקפדתי כפי שאמרתי על וילון מוגף, 2 שידות בצידי המיטה ויש גם נרות :). אבל חשוב לי לדעת שהמיטה ממוקמת הכי טוב שניתן בתנאים האמורים. מקווה שזה נותן תמונה ברורה יותר ושלא עשיתי בלאגן עם הכיוונים.
בתודה מראש וברכה :)
המשך כיוונים
myalinea
14:09
16/02/2011
הי נעמה,
קצת בלאגן,אבל אנסה בכל זאת להתמודד.
כיוונים בפנג שוואי - יש לעמוד במרכז הבית בעזרת מצפן למפותו.
אבל - לפי מה שכתבת - המיטה כרגע ממוקמת בצד המערבי כך שזה אמור להיות טוב מבחינתך. אם בכל זאת את מרגישה "לא טוב" עם המיקום והיית רוצה לשנות, הייתי כן מנסה את הקיר המזרחי, כפי שאמרתי קודם, לא אמורה להיות בעיה עם זה שהוא גובל בחדר השירותים. צפון לא טוב עבורך!
חוץ מזה נשמע שאת עושה נכון, אולי בכל זאת הייתי מוסיפה איזו תמונה, או על הקיר או צילום על השידה,כאלו עם אלמנט זוגי כלשהו.
איך מרגישה לך החדר? האם נעים לך לשהות בו? האם את מרגישה שהשינה שלך טובה או שאת קמה בבוקר עייפה?
שמחתי לעזור עד כאן.
מיה
19:34
27/05/2017
כלפי הים הכי טוב
israel-taxi.blogspot.co.il/2011/04/taxi-israeli-air-port-tel-aviv.html
כיוון השינה
גילי
16:11
21/01/2011
תגובה
בחדר השינה שלנו חלון גדול במזרח, דלת דרום מערב, שידה וטלויזיה וארון בגדים.
החדר אינו עמוס. בעבר היו תמונות שונות על הקיר אך הורדתי אותן והשארתי רק מראה וכוננית לספרים.
השאלה שלי:
לאיזה כיוון רצוי לישון? איפה למקם את הראש?
תודה מראש
גילי שלום - כיווני שינה רצויים
myalinea
20:02
27/01/2011
גילי שלום,
הרשי לי קודם כל לציין שחסרים לי כמה פרטים - שלב בחיים - האם אתם הורים? כיוונים נוספים בחדר?
לכן אכתוב את התשובה האידיאלית:
צד מערב (כאשר הראש פונה לכיוון זה) הוא המתאים ביותר לחדר שינה זוגי (רומנטיקה, שביעות רצון והנאה שופעים בכיוון זה).
אם יש לכם בעיות שינה אולי כדאי לבדוק את כיוון צפון בעל אנרגית הצ'י המרגיעה (יש להיזהר כי אצל צעירים יכול להביא לרפיון).
כיוון מזרח גם הוא טוב מאחר והוא חושף את החדר לאור השמש בעת הזריחה והיות ואתם בשלב הבנייה של חייכם, אנרגית הצ'י במזרח טובה מאוד להתחלות מוצלחות.
עוד ברצוני להוסיף - רצוי להוציא טלויזיה מחדר השינה מאחר והיא פולטת קרינה גם כאשר היא כבויה ולכן יכולה להפריע לאיכות השינה. יש לבדוק היטב האם יש השתקפות שלכם במראה בזמן השינה. גם כאן יכולה ההשתקפות להפריע בזמן שינה.
אין מניעה מלשים תמונות בחדר השינה, הדבר לא חייב לגרום לעומס. רצוי לבחור כזו בעלת אלמנטים זוגיים. כמו כן חשוב להקפיד על מרחב שווה משני צידי המיטה ע"מ להדגיש באופן סמלי את השיוויון בין בני הזוג. יש לדאוג שבזמן השינה החלון סגור ע"מ שלא תהיה זרימה חזקה מידי של צ'י בחדר בזמן השינה.
אם יש לך שאלות נוספות אשמח לענות עליהן.
מיה
17:06
09/08/2014
לפי הרגשה
www.dafatar.com/?p=%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%9C%D7%A0%D7%AA%D7%91%D7%92
תות במרכז - מרכז להשכרת חדרי טיפולים, חדרי ישיבות ואולם סדנאות
חן שוימר
20:45
28/09/2010
תגובה
"תות במרכז" הנו מרכז המשכיר חדרי טיפולים, חדרי ישיבות ואולם סדנאות.
המרכז מעוצב להפליא. יש בו אווירה נעימה, לובי המתנה, קפיטריה ועמדת מחשב עם אינטרנט אלחוטי לרשות המטפלים.
המרכז ממוקם סמוך לבנייני עזריאלי ולתחנת רכבת השלום.
אתם מוזמנים לבקר באתר הבית שלנו:
www.tut-center.co.il
לפרטים: 03-7163333 (חן)
דפים פעילים:
1
2
3
4
5
6
7
8