פורום מנשאים
מנהל/ת הפורום: אורית סופר
קניית מנשא לפני הלידה | תמרה | 17:51 24/08/2008 | |||||
אני בחודש תשיעי ומתלבטת אם לרכוש מנשא לפני הלידה. הבנתי ממקורות שונים שכדאי להחליט ביחד לאחר הלידה ולראות מה מתאים להורים ולתינוק.
אך מכוון שאנו לא מעונינים לרכוש עגלה ואני רוצה לחסוך לעצמי את הטירטור שבנסיעה או חיפוש מנשא זמן קצר לאחר הלידה תהיתי אם בכל זאת כדי לרכוש מנשא כעת? האם יש מנשא מומלץ המתאים לתינוקות מלידה ועד בכלל? כמו כן, האיש "נדלק" על מנשאי ביבי ביורן וכעת ראיתי כאן שלא מומלץ מבחינת בריאות גב התינוק בגיל רך. האם יש מנשא אחר הדומה בנוחות הלבישה שכן ניתן לשימוש כבר מגיל לידה? האיש קצת נרתע משימוש במנשאי בד נכרכים בעוד שלי הם מאוד קורצים. לטענתו השימוש מאוד מסורבל ואנשים רבים שהוא מכיר זנחו את מנשאי הבד שרכשו מחוסר נוחות בשימוש. תודה |
|||||||
מנשא ארגו | רבקה שמס | 00:39 26/08/2008 | |||||
אולי אני לא אובייקטיבית, אבל מנסיון השימוש שלי במנשאים שונים, ביניהם מנשאי טבעות, בד נכרך ומנשאי ילקוט שונים, מנשא ארגו הוא התשובה לכל שאלותייך. ראי פירוט עליו בהודעה הקודמת.
|
|||||||
תודה | תמרה | 15:41 27/08/2008 | |||||
זה נראה ממש כמו מנשא ישיבה רגיל. כיצד הוא מתאים גם עבור גיל לידה?
|
|||||||
ניתן לשים במנשא בתנוחת עריסה מגיל לידה | רבקה שמס | 17:51 27/08/2008 | |||||
קודם כל, תנוחת הישיבה במנשא ארגו היא פיסיולוגית בשביל הילד (לעומת ישיבה בקנגורו).
המנשא מתאים לשימוש מגיל לידה עם שמיכה פנימית תואמת בתנוחה אלכסונית. התינוק שוכב כשהוא עטוף בשמיכה בתנוחת עריסה, כאשר העומס מתחלק על המותן ועל שתי הכתפיים. (במנשא טבעות העומס בתנוחה זו כולו על כתף אחת, ובקנגורו - על שתי הכתפיים). ראי תמונה:www.ergobabycarrier.com/gallery/sleeping-in-carrier ניתן לשים גם בתנוחת ישיבה עם השמיכה מאחורי הגב, כך שהתינוק נתמך היטב. תמונה: www.ergobaby.eu/en/p1834/ergobaby-infant-insert.htm |
|||||||
לופי | רננית | 22:58 27/08/2008 | |||||
יתרונות של מנשא בד, ללא צורך בקשירה
www.loopi.co.il/ |
|||||||