פורום בישול ומתכונים
מנהל/ת הפורום: טלי שטרנליכט
תפוחי אדמה ובטטות לממהרים - מעולים גם לפיקניק | תולי | 11:58 12/07/2008 | |||||
אז ככה - שופכים בתבנית אפיה כרבע כוס שמן זית, ומורחים על כל תחתית התבנית. מפזרים ככף מלח גס על השמן.
שוטפים כמה תפוחי אדמה ובטטות, וחוצים אותם לאורכם - סה"כ כל תפוח/בטטה לשני חלקים, עם הקליפה. מניחים בתבנית כשהקליפה כלפי מעלה. אופים בטמפ' של 180 מעלות כחצי שעה, עד שמזלג ננעץ בקלות. יוצאים תפודים שחומים ופריכים (בגלל המלח), טעימים ואפילו לא משמינים. זמן הכנה: 5 דקות. אפשר לאכול גם עם הקליפה, וטעים מאוד גם קר ולכן מתאים גם לפיקניק. בתאבון! |
|||||||
המלצה דומה עם חסכון בזמן | ועוד | 23:29 15/10/2008 | |||||
מקלפים וחוצים לרבעים/שמיניות 3 תפ"א ו-3 בטטות, מוסיפים 2 כפות שמן זית ואבקת מרק בצל ומבשלים במיקרופלוס של טפרוור 10-12 דקות.
אפשר לקחת את זה כמות שהוא בכלי כי יש לו גם מכסה לאחסון, וזה נשאר חמים וטעים לכמה שעות. |
|||||||
נשמע אחלה - תודה | טלי שטרנליכט | 08:10 16/10/2008 | |||||
נשמע נפלא, באמת מזמן לא השתמשתי במיקרופלוס שלי :-)
|
|||||||