פורום בישול ומתכונים
מנהל/ת הפורום: טלי שטרנליכט
מיץ תפוחים | שירי | 10:54 23/06/2008 | |||||
היי עופרי,
רציתי לדעת איך להכין מיץ תפוחים מתפוחים טריים. סחטתי תפוחים במחסטה לפירות קשים. יש לי כרגע תרכיז מרוכז מאוד של תפוחים ואני תוהה איך ניתן להכין מזה מיץ. מצאתי רק מתכוני סיידר למיניהם, אבל אני מחפשת מיץ קר לימים חמים אלו. רעיונות? תודה!! |
|||||||
למה לא להכין סיידר ולשמור בקירור? | תולי | 10:19 24/06/2008 | |||||
יש את תרכיז הסיידר של ורד הגליל ששומרים במקרר ומוסיפים לו מים. לדעתי אם תשתמשי באחד ממתכוני הסיידר שמצאת ותכיני אותו אפילו יותר מרוכז, אפשר להגיש אותו אח"כ עם קרח, או אפילו למהול בקצת מים קרים, תלוי כמה מתוק הוא יוצא. אשמח אם תכתבי פה את המתכון...
|
|||||||
האמת? לא בטוחה שהבנתי... | עופרי | 22:39 25/06/2008 | |||||
כשמכינים מיץ מפרי או ירק במכונה המיועדת לכך, מתקבל המיץ הכי טבעי שיש. במידה וזה מתוק לטעמך, נראה לי שהוספת מים (קרים) או הרבה קרח תשפר ותשדרג.
הרי כדי להפיק מיץ מתרכיז, כל מה שצריך הוא לדלל. לו רק היתה לי מסחטה לפירות קשים. עשית לי חשק למיץ תפוחים טרי וטוב! |
|||||||