פורום מנשאים
מנהל/ת הפורום: אורית סופר
איזה מנשא לרכוש?זקוקה להמלצה | לימור | 18:39 29/07/2008 | |||||
שלום,
אני בחודש 9 להריון וכבר חושבת על מנשא..איזה מתאים לחודשים הראשונים? ראיתי את המנשא הסיני ומצא חן בעיני אבל האם הוא מתאים כבר להתחלה? מעבר לזה ההורים שלי עכשיו בארה"ב האם לומר להם לקנות את הבייבי ביורן? כולם ממש מתלהבים ממנו למרות ששני דברים לא מצאו חן בעיני-גם אי אפשר על הגב וגם הוא עשוי ממין בד סינטטי כזה.. מה אתן אומרות? תודה רבה מראש לימור |
|||||||
המלצתי האישית - מנשארי | תולי | 21:13 30/07/2008 | |||||
בחודשים הראשונים מומלצים מנשאים בתנוחת ערסול. אנחנו קנינו גם מנשארי (שהיום נקרא גם סימפלי גוד) וגם מנשא שרון דרור. בהתחלה טיפה הסתבכנו עם איך לקשור ולשים אותה, אבל זה המנשא שמחזיק הכי טוב ומאוד בריא לתינוק. גם אמא שלי הרזונת וגם אבא שלי הלא רזון בכלל משתמשים בו בנוחות רבה.
בייבי ביורן - רק מגיל 3 חודשים, וגם אז פחות מומלץ מבחינה בריאותית אורתופדית לתינוקות. שתהיה לידה קלה! |
|||||||
מנשא בייבי ביורן | דפי | 09:14 10/08/2008 | |||||
הי,
הבייבי ביורן מצוין (אמנם רק מגיל חודשיים וחצי-שלוש) אבל אם יש לך משהו בארהב כדאי שיקנו כי זה חצי מחיר מהארץ. מנשא פשוט מצוין, אני משתמשת בו הרבה . בהתחלה עד גיל חודשיים וחצי אכן כדאי מנשאי בד שאפשר לשים את התינוק בתנוחת ערסול- ננשארי או לופי ( אני השתמשתי בלופי גם מצוין). צירפתי לינק לאתר של לופי www.loopi.co.il/loopi.html |
|||||||
תשובה לשאלתך- תינוכיס | שרון | 16:02 03/03/2009 | |||||
היי,
אני ממליצה לך מאוד מאוד ובחום! על המנשא של " תינוכיס" המעצבת שלהם עשתה כל שביכולתה כדי שהמנשא יהיה בדיוק כמו שהתינור צריך ונוח לך - הוא ארוך כ5 מטר, אבל מגיע עם חוברת הסבר מפורטת על הקשירות. בלידה שלי אני ניסיתי כמה וכמה מנשאים ואיתו הכי הסתדרתי והוא עולה רק 199 שקלים ואת יכולה לקנות אותו ישירות דרכם 03-5188108. |
|||||||
מנשא לניו בורן | אורית מנשאים | 08:34 04/03/2009 | |||||
ראשית, הכי טוב לקנות מנשא אחרי מדידה והתנסות ולא רק על סמך המלצות.
המנשא הסיני אכן מתאים לקטנטנים, אבל אין בו תנוחת ערסול. זו לא בהכרח סיבה לותר עליו (אפשר לערסל בדרכים אחרות, על הידיים או בערסל תינוקות למשל). אבל אם חשוב לך לערסל, עדיף לבחור במנשא כריכות אלסטי או מנשא צד. לא חייבים מנשא עם קשירות כמו תינוכיס, יש היום מבחר מנשאים אלסטיים ללא קשירות כמו צמד, לופי או שרון דרור. אני מציעה לך לבקר באתר המנשאים הישראלי ולהתרשם ממבחר המנשאים הקיים בשוק, שם תמצאי גם רשימה של יועצות מנשאים שאצלן אפשר למדוד ולהתנסות במגוון מנשאים לפני הקנייה. minsa.co.il על בייבי ביורן אני לא ממליצה, בטח לא לניו בורן... |
|||||||