צור קשר פורומים חנות אינדקס פוסטפרטום הצילו צירים מאמרים חדשים ראשי
פורום בישול ומתכונים
מנהל/ת הפורום: טלי שטרנליכט
  עוגיות ההנקה שלי - שיבולת שועל, פקאנים וחמוציותטלי שטרנליכט 08:14 29/06/2008
כמובן אפשר להנות מהעוגיות האלה תמיד, אבל בשבועות הראשונים אחרי הלידה היו לי תמיד כמה בהשג יד כשאני מניקה, אחלה מנת אנרגיה לשעות העייפות, וגם די בריאות.
180 - 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
חצי כוס סוכר חום
1 ביצה
כפית קנמון
1 ושליש כוסות קמח מלא
כפית אבקת אפיה
כפית תמצית וניל
1 וחצי כוסות קוואקר (שיבולת שועל)
שני שליש כוס חמוציות
שני שליש כוס פקאנים קצוצים

מערבלים במיקסר או במטרפה ידנית סוכר וחמאה, מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבב עד שנבלעת בתערובת, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים קלות (אם אין מיקסר אפשר ביד). אם התערובת קשה אפשר להוסיף חצי כוס מים ולערבב. מגלגלים עיגולים בגודל כדור פינג פונג, מניחים בתבנית על נייר אפיה, אופים בתנור מחומם ל-175 מעלות כ-10 עד 15 דקות עד שהעוגיות מזהיבות בצדדים.
בתאבון!




שיווק באינטרנט   ניוזלטר דיוור אלקטרוני   בניית אתרים   תקנון ותנאי שימוש © כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה  יצירת קשר   מנשא לתינוק   מצאי דולה   מי אנחנו