פורום בישול ומתכונים
מנהל/ת הפורום: טלי שטרנליכט
חלב קוקוס | לי | 23:57 11/07/2007 | |||||
הכנתי את הצ'יקן קארי לפי המתכון שרשמת כאן ויצא נהדר. אבל מה - נשארתי עם המון חלב קוקוס במקרר. מה עוד ניתן לעשות איתו חוץ מצ'יקן קארי? כמה זמן הוא בכלל יכול להשמר במקרר בקופסה פתוחה?
תודה |
|||||||
חלב קוקוס | עופרי | 11:56 13/07/2007 | |||||
הי לי. שמחה שיצא טעים :-)
ראשית, כדאי לערבב היטב את חלב הקוקוס הנותר ולהעביר לצנצנת או כלי פלסטיק סגור. לא להשאיר בפחית. אופציה אחת היא להקפיא. ושוב, לפני השימוש לערבב/לנער היטב. יש הרבה מה לעשות עם חלב קוקוס, כל עוד אוהבים את הטעם. קינוחים קלילים, העשרת מרקים (מרק תירס אורינטלי קר, בדיוק לימים האלו), תבשילי ירקות ואפילו רטבי פסטה. מה מתאים לך? על אותו רעיון אגב של הצ'יקן קארי, ניתן להכין תבשיל טופו עם כרובית, גזר ושעועית ירוקה. או ירקות אחרים. מה מתאים לך? |
|||||||