צור קשר פורומים חנות אינדקס פוסטפרטום הצילו צירים מאמרים חדשים ראשי
פורום בישול ומתכונים
מנהל/ת הפורום: טלי שטרנליכט
  מתכון קרפצ‘יו טרופי oreah 14:39 08/06/2010
קרפצ‘יו טרופי


מתכון ל– 4 סועדים


400 גר‘ סינטה פרוסה לפרוסות של 50 גר‘

2 מנגו קלופים ופרוסים דק

1 פלפל צ‘ילי אדום

4 כפות עירית

4 כפות שמן זית

4 כפות חומץ פטל

4 כפות מיץ פסיפלורה

מלח גס

פלפל שחור גרוס



אופן ההכנה :


מערבבים יחד את החומץ , פסיפלורה , מלח , פלפל שחור עד להתאחדות החומרים . לאחר מכן מוסיפים את שמן הזית בזילופים קטנים תוך כדי ערבוב עם מטרפה עד שהשמן מתחבר עם שאר החומרים ונוצרת לנו אמולסיה טובה . ומניחים בצד

לוקחים את פרוסת סינטה מניחים בין שני ניילונים ודופקים עם פטיש עד שנהיית לנו פיסה שקופה , חוזרים על הפעולה עם כל הפרוסות.

אחרי שסיימנו לשטח את הסינטה נישאר לנו רק לבנות את המנה ,
מניחים בצלחת פורמה או מיקד בקוטר של 8 ס“מ ומתחילים לסדר שכבות , בתחתית נניח פרוסת סינטה מעליה נזליף מהרוטב שלנו ועל נפזר פרוסות מנגו . נבצע עוד שכבה אחת שכאשר נסיים אותה נפזר מעל ומסביב את הצ‘ילי ואת העירית.

התכון בחסות מכללת השף
www.hashef.co.il/
קורס בישול




שיווק באינטרנט   ניוזלטר דיוור אלקטרוני   בניית אתרים   תקנון ותנאי שימוש © כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה  יצירת קשר   מנשא לתינוק   מצאי דולה   מי אנחנו