צור קשר פורומים חנות אינדקס פוסטפרטום הצילו צירים מאמרים חדשים ראשי
פורום בישול ומתכונים
מנהל/ת הפורום: טלי שטרנליכט
  תפוחי אדמה ובטטות לממהרים - מעולים גם לפיקניקתולי 11:58 12/07/2008
אז ככה - שופכים בתבנית אפיה כרבע כוס שמן זית, ומורחים על כל תחתית התבנית. מפזרים ככף מלח גס על השמן.
שוטפים כמה תפוחי אדמה ובטטות, וחוצים אותם לאורכם - סה"כ כל תפוח/בטטה לשני חלקים, עם הקליפה. מניחים בתבנית כשהקליפה כלפי מעלה. אופים בטמפ' של 180 מעלות כחצי שעה, עד שמזלג ננעץ בקלות. יוצאים תפודים שחומים ופריכים (בגלל המלח), טעימים ואפילו לא משמינים.
זמן הכנה: 5 דקות. אפשר לאכול גם עם הקליפה, וטעים מאוד גם קר ולכן מתאים גם לפיקניק.
בתאבון!
   המלצה דומה עם חסכון בזמןועוד 23:29 15/10/2008
מקלפים וחוצים לרבעים/שמיניות 3 תפ"א ו-3 בטטות, מוסיפים 2 כפות שמן זית ואבקת מרק בצל ומבשלים במיקרופלוס של טפרוור 10-12 דקות.
אפשר לקחת את זה כמות שהוא בכלי כי יש לו גם מכסה לאחסון, וזה נשאר חמים וטעים לכמה שעות.
   נשמע אחלה - תודהטלי שטרנליכט 08:10 16/10/2008
נשמע נפלא, באמת מזמן לא השתמשתי במיקרופלוס שלי :-)




שיווק באינטרנט   ניוזלטר דיוור אלקטרוני   בניית אתרים   תקנון ותנאי שימוש © כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה  יצירת קשר   מנשא לתינוק   מצאי דולה   מי אנחנו