רפואה משלימה
מנהל/ת הפורום: לינוי הופמן, ורד לב
הריון ותופעות | שרית | 21:51 26/03/2009 | |||||
יש לי מספר תופעות: המון שיהוקים, הרגשה רעה כשהקיבה ריקה {עד קושי לעמוד זקוף}, כאב לעיתים לא קרובות בבטן עליונה , לעיתים נדירות צרבת קלה, הרגשה של נשימה מהירה וצורך לנשום עמוק במיוחד בקיבה ריקה.
אציין שאני בתחילת הריון אך התופעות היו לפני והחמירו בשבועות האחרונים. התגלה חיידק ההליקובקטור. הרופאה אמרה שזה תופעות של ריפלוקס אך בהריון לא תבדוק וניתן לטפל בהריון עם אמפרדוקס. שאלותי: האם אכן התופעות מתאימות לריפלוקס אפילו שאין כמעט צרבת? האם יש הגיון שהתופעות מחמירות עם ההריון? האם התרופה בטוחה בהריון ובכלל תעזור לי? ומה התרומה של החיידק לעניין? במה יכולה הרפואה המשלימה לעזור? |
|||||||
אז ככה | גילי אבישי | 10:54 01/04/2009 | |||||
ראשית אפשר לתת את התרופה בהריון
התופעות מתאימות לריפלוקס הגיוני שהתופעות מחמירות בהריון יש תרופה של חברת וולדה אך היא מצריכה מרשם רופא למשל ד"ר ליאורה אוריאל מירושלים פעם בשבועיים בתל אביב ד"ר מירון ברק (בית פלורה) בצפון במרפאת אלומה בטבעון או במרפאת הרדוף שווה לבדוק רפואה סינית. אני מניחה שגם הומאופטיה ותזונה יכולות לסייע.יש נוסחאות צמחים שמתאימות לטיפול בהליקובקטור. לא לקנות דרך המלצות ממוכרים בחנות טבע וגם מטפלים חייבים להיות מובילים בתחומם. כבר נתקלתי במטפלים שהמליצו על צמחים אסורים בהריון! תרגישי טוב גילי |
|||||||