פורום בישול ומתכונים
מנהל/ת הפורום: טלי שטרנליכט
האם ניתן להתפיח בצק שמרים כל הלילה ולאפות בבוקר? | גלקה | 14:10 07/06/2007 | |||||
אכן אפשרי | עופרי זוטא | 10:32 12/06/2007 | |||||
רק שימי לב שיש מספיק מקום בקערה, במיוחד בימים חמים אלו. שלא תמצאי בבוקר את הבצק גולש לכל עבר...
יש בצק שמרים (מתוק) שאני מאוד אוהבת. המתכון של קרין גורן. אם בא לך, תני קריאה. |
|||||||
הי עפרי, | גלקה | 07:25 13/06/2007 | |||||
מזל טוב! איזה חדשות נפלאות!
לגבי הבצק- אשמח למתכון (אם וכאשר יהיה לך זמן). מתפיחים במקרר או בחוץ? תודה גלי |
|||||||
בצק שמרים מתוק - להתפחה במקרר | עופרי זוטא | 18:38 14/06/2007 | |||||
בבקשה מתכון של קרין גורן.
אפשר גם להתפיח בחוץ. ***בצק שמרים מתוק לקראנץ*** 1 כף שמרים יבשים (או 30 גרם שמרים טריים מומסים ברבע כוס מים) 1 קילו קמח שלושת רבעי כוס סוכר 2 כוסות חלב פושר 150 גרם חמאה מומסת ומצוננת מעט 1 כפית מלח 2 ביצים מכניסים את כל החומרים למיקסר עם וו לישה, ומעבדים במשך 7-5 דקות לבצק חלק ומעט דביק. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים להתפחה במקרר במשך הלילה טיפ: לתת למיקסר לעבוד כ-2 דקות ורק אח"כ להוסיף את המלח. |
|||||||