פורום מנשאים
מנהל/ת הפורום: אורית סופר
|
איזה מנשא עדיף? | נועה של יותם | 17:15 03/04/2008 | ||||
| הי אורית!
דיברנו בטלפון ואני כעת מתייעצת וירטואלית - חברה שלי מגיעה מארה"ב ואני רוצה שתרכוש עבורי מנשא פאוץ'. אני מתלבטת בין מנשא כותנה של חברת peanut shell לבין מנשא של חברת kangaroo korner שבו איני יודעת מאיזה בד כדאי. אשמח לשמוע את דעתך, אם את מכירה אותם, מה נראה עדיף ומאיזה בד? שכחתי לכתוב שרותם בת חודשיים וחצי, אוהבת רק תנוחת ערסול ונראה לי שמנשא כזה יכול להתאים (ניסיתי אצל חברה והיא אהבה). תודה, נועה |
|||||||
|
רכישת מנשא פאוץ' | ![]() | אורית מנשאים | 22:21 03/04/2008 | |||
| אני לא מכירה את שני המותגים שהזכרת.
אישית הייתי מעדיפה מנשא מבד כותנה ולא סינתטי. אני לא ממליצה לקנות מנשאים בחו"ל מבלי למדוד, בפרט לא כשמדובר בפאוץ' שבו חשוב מאד להתאים את המידה הנכונה. מנסיוני אי אפשר לסמוך על חישוב המידה הנכונה באמצעות נתונים של גובה וכדומה, לכן אני ממליצה לודא שתהיה אפשרות להחליף או להחזיר את המנשא במקרה שיתברר שהמידה לא מתאימה, הבד לא נוח או כל בעיה אחרת. לדעתי הכי טוב לרכוש פאוץ' מתוצרת מקומית אחרי מדידה. יש בארץ פאוצ'ים מצוינים ואני מכירה לפחות 3 מותגים שונים (תליני, יעלה ותותים) כך שיש גם מבחר. |
|||||||
|
תודה | נועה של יותם | 08:39 04/04/2008 | ||||
| תודה אורית על ההתייחסות. יש לי אפשרות לבדוק את המידה של אחד המנשאים אז אהיה יותר חכמה. הוא עשוי מכותנה נמתחת לפי הכתוב. נשתמע, נועה
|
|||||||
|
עוד שאלה | נועה של יותם | 16:04 04/04/2008 | ||||
| אורית, האם את מחזיקה אצלך את המנשאים של החברות שציינת?
|
|||||||
|
אם יש לך אפשרות למדוד אחד מהם | ![]() | אורית מנשאים | 21:04 04/04/2008 | |||
| זה מה שהייתי ממליצה לקנות, כמובן בהנחה שיהיה לך נוח במדידה.
אצלי ניתן להשיג יעלה ותליני. תותים אפשר להשיג פה: www.orientali.co.il |
|||||||