פורום בישול ומתכונים
מנהל/ת הפורום: טלי שטרנליכט
אבני שמוט | שרית | 12:06 15/04/2013 | |||||
בוקר טוב :)
לפני כמה ימים קיבלנו מתנה מזוג חברים אבני שמוט לתנור ולאפיה כמו בקישור של ברפמן קמינים עכשיו אין לי מושג כ"כ איך להשתמש בהם הבנתי פחות או יותר שהאבנים צריכות להתחמם כחצי שעה בחום של 120 מעלות לפני שאני מכניסה את הלחם או הפיצה האם זה מדויק ? והאם יש סוגים שונים של אבנים ? מקורי ולא מקורי או סתם אבן יותר טובה ופחות טובה תודה רבה למי שעונה יום מקסים... ---------------------------------------------------------- www.brafman.co.il |
|||||||