צור קשר פורומים חנות אינדקס פוסטפרטום הצילו צירים מאמרים חדשים ראשי
פורום בישול ומתכונים
מנהל/ת הפורום: טלי שטרנליכט
  אף פעם לא בישלתי, האם המתכון הזה נראה לכם טוב?מירית 16:36 06/09/2014
    תגובה
www.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-all-night/Recipe-777ff58f717e241006.htm
קדירת בקר בבירה
קדירה ממוצא בלגי בסגנון הבישול הישן, המבוססת על מתכון של רות סירקיס
טלי כהן ארזי | יאמי | פורסם 12/12/13 16:00:2
מרכיבים (5 מנות):

1/3 כוס שמן קנולה
1 ק"ג בשר בקר (שייטל, כתף), חתוך לקוביות
3 בצלים, פרוסים
6 שיני שום, פרוסות
1 כף קמח
1 כף סוכר חום
2 כפות חרדל דיז'ון
2 כוסות בירה לבנה
2 כפות חומץ בן יין אדום (אפשר גם חומץ רגיל)
מלח
פלפל טחון טרי
חצי כפית אגוז מוסקט מגורר
חצי כוס מרק עוף צח
אופן ההכנה:
1. מחממים במחבת כבדה את השמן ומשחימים היטב את הבשר עד שהוא "סגור" מכל הכיוונים. מעבירים לקדירה חסינת חום ומחממים תנור ל-160 מעלות.

2. מוסיפים למחבת את הבצל והשום ומטגנים עד שהם מזהיבים. מוסיפים קמח וסוכר חום ומטגנים עוד דקה.

3. מוסיפים למחבת את החרדל, הבירה והחומץ ומביאים לרתיחה. מגרדים בכף עץ את תחתית הסיר כדי לנצל את המשקעים שנדבקו שם.

4. מוסיפים את תוכן המחבת לקדירה ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה על הכיריים.

5. מכסים את הקדרה במכסה או בנייר כסף ואופים בתנור 3 שעות, עד שהבשר רך.




שיווק באינטרנט   ניוזלטר דיוור אלקטרוני   בניית אתרים   תקנון ותנאי שימוש © כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה  יצירת קשר   מנשא לתינוק   מצאי דולה   מי אנחנו