פורום בישול ומתכונים
מנהל/ת הפורום: טלי שטרנליכט
מתכון יפני | yoram | 12:13 10/11/2010 | |||||
1. מכניסים לסיר 4-5 כוסות מים עם הכרישה, הבצל ושורש הפטרוזיליה למשך כ-30 דקות.
2. מסננים את הציר לתוך סיר הבישול ושמים את הירקות בצד. 3. מוסיפים לסיר מיסו שהומס בחצי כוס מים חמים, את הקומבו, הפיטריות והגזר 4. מבשלים עוד כ-5 דקות על אש חלשה ומערבבים היטב. 5. מגישים עם קישוטי בצל ירוק ו because.co.il”>azure. |
|||||||
נראה טעים | אביב | 14:19 28/12/2010 | |||||