פורום מנשאים
מנהל/ת הפורום: אורית סופר
|
מנשא לתינוקת בת ארבעה חודשים | סמדר | 11:18 23/04/2008 | ||||
| אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מנשא מתאים לבת ארבעה חודשים וקצת.
הפיזיוטרפיסיטית המליצה: מנשא כגון מנשארי או תינוכיס. הסיבה היא כי יש לתינוקת בעיה פיזית קלה וחשוב ששתי ידיה תהיינה מלפני הגוף (ולא בצידי הגוף). לא מדדתי מעולם מנשא, והשאלה הגדולה היא מה יכול להתאים לתינוקת שכבר גדולה יחסית - נדמה לי - לתנוחת "עירסול", או שאוטו-טו תהיה כבר גדולה לתנוחה הזו. כמו כן אם תוכלו לספר לי על מקומות ברעננה בהם ניתן להתנסות במנשאים אודה לכם. תודה :-) |
|||||||
|
ידיים לפני הגוף במנשא | ![]() | אורית מנשאים | 17:46 23/04/2008 | |||
| בגיל 4 חודשים התינוק בדרך כלל מסוגל להחליט לבד איפה לשים את הידיים. כדי לעודד אותה להשאיר את הידיים לפני הגוף עדיף תנוחת ערסול (אני מנחשת שהמטרה היא לעודד את הילדה למצוא את קו האמצע? אם כן, ערסול היא התנוחה המתאימה לכך)- עקרונית היא אפשרית בכל גיל.
כדי לערסל אני ממליצה על מנשא צד טוב או מנשא כריכות, מה שיותר נוח לשתיכן. אם הילדה מתנגדת לערסול אפשר לעזור לה להרפות לתוך התנוחה באמצעות עיסוי אינטנסיבי לפני שנכנסים למנשא או להתחיל מתנוחת לוטוס (פנים החוצה, רגליים מקופלות על הבטן) ומשם לעבור לערסול בהדרגה. מנשאים מתאימים תוכלי לראות באתר המנשאים הישראלי minsa.co.il חפשי שם מידע על מנשא צמד, שרון דרור, לופי, דידימוס, ערסלי, מאיה ראפ, תליני ויעלה. לא ידוע לי על מקום שבו אפשר להתנסות במנשאים ברעננה. אם את יכולה להגיע לגבעתיים מוזמנת אלי: minsaim.co.il |
|||||||
|
תודה אורית (ייבדק)! | סמדר | 21:51 24/04/2008 | ||||