צור קשר פורומים חנות אינדקס פוסטפרטום הצילו צירים מאמרים חדשים ראשי
פורום בישול ומתכונים
מנהל/ת הפורום: טלי שטרנליכט
  תפוח אדמה עם פרמזן ו"רוח הרים"בוסתן אברהם 08:15 14/02/2011
מצרכים:
"רוח הרים" – תבלין הבוסתן לפסטה ורטבים
1 ק"ג תפוחי אדמה
50 גרם חמאה
3 כפות שמן זית
50 גרם פרמזן מגורד גס
פלפל שחור
מלח
פטרוזיליה לקישוט

אופן ההכנה:
1. חותכים את תפוחי האדמה עם הקליפה לקוביות בגודל של 2-3 ס"מ.
2. מבשלים במים חמים עד שהתפ"א מבושלים. מסננים מהמים.
3. מחממים מחבת רחבה על להבה בינונית את החמאה והשמן זית ומסירים
את הקצף בעזרת כף.
4. מוסיפים את תפוחי האדמה, כפיות "רוח הרים", מלח ופלפל שחור ומערבבים
מידי פעם עד לקבלת גוון זהוב.
5. מוסיפים את הפרמזן, מערבבים קלות עד שהגבינה נמסה לגמרי.
6. מעבירים לכלי הגשה ומפזרים פטרוזיליה.

גיוון:
אפשר להוסיף שום / שמנת לבישול

בוסתן אברהם www.bustanabraham.co.il/
   נשמע טעים! ינוסה בהקדם. שולי 15:21 16/02/2011




שיווק באינטרנט   ניוזלטר דיוור אלקטרוני   בניית אתרים   תקנון ותנאי שימוש © כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה  יצירת קשר   מנשא לתינוק   מצאי דולה   מי אנחנו