פורום בישול ומתכונים
מנהל/ת הפורום: טלי שטרנליכט
איך להשיג צבע חום לתבשיל: | לי | 11:40 20/08/2010 | |||||
לדוגמא, אני מכינה רוטב פטריות (מטגנת בצל קצוץ,מעט פיטריות קצוצות , מוסמיכה מים קמח ותבלינם. יוצא טעים, אבל צבע קרם, לבן. לעומת זה הרוטב הקנוי הוא בצבע חום. או בדוגמאות אחרות. בקיצור איך ניתן להשיג צבע חום לתבשילים בלי לערבב איזה שהוא תבלין שהוא מאוד דומיננטי בטעמו. (לדוגמא לתבשיל עוף)תודה רבה מראש
|
|||||||