דפים פעילים: 1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
|
ארכיון |
|
הודעה חדשה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מס טלפון של מיילדת רותי ביטון | | | אירה |
21:18 21/08/2012 |
תגובה |
|
שלום לכן :)
האם מישהי יודעת מהו מס טךפון של מיילדת רותי ביטון (צפון)?
תודה!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
לידת בזק | |  | יפעת |
12:09 26/07/2012 |
תגובה |
|
מה עושים עם השיליה בלידת בזק?
אם כבר הלידה מתרחשת בבית האם אין דרך פשוטה יותר לרשום את התינוק מאשר להתאשפז בבית חולים?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
what you like | | | Ilana Shemesh, homebirth midwife |
16:02 28/07/2012 |
|
|
If you need the placenta to bring to hospital because you are going there after the birth to register, then just put it a plastic container and bring it along. If you have a private midwife that arrived soon after you birth, then you don't need to go to hospital to deliver, as she will do all the paperwork you need for misrad hapnim. However, if she doesn't know you beforehand, and it was an intended unassisted birth, then no midwife will come to write you paperwork. Only if the intended homebirth was too fast and the midwife didn't make it in time.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ילדתי בבית עם המיילדת ענת תל אורן | |  | הדס |
11:12 18/07/2012 |
תגובה |
|
הי שמי הדס, ב 9.7.12 נולדה לי בת בלידת בית מדהימה שחווינו.
ענת תל אורן, מיילדת בית מהישוב רעות יילדה אותי. היא היתה כל כך מדויקת עבורי. מאד מקצועית, נחמדה ועדינה. זרמה איתי בכל מה שרציתי והכל מתוך נימוס, כבוד והרבה סבלנות.
ובהזדמנות הזאת אני רוצה להודות לענת תל אורן שעזרה לי כל כך והיתה פשוטה ונהדרת! ברצוני גם להודות לאילנה שמש, שקראתי כל מילה מהספר שלה ושתרמה לי אישית רבות להחליט על לידה בבית, ושבכלל הרבה בזכות החלוציות שלה, ניתן היום ללדת בבית על פי חוק.
ותודה אחרונה אבל הכי חשובה... תודה לבורא עולם, שהביא לי את הילדה שלי...בריאה ושלמה!
הדס
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
so happy for you! | | | אשר שמש |
01:05 22/07/2012 |
|
|
Very glad that my book about homebirth, ללדת בבית was helpful to you and that you enjoyed reading it. So happy that you had the birth of your dreams and such a positive birthing experience.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
לידה מהבית | | | מור |
14:09 02/09/2012 |
|
|
אני בשליש השלישי להריון
כמובן שיש לי דולה מקסימה
רציתי לדעת קצת יותר על לידת בית
סיכונים?
מה קורה במידה ויש הסתבכות?
אשמח לקבל תשובות
תודה מראש
זו הדולה שלי
www.orbaby.co.il/?page_id=11
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מור,כדאי לך לקרוא את הספר "ללדת בבית" | | | Ilana Shemesh, homebirth midwife |
00:15 03/09/2012 |
|
|
Hi Mor,
You will find all the answers to your questions about homebirth in this book (in Hebrew) . YOu can buy it in Steimatsky or Tsomet Hasefarim, or contact me directly.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מיילדת בית | | | |
22:10 19/05/2012 |
תגובה |
|
שלום מחפשת מיילדת בית שיש לה ג'קוזי ומבצעת לידות מים
באיזור שבין נתניה לנהריה.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
תייצרי קשר | | | mindwife |
09:01 20/05/2012 |
|
|
לי יש מקום בבית לחם הגלילית. מתי את צריכה ללדת?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
אמהות לבני שנה עד שנתיים אשמח לעזרתכן | | | עינב |
17:30 19/05/2012 |
תגובה |
|
משתתפת יקרה שלום,
שמי עינב דרור סטודנטית לתואר ראשון בפסיכולוגיה באוניברסיטה הפתוחה.
השאלונים שלפניך הינם חלק ממחקר שאני עורכת במסגרת העבודה הסמינריונית לקראת סיום התואר. מטרת המחקר היא לבחון את הקשר בין סגנון ההתקשרות של האם לבין התפתחות היכולת הרגעה עצמית ולבחון את הקשר בין אופן ההזנה של התינוק לבין סגנון ההתקשרות של האם. מחקר הפונה לאמהות מעל גיל 18 שלהן יש תינוק/ת בגיל 1-2.
אודה לך מאוד על תשובותיך לכמה שאלונים . מילוי השאלונים עשוי להמשך בין 10 ל-20 דקות, אין צורך למסור פרטים מזהים, ההשתתפות היא אנונימית ,בהתנדבות ותלויה ברצונך.
יש לסמן את התשובה הרלוונטית מבין האפשרויות המופיעות מתחת לכל שאלה.
ראוי להדגיש שהשאלונים אינם מכילים פריטים שאמורים להטריד או לגרום לתחושת אי נעימות. עם זאת, במידה ותרגישי אי נעימות כלשהי את רשאית לפרוש בכל שלב.
docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHhwMkE1bFNZMkVxRzVPTUI1Wi1LRGc6MQ#gid=0
אני מודה לך מאוד על שיתוף הפעולה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מיילדת פרטית שבודקת פתיחה בבית לפני הגעה לבהח | |  | חוףים |
03:02 17/04/2012 |
תגובה |
|
היי בנות,אני ממש חדשה כאן למרות שכמעט בסוף התהליך בשבווע 40+1..אחרי קיסרי חירום וכעת משתוקקת לויבק ..החלטתי לא בלב שלם ללכת על תלה"ש,מטופלת שם בהיריון בסיכון וההנחיות שניתנו לי (אלו ההנחיות לכל אחת אחרי קיסרי)צירים ,ירידת מיים ועוד..עלי להגיע ישר לבהח..
ביודעי שככל שאקדים את הגעתי לבהח כך אני מעלה את הסבירות לקיסרי נוסף..
קראתי שישנה אופציה לקרוא למיילדת הביתה שתבדוק אותך לפני הגעתך לבהח לראות איזה פתיחה את ולבדוק במוניטור שהכל בסדר..מיילדת לפי שעה..
משהי שמעה?? מכירה??לא הצלחתי למצוא מיידע עלזה שוב ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
possibility | | | Ilana Shemesh, midwife |
09:34 17/04/2012 |
|
|
check with the homebirth midwives who live in your area (within half an hour)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
משקל לתינוק | | | יעל פנחסי |
18:12 14/03/2012 |
תגובה |
|
שלום בנות,
אני יועצת הנקה ויש לי צורך במשקל לביקורי הבית.
שמעתי שמועה שמיילדות בית משתמשות במשקל תלייה לשקילת התינוק.
מישהי מכירה מיילדת כזו ויכולה להפנות אותי אליה למידע?
תודה רבה,
יעל פנחסי,
יועצת הנקה IBCLC
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הספר "ללדת בבית" במבצע | | | Ilana Shemesh, midwife |
15:30 13/01/2012 |
תגובה |
|
הספר בעברית ונותן לך כל האינפורמציה על לידות בית בישראל וכולל גם סיפורי לידה. במבצע מיוחד לקורא הפורום 50 ש"ח, צלצלו להזמין 052-3388954 08-9231719
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מעוניינת להלוות / להשכיר / לקנות בריכה ללידת בית | | | נועה |
12:37 13/01/2012 |
תגובה |
|
אנחנו מחפשים בריכה לקראת לידת הבית שלנו בפברואר בתל אביב, נשמח לשמוע! תודה :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
I sell and rent birth pools | | | Ilana Shemesh, midwife |
15:25 13/01/2012 |
|
|
Hi Noa,
I have an inflatable pool for sale for 250 NIS, and a pool to rent from the Active Birth Center in England with a metal frame that you put together with a plastic liner for 550 NIS. You can see the pictures in my website at www.birthathome.co.il. I also have the hose and connectors for sale as well or you can get your own. Ilana 052-3388954 I live near Ramla on Moshav Yashresh and you can pick it up here.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|