פורום בישול ומתכונים
מנהל/ת הפורום: טלי שטרנליכט
פסטה סלרי וקישוא מעולה!!! | דנה | 14:37 16/03/2011 | |||||
500 גרם פסטה (פטוצ'יני או אחר)
כפית רוח הרים – תבלין הבוסתן לפסטה ורטבים 3 גבעולי סלרי ללא העלים 10 קישואים קטנים פרוסים דק 50 גרם חמאה 8 שיני שום פרוסות דק 3/4 כוס שמן זית 1/4 כוס יין לבן יבש כף ליקר תפוזים מלח פלפל שחור גרוס 50 גרם פרמזן מגורד אופן ההכנה: מחממים במחבט את השמן זית והחמאה, מסירים את הקצף, מוסיפים את השום ומטגנים על להבה נמוכה. מוסיפים את היין, "רוח הרים" ,מלח, פלפל שחור ומביאים לרתיחה. מסירים בעזרת קולפן את הסיבים של הסלרי ופורסים דק. מוסיפים את הסלרי ומבשלים כ-5 דקות. מוסיפים את הקישואים ל-5 דקות. מערבבים מידי פעם. מבשלים את הפסטה "אל דנטה" לפי הוראות היצרן. יוצקים את הרוטב על הפסטה, מוסיפים פרמזן, מערבבים ומגישים מייד. גיוון: להוסיף 1/2 מיכל שמנת לבישול לקבלת רוטב עשיר עם טעם קטיפתי |
|||||||
נראה טעים | ערן | 19:25 21/03/2011 | |||||
נשמע מעולה | רחל | 11:27 25/03/2011 | |||||
נשמע טעים, נראה לי ששישי הבא אני אכין את זה למשפחה
רק שאלה קטנה לאחרונה קניתי את המחבט הזאת, האם ניתן להפחית בכמויות השמן? www.traklin.co.il/product.asp?pc=126991 |
|||||||