פורום בישול ומתכונים
מנהל/ת הפורום: טלי שטרנליכט
החלפת חמאה במחמאה | עדי עמרני | 09:21 16/04/2008 | |||||
שלום
אני מכין עוגת שוקולד לפסח לפי המתכון הבא 50 (35) גרם קקאו 112 (80)גרם מים פושרים 200 (150)גרם שוקולד מריר 70% 200 (150)גרם חמאה מומסת 385 (270)גרם סוכר לבן 154 (110)גרם אגוזי מלך קצוצים 5 (4)ביצים מופרדות שאלתי היא על מנת להפוך את העוגה לפרווה האם ניתן להחליף את החמאה במחמאה ומה היחס? תודה |
|||||||
אין בעיה להחליף למחמאה | עופרי | 11:02 16/04/2008 | |||||
אותו היחס.
בהצלחה |
|||||||