פורום אפי-נו
מנהל/ת הפורום: רותי קרני הורוביץ
כאב בעת השימוש ותזוזות עובר | לילך | 16:37 07/06/2009 | |||||
שלום וברכה,
אני בשבוע 37+3 היום זהו היום השישי לשימוש במכשיר והתוצאה עומדת על 24.5 ס"מ האם קצב התרגול נכון? רשום שלא אמורים להרגיש כאב אלא לחץ אך אני מרגישה את ההתמתחות והלחץ ביחד עם כאב(נראה לי שזה די הולך יחד) אני מכניסה קצת יותר מחצי בלון השאלה מה עושים עם הכאב?אני מצליחה ללדת את הבלון ולהרגיש ממש טוב את ההתמתחות והלחץ שמדברים עליו בהוראות. שאלה אחרונה:תמיד כשאני מתחילה להכניס את הבלון העובר פעיל בצורה משמעותית ואפילו אני מרגישה בעיטות ודחיפות שלו שכמעט וגורמים לבלון לצאת ,זה בהחלט לא עוזר לי להשאיר את הבלון 10 דקות גם אם אני מחזיקה חזק את הבלון בין הרגליים. אודה לתשובתך |
|||||||
חסרים פרטים | רותי קרני הורוביץ | 18:24 13/06/2009 | |||||
הי לילך,
ראשית, אין 'קצב נכון', מה גם שההתקדמות אינה ליניארית. את לא היום על 25 מחרתיים על 27 ושלושה ימים לאחר מכן על שלושים.. לגבי הכאב. ראשית, האם ייתכן שמה שאת חווה הוא פשוט אינטנסיביות? מן תחושת 'מדי' חזקה? האימון לוקח אותך אל האקסטרים, אל מחוזות שרקמותיך טרם הכירו,וחשוב שתחדדי את האבחנה בין אינטנסיביות המגובה רגשית ומנטלית על ידי התרגשות ופחד, ובין כאב, שהוא סימן אזהרה, דגל אדום! סימן מובהק לעצור. אנא תארי בפרוטרוט. היכן בדיוק את חווה כאב, ובאיזה שלב בדיוק. לגבי פעלתנות העובר בזמן אימון. עוברים רבים הופכים פעילים בזמן האימון. על פי רוב זה נובע מכך שהם מתעוררים כשאמם עוברת למצב שכיבה, בלי קשר לאימון. עוברים אחרים חווים את המרץ המתח והאדרנלין דרך השילייה ומתעוררים. מכל מקום, זה בסדר. העובר לא בועט בבלון.. אנא הוסיפי פרטים ואמרי האם עזרתי. |
|||||||