פורום בישול ומתכונים
מנהל/ת הפורום: טלי שטרנליכט
עזרה קלה | אבי | 10:20 23/09/2009 | |||||
שלום לכולם!
מצאתי מתכון באתר השף הלבן של סטייק סינטה ורציתי לשאול כמה שאלות בעניין. 1)כמה עולה סטייק סינטה?(בערך). פשוט באים לבשריה ומבקשים סטייק סינטה או שיש כמה סוגים? 2)במתכון יש רוטב להכין ולהכנת הרוטב כתוב כך:מאדים במחבת שן שום כתוש עם שמן זית,מלח ופלפל, מוסיפים יין ומצמצמים למשך 3 דקות. איך מאדים כמו שכתוב במתכון? האם זה טיגון רגיל? מה זה צמצום יין? איך מצמצמים?(מה לעשות) אשמח לשמוע תגובות ועזרה בעניין. אני עושה סעודת הפתעה לאשתי המקסימה. יום נעים לכולם! |
|||||||