דפים פעילים: 1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
|
ארכיון |
|
הודעה חדשה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
דבר ההנהלה, נא לקרוא לפני שכותבים | | | פונדקאית |
20:21 02/04/2008 |
|
|
שלום לכל חברי הפורום ואורחיו.
שמי תמר.
בחרתי להיות פונדקאית כי אני אוהבת להיות בהריון ואוהבת ללדת, אבל לא התאים לי ילד שלישי.
אפשר לגלות עליי עוד פרטים וגם לראות את הלידה הנהדרת בקישור הבא:
http://mom.nana10.co.il/Category/?CategoryID=200365
פרק 3 (זה לא הסרט שעולה מייד).
אחרי חוויית הפונדקאות המשותפת שלנו, פתחה חיה, אם התינוק, את www.pundekaut.info, מאגר המידע המקיף ביותר בארץ בנושאי פונדקאות, לזוגות ולפונדקאיות בתחילת התהליך ובמהלכו.
באתר היא חולקת את הידע שצברה ביותר מחצי שנה של מחקר בנושא, ובעצם חוסכת לכם הרבה חיפושים ועוזרת בהתלבטויות.
פורום פונדקאות נועד לכולם: פונדקאיות, הורים ומתעניינים; עצמאים, אנשים שעושים דרך מרכז ומתלבטים.
כדי שיהיה לכולם פה נעים ונוח, אני רוצה להבהיר כמה נקודות על תרבות הדיון:
1. לכל אחד יש שם משתמש משלו. אם אתם חדשים בפורום, וודאו שאין מישהו אחר שכותב באותו שם. בעיקר אם השם הוא "פונדקאית", שזאת רק אני...
2. ניסיתי בהתחלה לתת במה לכולם, כדי שיהיו גם בעדים וגם נגדים על מרכזים (זהו פורום שאינו "מטעם" ואינו ממליץ על מרכזים או מתנגד להם), אבל נאלצתי למחוק דיונים שלמים גם בגלל ירידה לשפה לא יפה, וגם בגלל תביעות דיבה. לכן אתם מתבקשים להתנהג יפה, לפרגן למרכזים, ואם יש תלונות - בלי שמות של המרכז או בעלתו/בעלותיו, ומותר לתת את מספר הטלפון שלכם לאנשים שרוצים לברר יותר.
3. בתחילת הדרך נשאלתי מה מטרת הפורום, ועכשיו זה קצת יותר ברור: עזרה במידע, ושידוכי הורים ופונדקאיות. אני הייתי שמחה אם היה גם יותר דיון ברמה העקרונית, ואולי במשך הזמן נהפוך גם לקהילה שחולקת חוויות מהתהליך (אולטרסאונד ראשון וכו'.).
4. הגיעו לאוזניי תלונות על כך שאין מגע של מנהלת בפורום. אני מאוד משתדלת לתת לפורום לזרום מעצמו ולהיות שם בעיקר כדי למחוק ספאם והודעות שאינן הולמות. מעת לעת אני גם אפתח דיון ברמה העקרונית, אבל בעיקרון אני דוגלת בשיטת ניהול "רכה" עד בלתי נראית. זה גם מסתדר עם שלל עיסוקיי האחרים (www.thmrsite.com, www.kayguide.com)
דרך צלחה לכולנו,
אושר, אהבה ואור,
תמר.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מעוניינת להיות אם פונדקאית | |  | נועה |
10:08 31/07/2018 |
תגובה |
|
בס"ד
שמי נועה, בת 36, נ+4, מסורתית השומרת שבת, כשרות וטהרת המשפחה, הריונות ולידות תקינים. מעוניינת להיות אם פונדקאית. בעבר (לפני ההריון הרביעי) בעלי ואני כבר עשינו את הבדיקות הרפואיות והכל היה תקין ב"ה. החוק השתנה ומאפשר לי כעת להיות פונדקאית. ניתן ליצור קשר במייל noaacademic@gmail.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מחפשים אם פונדקאית | | | נינה |
10:54 23/07/2018 |
תגובה |
|
שלום,אנחנו זוג מאזור ירושלים..מחפשים אם פונדקאית לא נשואה לתהליך קצר ומהיר. יש לנו את כל האישורים הנדרשים במשרד הבריאות.
בבקשה צרו קשר, נינה 0556611892
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מחפשת פונדקאית | | | Miri |
11:04 22/10/2018 |
|
|
היי איך אפשר לקבל עלייך פרטים ? צרי איתי קשר במייל
Mirushsh@gmail.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
אם פונדקאית | | | א |
14:54 25/06/2018 |
תגובה |
|
בת 22 נשואה עם 2 ילדים מקסימים לידות תקינות וטבעיות מעוניינת להיות אם פונדקאית
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | אילנית |
09:22 10/07/2018 |
|
|
היי קודם כל כל הכבוד על הרצון,
אני עוזרת לבחורה מקסימה יחידנית אם פונדקאית אם את מעוניינת צרי איתי קשר 054-7558445
תודה אילנית
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|  | | זוג ירושלמים |
19:55 27/08/2019 |
|
|
שלום וברכה, אם את עדין מעוניינת להיות אם פונדקאית אנא כתבי לנו וניצור קשר. תודה
zug2015@walla.co.il
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
פונדקאות ללא תיווך 100% הצלחה עד ילד ללא הגבלת ניסיונות | |  | אילנית |
11:21 13/06/2018 |
תגובה |
|
אני לא חברה ואין לי אינטרס אישי רק לעזור לזוגות להגשים את החלום הגדול ליהיות הורים.
ולכן אני ממשיכה בפרסום הפוסט כעזרה לזוגות!!!
ורוצה לספר שבעלי ואני זכינו לפני 10 חודשים לנסיכה מהממת בזכות הקליניקה המדהימה הזו, ועכשיו אנחנו מצפים לאחות לילדה המדהימה שלנו באותה הקליניקה.
בזכות הפוסט הזה הצלחתי כבר לעזור ל- 42 זוגות להתחיל הליך פונדקאות ושמחה להגיד שכבר יש מספר זוגות חזרו לארץ עם תינוקות ויש זוגות לפני לידה.
בעלי ואני התחלנו, בעלות נמוכה משמעותית ישירות מול הקליניקה וללא דמי תיווך.
אז אני מעלה שוב את הפוסט בתיקווה שאוכל לעזור לעוד זוגות להגשים את החלום הגדול שלהם!!!
לפני כ- שנה וחצי התחלתי בפרסום כאן שאני ובעלי עברנו לשלב הפונדקאות ואנחנו עושים זאת באוקראינה במחיר נמוך משמעותית מהארץ ומכל חברות התיווך העוסקות בכך ובתוכנית של 100% הצלחה עד ילד ללא הגבלת ניסיונות, ללא תוספות במחיר במקרה וצריך תרומת ביצית, ללא תיווך (הכל כלול במחיר אפילו מלון, אוכל והסעות).
אני ממשיכה לפונות לזוגות שחשבו על פונדקאות, דברו איתי אני אספר ואעזור גם לכם עם הקליניקה בכל דרך שאוכל כדי שלא תעברו הרבה תלאות ולא תשלמו מחירים מופקעים.
אתם מוזמנים לפנות אליי למייל: ilanit309@gmail.com או להתקשר אליי לטלפון: 054-7558445 אספר לכם, אעזור לכם ואלווה אתכם בכל דרך שאוכל לאורך כל התהליך ללא עלות בכלל כמובן.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מעוניינת להיות אם פונדקאית | | | שירה |
20:02 09/06/2018 |
תגובה |
|
שלום שמי שירה
מעוניינת לשמש אם פונדקאית
0559942133
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מחפשת אם פונדקאית | | | אילנית |
09:23 10/07/2018 |
|
|
אני עוזרת לבחורה מקסימה יחידנית אם פונדקאית אם את מעוניינת צרי איתי קשר 054-7558445
תודה אילנית
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
איך מתחילים? | | | מבולבלת |
08:12 08/06/2018 |
תגובה |
|
היי,
אני בת 39, נשואה+2, אחרי 6 טיפולי IVF, מהם מופקים עוברים טובים שמתעקשים שלא להיקלט. לא ברור למה.
בעברי 2 ניתוחים קיסריים. ואנחנו בתחושה שאנחנו מבזבזים את הזמן על הכיוון הלא נכון. שאיבה אחרי שאיבה, החזרה אחרי החזרה, טריים, מוקפאים, שוב זריקות ושוב תקוות ושום תוצאות.
אני מבולבלת לגבי האופציות שעומדות לפנינו -
פונדקאות בארץ זה רק לכאלו שעברו וועדה? איך מקבלים אישור? האם מספיק לומר שעברתי 2 קיסריים והמון החזרות? או שמבחינתם שאמשיך לכלות את כל הביציות שלי קודם?
גם חברות בארץ, כמו מנור, שעושות את ההליך בגיאורגיה, דורשות אישור וועדה - אז איך בעצם עושים את זה?
ואם לא בארץ, אז היכן ודרך מי?
האם תוכלו בבקשה להכווין ספציפית?
אין לי בעיה עם פרסומת, אני ממילא אבדוק לעומק ברגע שאבין את ההליך..
תודה :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
אשמח לעזור במידע ואיתור פונדקאית מתאימה | | | שירי אור |
00:12 18/07/2018 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
היי | | | אולה |
18:11 15/08/2018 |
|
|
מוזמנת ליצור איתנו קשר בסורוגייט - המרכז לפונדקאות ותכנון משפחה
www.surro-gate.com/
התכנית שלנו היה תכנית ייחודית והצוות שלנו הוא מהטובים ביותר שיש ועזרנו כבר למאות זוגות להגשים את חלום ההורות שלהם ונשמח לעזור לך גם.
יש לנו המון מידע באתר.. כמו גם המון המלצות שתוכלי לקרוא כאן:
www.surro-gate.com/recommendations.html
מוזמנת להשאיר לנו פרטים בטופס צור קשר ונחזור אלייך
בהצלחה ובאהבה רבה,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מחפשים פונדקאית | |  | בר |
12:11 04/06/2018 |
תגובה |
|
שלום,
אנחנו זוג ממרכז הארץ, עם שני ילדים מהליכי פונדקאות קודמים, מחפשים שותפה-פונדקאית להתלוות אלינו ולהתחיל תהליך פונדקאות.
אנו מחפשים פונדקאית מהמרכז שעומדת בדרישות הוועדה.
ניתן ליצור איתנו קשר במייל: barisrael1982@gmail.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
פונדקאית בחו"ל | | | רונה |
00:27 27/05/2018 |
תגובה |
|
למי שחיפשו אם פונדקאית בחו"ל יש גם מרפאה של ישראלים בניו ג'רסי ארצות הברית שנקראת בי - אבא.
זה האתר שלהם
www.beabba.com/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מחפשים פונדקאית | |  | אור |
11:46 02/05/2018 |
תגובה |
|
שלום רב
אנו זוג נחמד וצעיר שמחפש שותפה ללידה ( פונדקאית )
אם את מעוניינת בבקשה צרי קשר איתנו
ponda123@walla.co.il
או בנייד 055-7046133
תודה אור
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
0543416755 | | | סילביה |
23:44 23/05/2018 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מעוניינת להיות פונדוקאית | | | מימי |
19:30 23/03/2018 |
תגובה |
|
שלום אני בת 24 אמא לשלושה בנות מקסימות מעוניינת להיות פונדואית yuliaaa100@walla.co
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מחפשת אם פונדקאית | | | אילנית |
09:24 10/07/2018 |
|
|
תודה אילנית
|
|
|