צור קשר פורומים חנות אינדקס פוסטפרטום הצילו צירים מאמרים חדשים ראשי
פורום מנשאים
מנהל/ת הפורום: אורית סופר
  מנשאי בדאורנה 10:22 23/03/2008
שלום לכולם

רציתי לשאול, היות וכל המנשאי בד שקושרים אתם כדוגמת תינוכיס, הם בסה"כ רצועת בד ברוחב זה או אחר,
אז מה ההבדל אם אקנה רצועת בד איכותית וחזקה למנשא מהחנות?

לדעתכן ונסיונכן

תודה

אורנה
   את יכולה לקנות בדנעמה מנשאים 11:04 23/03/2008
שימי לב שהוא חזק מספיק.

(לא בטוח שיהיה לך יותר זול לקנות בד. בדקי את "תינוח" שמשווק כרגע ע"י "שיח הטבע". אני חושבת שהוא נמכר במחיר נמוך. זה חיסול מלאי)

שיח הטבע www.chitulim.com/
   מנשאי בדאורנה 13:57 23/03/2008
תודה נעמה,
הקישור שצירפת העלה את האתר אבל לא ניתן לקבל מידע
על המנשא.

תודה בכל זאת, עניין קניית הבד עלה לי היות וקשה לי להחליט
איזה מנשא לקנות, האחד שכבר מוצא חן בעניי עולה המון כסף (דידמוס) ונראה לי שאין סיבה להוציא כל כך הרבה כסף כשאני אפילו לא בטוחה אם הוא יתאים ואם אוהב אותו, מנסיון של הרבה בנות הבנתי שהן קנו או קיבלו מנשא מתנה וזה שוכב לו בארון ללא שימוש

יום טוב
   תשובהנעמה מנשאים 14:07 23/03/2008
יש באתר "שיח הטבע" מספר טלפון. התקשרי ותקבלי מידע.
   קניית מנשא ללא מדידהאורית מנשאים 15:50 23/03/2008
אכן לא מומלץ לקנות מנשא בלי למדוד קודם.
הפתרון הוא לא לתפור בעצמך (שזה גם כרוך בהוצאה כספית, התרוצצות ועבודה) אלא למדוד ולהתנסות בכמה סוגי מנשאים לפני הקנייה ולקבל כמה ימי נסיון לפני שאת מתחייבת על הרכישה. את השירות הזה תוכלי לקבל אצלי למשל minsaim.co.il ובמקומות נוספים (אם תכתבי מאיפה את בארץ אכוון אותך למקום הקרוב אליך ביותר).

אגב, דידימוס ותינוכיס הם שני מנשאים שונים מאד, אחד מבד נמתח והשני מבד ארוג.
   לא בטוח שזה משתלם בסופו של דברזהבית 23:13 14/04/2008
הבד שממנו מייצרים את מנשאי הכריכות עולה כ 30 ש"ח למטר (על 190 ס"מ), אם צריך נניח 6 מטרים של בד, זה יוצא במחיר דומה, ועוד לא דיברנו על הגזירה ועל עודפי הבד, והצורך לסמן איכשהו את נקודת האמצע כדי להקל על הקשירה.
שווה להתחלק עם עוד שתי חברות, ואז זה יוצא באמת הרבה יותר זול.
190:3 רוחב של 63 ס"מ למנשא בעלות כוללת של כ 60 ש"ח (בהנחה שאת גוזרת לבד).

שיווק באינטרנט   ניוזלטר דיוור אלקטרוני   בניית אתרים   תקנון ותנאי שימוש © כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה  יצירת קשר   מנשא לתינוק   מצאי דולה   מי אנחנו