פורום מנשאים
מנהל/ת הפורום: אורית סופר
מנשאי ERGO בישראל | רבקה שמס | 21:24 18/08/2008 | |||||
ניתן לקנות אצלי מנשאי ארגו, תיקי גב תואמים ואביזרים נוספים.
צבעים במלאי: בורדו, בז', שחור עם ירוק ושחור עם בז'. ניתן לראות דוגמאות באתר ארגו: www.ergobabycarriers.com מחיר מנשא - 450 ש"ח. להזמנות ולפרטים ניתן להתקשר 054-5672335. |
|||||||
פירוט על המנשא | רבקה שמס | 00:37 26/08/2008 | |||||
זהו מנשא ילקוט באיכות גבוהה המותאם לנוחות האם והילד ולמבנה גופם. בעל חגורת מותן עבה וכתפיות מרופדות. מחלק היטב את המשקל על הגב ועל המותניים.
מתאים לשימוש מגיל לידה עם שמיכה פנימית תואמת בתנוחה אלכסונית, וכן לנשיאה בתנוחות בטן לבטן, על המותן ועל הגב מהשלב בו תינוק מחזיק היטב את ראשו ומרוצה בישיבה בפיסוק לאורך זמן, ועד משקל מומלץ של 20 ק"ג... נוח מאוד בשימוש ובלבישה. המנשא ניתן להתאמה מראש ונסגר ב-2 קליקים ולבישת כתפיות. כמו כן, ניתן להשתמש במקביל בתיק גב תואם המתחבר למנשא וניתן ללבוש את שניהם יחד על הגב. מומלצות גם רפידות תואמות (נפרדות) הנלבשות על הכתפיות באזור שאותו התינוק מוצץ במהלך השהייה במנשא. הרפידות ניתנות להחלפה וכביסה ומגינות על המנשא מפני כביסות מיותרות. לשאלות נוספות ניתן לפנות אלי. |
|||||||
שלום לך, אולי תוכלי לעזור לי עם שאלה לגבי הארגו | שרון | 12:54 30/09/2008 | |||||
קודם כל טוב לדעת שיש מישהי שמוכרת אותם בארץ! אני כבר שולחת לך כמה שרצו ולא ידעו איפה לקנות.
ולשאלתי- הייתי בשבוע שעבר אצל אורטופד עם ביתי בת החודשיים ושאלתי אותו לגבי הארגו. הוא אמר שזה המנשאים הכי טובים ואפשר להשתמש בהם כבר מעכשיו. מה את אומרת? עד כמה שידוע לי זה רק מגיל 4 חודשים. ניסיתי בעדינות לפשק לה את הרגליים וראיתי שזה לא ממש הולך. אז לחכות לזה שהיא תוכל לפשק אותם כמו שצריך? או שבמנשא זה יהיה אחרת? יש לי את התוספת לקטנים אבל לא ממש הצלחתי להסתדר עם זה. אני ממש מחכה שהיא תוכל להיות בארגו כמו שצריך, זה היה כל כך נחמד עם הילד הגדול שלי, מנשא פשוט מדהים! |
|||||||
תשובות | 21:05 04/10/2008 | ||||||
עקרונית, בתך אמורה להיות מסוגלת לפסק את רגליה לפי הצורך, כי ראיתי שהרופאים בודקים את זה עוד בביה"ח כשהתינוק נולד, ומפסקים לתינוקות פיסוק מלא (כ- 180 מעלות). השאלה היא אם נוח לה להיות בתנוחה זו, ובמשך כמה זמן. יכול להיות שאפשר לנסות לשים אותה שם לזמן קצר, ולהגדיל את משך השהייה שלה במנשא בהדרגה.
כמו כן, האם את מצליחה להצמיד אותה היטב לגב כשהיא במנשא, או שהיא קטנה מדי והמנשא רופף? ושאלה אחרונה: האם היא יכולה להחזיק היטב את הראש לזמן ממושך? אם יש בעיה עם שתי הנקודות האחרונות שהזכרתי, יכול להועיל שתשימי מאחורי גבה את התוספת לקטנים, שיכולה לתמוך בראש וגם לאפשר לה להצמד יותר טוב. אפשרות נוספת היא לשים אותה בשמיכה לקטנים בתנוחה צידית. אשמח לעזור לך בכך אם את באזור ירושלים. בהצלחה. |
|||||||
ההודעה הקודמת היא ממני :-) | רבקה שמס | 21:08 04/10/2008 | |||||
לא ממש הסתדרתי עם התנוחה הצידית והילדה לא היתה כל כך מרוצה ממנה... | שרון | 14:10 05/10/2008 | |||||
ננסה שוב. אני אבדוק את כל הנקודות שציינת. מקסימום נחכה עוד חודשיים...
תודה עבור המענה :-) |
|||||||
נא להתקשר בימי חול בלבד. תודה :-) | רבקה שמס | 21:54 31/01/2009 | |||||