צור קשר פורומים חנות אינדקס פוסטפרטום הצילו צירים מאמרים חדשים ראשי
פורום בישול ומתכונים
מנהל/ת הפורום: טלי שטרנליכט
  אבני שמוטשרית 12:06 15/04/2013
בוקר טוב :)
לפני כמה ימים קיבלנו מתנה מזוג חברים אבני שמוט לתנור ולאפיה כמו בקישור של ברפמן קמינים
עכשיו אין לי מושג כ"כ איך להשתמש בהם
הבנתי פחות או יותר שהאבנים צריכות להתחמם כחצי שעה בחום של 120 מעלות
לפני שאני מכניסה את הלחם או הפיצה
האם זה מדויק ? והאם יש סוגים שונים של אבנים ?
מקורי ולא מקורי או סתם אבן יותר טובה ופחות טובה

תודה רבה למי שעונה
יום מקסים...





----------------------------------------------------------
www.brafman.co.il




שיווק באינטרנט   ניוזלטר דיוור אלקטרוני   בניית אתרים   תקנון ותנאי שימוש © כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה  יצירת קשר   מנשא לתינוק   מצאי דולה   מי אנחנו