צור קשר
פורומים
פורום לידה
פריון
תזונה
אולטרסאונד
טרטולוגי
הריון בסיכון
יוגה
פונדקאות
הנקה
לידות בית
חדרי לידה
אפי-נו
תאומים
פוסטפרטום
אבהות
מתכונים
רצפת אגן
מנשאים
דיני עבודה
קריירה
תכנון פיננסי
גסטרו ילדים
שיניים ילדים
חינוך גיל רך
בטיחות
רפואה משלימה
כירופרקטיקה
ייעוץ להורים
פסיכולוגיית ילדים
חיתולי בד
נגד מילה
קלינאית תקשורת
מיניות
התפתחות תינוקות
ליווי התפתחותי
פסיכולוגיית פעוטות
פנג שווי
רופאים בכירים
חנות
אינדקס
פוסטפרטום
הצילו צירים
מאמרים חדשים
ראשי
חזרה לרשימת הפורומים
>>>
פורום הכוונה בבחירת רופאים בכירים
מנהל/ת הפורום: ד"ר דוד מורל, הגב' קדר מאשי
הוספת תגובה להודעה
הוספת הודעה חדשה
שם הכותב:
דוא"ל:
הודיעו לי כשיתקבלו תגובות
הסתרת הדוא"ל בפורום
כותרת:
*
תוכן:
דפים פעילים:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
ארכיון
הודעה חדשה
Michael Gard
01:29
18/07/2025
תגובה
Srdačan pozdrav svima koji čitaju ovu poruku i želim da znate da ova poruka nije slučajna ili slučajna. Kao uvod, iz Zagreba sam i nisam mogao vjerovati kako sam dobio kredit od 200.000,00 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu što takve kreditne tvrtke još uvijek postoje. Znam da prevaranata ima posvuda i bio sam žrtva prijevare prije dok nisam upoznao ovu pouzdanu tvrtku koja mi je pokazala sve što trebam znati o kreditima i ulaganjima. Ova tvrtka me savjetovala i pomogla, pa ću savjetovati svima kojima je potreban kredit da iskoriste ovu priliku kako bi se izvukli iz financijskih poteškoća. Možete ih kontaktirati putem e-pošte (hybridalliantcreditunion@gmail.com) Brzo kontaktirajte (hybridalliantcreditunion@gmail.com) danas i ostvarite svoj kredit od njih uz kamatnu stopu od 3%. Obavezno kontaktirajte Alliant Credit Union Company i svi vaši financijski problemi bit će riješeni. Surađuju s odjelima za procjenu rizika, obradu, financiranje i drugim odjelima. Svaki od ovih timova dolazi s ogromnim bogatstvom znanja. To im omogućuje da steknu više znanja o kreditima i pruže bolje iskustvo članovima. Ostvarite svoju financijsku slobodu od njih danas i zahvalite mi kasnije. Jeste li u dugovima, trebate kredit, brz i pouzdan, ovo je mjesto za dobivanje vjerodostojnih kredita. Nude poslovne kredite, studentske kredite, stambene kredite, osobne kredite itd. Kamatna stopa kredita je 3%. Kontaktirajte nas danas. Imate priliku dobiti gotovinski kredit u iznosu od 2000 (€$£) - 5.000.000 - 100.000.000 (€$£) s mogućnostima otplate od 1 godine do 45 godina bez jamstva za nekretnine.
Viber: +385915608706
WhatsApp: +385915608706
E-pošta: hybridalliantcreditunion@gmail.com
© 2025 Alliant Credit Union
Web stranica:
www.alliantcreditunion.org
11545 W. Touhy Ave., Chicago, IL 60666
Broj usmjeravanja: 271081528
Srdačan pozdrav svima koji čitaju ovu poruku i želim da znate da ova poruka nije slučajna ili slučajna. Kao uvod, iz Zagreba sam i nisam mogao vjerovati kako sam dobio kredit
Michael Gard
23:46
17/07/2025
תגובה
Srdačan pozdrav svima koji čitaju ovu poruku i želim da znate da ova poruka nije slučajna ili slučajna. Kao uvod, iz Zagreba sam i nisam mogao vjerovati kako sam dobio kredit od 200.000,00 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu što takve kreditne tvrtke još uvijek postoje. Znam da prevaranata ima posvuda i bio sam žrtva prijevare prije dok nisam upoznao ovu pouzdanu tvrtku koja mi je pokazala sve što trebam znati o kreditima i ulaganjima. Ova tvrtka me savjetovala i pomogla, pa ću savjetovati svima kojima je potreban kredit da iskoriste ovu priliku kako bi se izvukli iz financijskih poteškoća. Možete ih kontaktirati putem e-pošte (hybridalliantcreditunion@gmail.com). Brzo kontaktirajte (hybridalliantcreditunion@gmail.com) danas i ostvarite svoj kredit od njih uz kamatnu stopu od 3%. Obavezno kontaktirajte Alliant Credit Union Company i svi vaši financijski problemi bit će riješeni.
Surađuju s odjelima za procjenu rizika, obradu, financiranje i drugim odjelima. Svaki od ovih timova dolazi s ogromnim bogatstvom znanja. To im omogućuje da steknu više znanja o kreditima i pruže bolje iskustvo članovima. Ostvarite svoju financijsku slobodu od njih danas i zahvalite mi kasnije. Jeste li u dugovima, trebate kredit, brz i pouzdan, ovo je mjesto za dobivanje vjerodostojnih kredita. Nude poslovne kredite, studentske kredite, stambene kredite, osobne kredite itd. Kamatna stopa kredita je 3%. Kontaktirajte nas danas. Imate priliku dobiti gotovinski kredit u iznosu od 2000 (€$£) - 5.000.000 - 100.000.000 (€$£) s mogućnostima otplate od 1 godine do 45 godina bez jamstva za nekretnine. Viber: +385915608706
WhatsApp: +385915608706
E-pošta: hybridalliantcreditunion@gmail.com
© 2025 Alliant Credit Union
Web stranica:
www.alliantcreditunion.org
11545 W. Touhy Ave., Chicago, IL 60666
Broj usmjeravanja: 271081528
הצעת הלוואה של 3%
Clark
18:21
17/07/2025
תגובה
האם אתם זקוקים להלוואה דחופה כדי לפתור את צרכיכם הפיננסיים? אנו מציעים הלוואות בטווח של 5,000.00$ עד 50,000,000.00$. אנו אמינים, חזקים, מהירים ודינמיים. אנו מציעים הלוואה בריבית של 3%, אנו מציעים את כל סוגי ההלוואות כאן אז הגישו בקשה עכשיו אם אתם זקוקים להלוואה: mutolacalo@gmail.com
הצעת הלוואה של 3%
Clark
18:19
17/07/2025
תגובה
האם אתם זקוקים להלוואה דחופה כדי לפתור את צרכיכם הפיננסיים? אנו מציעים הלוואות בטווח של 5,000.00$ עד 50,000,000.00$. אנו אמינים, חזקים, מהירים ודינמיים. אנו מציעים הלוואה בריבית של 3%, אנו מציעים את כל סוגי ההלוואות כאן אז הגישו בקשה עכשיו אם אתם זקוקים להלוואה: mutolacalo@gmail.com
הצעת הלוואה של 3%
Clark
14:40
02/07/2025
תגובה
הצעת הלוואה של 3%
Clark
14:40
02/07/2025
תגובה
הצעת הלוואה של 3%
Clark
14:39
02/07/2025
תגובה
דרושים לעבודה מהבית! בהקלדת נתונים וקלדנות עבודה קלה ונוחה ללא ניסיון, לפרטים שילחו וואטספ 055-9918933 דרושים לעבודה קלה מהבית בהעתק הדבק, ללא ניסיון! עבודה בשעות גמישות בשכר גבוהה לפי בחירתכם, לפרטי
דרושים דרושות לעבודה בהקלדת נתונים, תמל
18:04
22/05/2025
תגובה
דרושים לעבודה מהבית! בהקלדת נתונים וקלדנות עבודה קלה ונוחה ללא ניסיון, לפרטים שילחו וואטספ 055-9918933
דרושים לעבודה קלה מהבית בהעתק הדבק, ללא ניסיון! עבודה בשעות גמישות בשכר גבוהה לפי בחירתכם, לפרטים ניתן לשלוח וואטספ למספר 055-9918933
דרושים לעבודה מהבית! בהקלדת נתונים וקלדנות עבודה קלה ונוחה ללא ניסיון, לפרטים שילחו וואטספ 055-9918933 דרושים לעבודה קלה מהבית בהעתק הדבק, ללא ניסיון! עבודה בשעות גמישות בשכר גבוהה לפי בחירתכם, לפרטי
דרושים דרושות לעבודה בהקלדת נתונים, תמל
18:03
22/05/2025
תגובה
דרושים לעבודה מהבית! בהקלדת נתונים וקלדנות עבודה קלה ונוחה ללא ניסיון, לפרטים שילחו וואטספ 055-9918933
דרושים לעבודה קלה מהבית בהעתק הדבק, ללא ניסיון! עבודה בשעות גמישות בשכר גבוהה לפי בחירתכם, לפרטים ניתן לשלוח וואטספ למספר 055-9918933
הצעת הלוואה של 3% mutolacalo@gmail.com
Clark
15:20
16/05/2025
תגובה
האם אתם זקוקים להלוואה דחופה כדי לפתור את צרכיכם הפיננסיים? אנו מציעים הלוואות בטווח של 5,000.00$ עד 50,000,000.00$. אנו אמינים, חזקים, מהירים ודינמיים. אנו מציעים הלוואה בריבית של 3%. החברה שלי ממוקמת בבריטניה ובארה"ב, הגישו בקשה עכשיו אם אתם זקוקים להלוואה: mutolacalo@gmail.com
דפים פעילים:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
ארכיון