פורום ייעוץ טרטולוגי
מנהל/ת הפורום: פרופ' אשר אור-נוי
ליסטריה במוצרי מזון | דפנה | 14:26 12/10/2016 | |||||
שלום רב,
בשנת 2009 נמצא חיידק הליסטריה במוצרים קפואים של חברת מעדנות והחברה הסירה את המוצרים מהשוק. בכתבה שפורסמה בMAKO בנושא נאמר שחום התנור לא יהרוג את החיידק. במרבית הפרסומים האחרים נאמר שחום כן משמיד את החיידק. האם יש אמת בכך שחום תנור לא ישמיד ליסטריה? מהו החום המינימלי שצריך לחמם מזון כדי להיפטר מהחיידק הזה? תודה רבה |
|||||||