פורום בישול ומתכונים
מנהל/ת הפורום: טלי שטרנליכט
בשר עגל הולנדי שחור ולבן | טלי | 14:59 03/08/2009 | |||||
שלום רב,
30 שנה אני קונה בשר טרי "כתף עגל הולנדי שחור לבן" נטול שומן. לפעמים הבשר מעולה בבישול ובטיגון טעים, עסיסי ונהדר. ולעיתים בזמן לישת העיסה לקציצות (טיבול של ביצים, מלח, פלפל שחור ומעט קמח מצה) העיסה דביקה, צמיגית, זמן הטיגון ממושך, ובסופו של טיגון התוכן נשאר "נא" מה שמעורר סלידה והמרחק לפח הזבל הוא קצר. אני רוצה לשאול אתכם המומחים, מה גורם לבשר ל"התנהג" בצורה כזו בטיגון? הקצב טוען שזו התנהגות של בשר לא טרי ואין סיכוי ולו קלוש בעולם שאני אקבל ממנו בשר כזה. מהי דעתכם המלומדת? מודה מראש |
|||||||