צור קשר פורומים חנות אינדקס פוסטפרטום הצילו צירים מאמרים חדשים ראשי
פורום בישול ומתכונים
מנהל/ת הפורום: טלי שטרנליכט
  שטרודל גבינה עם סולתעדי 18:03 14/12/2007
הי עופרי,

אבא שלי מפנטז כבר שנים על שטרודל גבינה שהיינו קונים בקונדיטוריה שעברה מן העולם... אני יודעת רק שהמילוי היה של גבינה עם סולת. חיפשתי באינטרנט והעליתי חרס. יש לך רעיון?

תודה!
   שטרודל גבינה וסולתתולי 13:08 30/04/2008
קודם כל לגבי הבצק - אצלנו במשפחה המורחבת נהוג לעשות שטרודלים מבצק עלים וזה דווקא עובד לא רע, ואפילו עדיף עלי פילו שמורחים אותם בחמאה אם את מוצאת - מניחים עלה, מורחים בחמאה מומסת, עוד עלה, עוד חמאה, פס של מילוי גבינה ומגלגלים. לגבי המילוי - נדמה לי שתפקיד הסולת הוא לעבות קצת את התערובת כי היא סופחת נוזלים. ערבבי בקערה גבינה לבנה (אני אוהבת את הגבינה לבישול 5% של השף הלבן באריזת 750 גרם), צימוקים, תמצית וניל, קצת ברנדי אם בא לך, סוכר לפי הטעם, ובערך חצי כוס סולת. אם התערובת נראית לך דלילה אפשר להוסיף עוד קצת סולת.
בסוף מורחים בביצה טרופה ואופים ב-180 מעלות עד להזהבה - אם בצק פילו יספיקו 10-15 דקות, ואם בצק עלים כחצי שעה.
בתאבון!




שיווק באינטרנט   ניוזלטר דיוור אלקטרוני   בניית אתרים   תקנון ותנאי שימוש © כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה  יצירת קשר   מנשא לתינוק   מצאי דולה   מי אנחנו