צור קשר פורומים חנות אינדקס פוסטפרטום הצילו צירים מאמרים חדשים ראשי
פורום בישול ומתכונים
מנהל/ת הפורום: טלי שטרנליכט
  מה אפשר לעשות עם עוגיות "קורביה" שהתפקששוהייטקית 09:17 29/06/2008
טוב לא בדיוק "קורביה", אבל עוגיות עם אגוזים (המון אגוזים!) שאמורות לצאת נימוחות , הם יצאו אמנם נימוחות אבל מתפוררות לגמרי,

יש איזה מתכון שעושה שימוש בפירורי עוגיותת?

כואב לי הלב על כל האגוזים...
   בסיס לעוגת גבינה אפויהטלי שטרנליכט 10:17 29/06/2008
הי הייטקית,
פירורי עוגיות הן בסיס מצויין לעוגות גבינה, אל דאגה, האגוזים ישתלבו מצויין. אם לא בא לך להכין עכשיו את יכולה לטחון את העוגיות בפודפרוססור, או סתם להכניס לשקית ולדפוק עליהן קצת במערוך, ולשמור במקפיא בקופסת פלסטיק לעת הצורך. בכל המתכונים האלה מערבבים עוגיות מפוררות עם חמאה, אם העוגיות הנימוחות שלך כבר מפוצצות בחמאה ואת לא רוצה להוסיף עוד, הוסיפי במקום זה כמות שווה של מים (120 גרם הם בערך חצי כוס).

עוגת גבינה ושוקולד מנצחת
לבסיס: 250 גרם ביסקוויטים או עוגיות מפוררות מעורבבות עם 120 גרם חמאה. מהדקים בתבנית אפיה - רצוי תבנית קפיצית של עוגת גבינה.
לעוגה: מערבבים 750 גרם גבינה לבנה, 3 ביצים, 3/4 כוס סוכר, כפית תמצית וניל, 1 שמנת חמוצה, מוסיפים 350 גרם שוקולד מריר מומס ומערבבים במהירות ושופכים את התערובת המעורבבת על הבסיס.
אופים כשעה בטמפרטורה של 170 מעלות ומצננים. אפשר לקשט בקקאו או שוקולית. מגישים קר.




שיווק באינטרנט   ניוזלטר דיוור אלקטרוני   בניית אתרים   תקנון ותנאי שימוש © כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה  יצירת קשר   מנשא לתינוק   מצאי דולה   מי אנחנו