|
|
|
|
|
|
|
|
|
שלום לכולם | |  | לינוי הופמן |
00:06 13/05/2007 |
|
|
נעים מאוד לינוי הופמן .
אמא לנועה, עוסקת בהומאופתיה קלאסית והן בהומאופתיה יחודית ממרכז אמריקה הלטינית ותומכת לידה (דולה).
מתמחה בפריון ופוריות (הגבר והאישה), הריון ולידה.
כהומאופתית אני מלווה את מטופליי בכל שלבי החיים.
כשילדתי את נועה אימי הומאופתית גם כן, ליוותה אותי בחדר לידה בעזרת ההומאופתיה.
המיילדות הרופאים ואני נדהמנו מהלידה המופלאה, המעצימה ומהחלמתי המהירה.
החלטתי כי אני רוצה לתמוך בעזרת הידע לו זכיתי בנשים על מנת שיזכו לחוויה טובה ומעצימה. מאז, אני מלווה נשים במסעם המופלא.
אשמח לחלוק מידיעותי ומניסיוני, ומאמינה שבעזרת חברותי מנהלות הפורום נוכל לתת מענה, עצה,
הארה, תמיכה ותשובות...
באהבה רבה
לינוי הופמן.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
שלום לכם | |  | ורד לב |
14:42 13/05/2007 |
|
|
ברכות לכולנו על הפורום החדש.
אשמח לסייע בנושאי תזונה לקראת, במהלך ואחרי הלידה. לנשים, ילדים ומשפחות. גם בנושאי תוספים, חיזוק מערכות, גישה הוליסטית לבעיות שעולות ושיקוף הפנים הרגשיים והרוחניים לבעיות הפיזיות המתעוררות. אני מאמינה בקשר ישיר בין העולמות הללו- הפיזי, הרגשי והרוחני- ורואה איך פעמים רבות מגיעות הבעיות הפיזיות בכדי לעזור לנו להתעורר למציאות אחרת הרוצה בשינוי.
אני נתקלת במשפחות רבות שתהליך ההריון עוזר להן להבין שיש צורך ומקום לשינוי, למשהו אחר ממה שקרה עד כה. לא קל לבחור בשינוי, יש צורך במורי דרך ומלווים. אשמח ללוות אתכם במסע הזה ביחד עם חברותיי לניהול פורום זה.
דרך צלחה ומהנה לכולנו,
ורד לב
נטורופתית N.D
מדריכת הנקה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
בעיות קקי | | | נון |
22:37 29/09/2009 |
תגובה |
|
בני בן 3. גמול כחצי שנה. מאז היותו תינוק סובל מיציאות קשות יחסית (וגם אני..), למרות שכשהיה עם חיתול הצליח "להוציא את זה" יפה לבדו. בתחילת הגמילה נרתע מלעשות קקי בשירותים אך כעבור כשבועיים הצליח. הגמילה מהפיפי עברה חלק.
לאט לאט בהדרגה עניין הקקי הלך והתדרדר (מזה 3-4 חודשים). מיציאות פעם ביומיים עבר לפעם ב 4 ימים או שבוע אפילו. וכשכבר "בא" הקקי הוא קשה כמובן. הילד התחיל לפחד מהקקי הקשה וככדור שלג התאפק והבעיה החמירה. ברוב טמטומנו לא טיפלנו בזה מיד וחשבנו שזה יפתר.
כיום המצב הוא שהוא מבקש שנעזור לו להוציא את הקקי (אחרי ערב אחד בו הקקי היה מאוד קשה ובעלי עזר לו עם הידיים להוציא את הקקי מהטוסיק. אירוע טראומתי לכל הצדדים...). התדרדרות נוספת מהשבועיים האחרונים: פעם בכמה ימים כשיש לו קקי הוא פשוט מתחיל לעשות אותו במכנסיים ואני רואה זאת ולוקחת אותו לשירותים. עדיין לא יצא לו במכנסיים.
מה עושים?
בדיעבד אני חושבת שהתחלנו את הגמילה קצת מוקדם מדי למרות שעם הפיפי עבר חלק. ועכשיו מה? קראתי שלל עצות החל מהחזרת חיתול לצורך קקי בלבד, שיטת הפרסים, להשתמש במרככי קקי (אני נותנת לו אלצירות של הדס פעם בכמה ימים וזה אכן עוזר אך לא פותר את הבעיה) ובעיקר להוריד לחץ ממנו (ענייני שליטה?)
אני חושבת שהמפתח הוא להגיע לקקי כל יום ואז הוא לא יהיה קשה ואז הוא יפסיק לפחד. איך עושים זאת מבלי לשדר לו לחץ ומצד שני כן להיות עם היד על הדופק? איך עוזרים לו להאמין בעצמו כך שלא יבקש מאיתנו לעזור לו לעשות קקי?
יש לציין כי נולד לנו תינוק לפני חודשיים, אך הגדול ממשיך לקבל הרבה תשומת לב. בנוסף הוא לא עושה קקי בגן ולעיתים נדירות עושה במקומות שאינם הבית. בימים האחרונים ביקש לישון בלי חיתול בלילה וכבר כמה ימים ישן בלי וקם יבש בלי אף פספוס. אנו משתדלים לתת לו לאכול הרבה פירות יבשים וטריים וירקות. אני עושה לו עיסוי בשקע של הרגל.
מה יש לרפואה המשלימהאו לכן להציע?
סליחה שיצא כל כך ארוך. העניין מטריד ומדאיג אותי מאוד (בעיות רגשיות שמסתתרות?)
בתודה מראש
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
בעיות קקי | | | לינוי הופמן |
08:56 04/10/2009 |
|
|
נון שלום
ראשית אני רוצה להרגיע אותך ולכתוב שאת לא לבד,
אני רואה מקרים מהסוג שתיארת פעמים רבות בקליניקה,
להומאופתיה יש בהחלט מה להציע לפתרון הבעיה.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
צריכה המלצה להומאופט בתל אביב | | | דניאל |
13:34 21/09/2009 |
תגובה |
|
שלום אני מחפשת המלצה להומאופט טוב באזור תל אביב שמתמחה בילדים ונשים בהריון
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
יש לנו תשובות בשבילך | | | asku |
15:30 16/08/2009 |
תגובה |
|
אתר יועצים ישראלי חדש נפתח ומחכה ליועצים ומומחים בתחומים שונים ולכם לשאול שאלות
מוזמנים לבקר ולהתרשם
הייעוץ אישי ודסקרטי
אתר יועצים ישראלי
www.asku.co.il/
וקצת עלינו
www.ifeel.co.il/page/13756
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
שאלה | האם עישון בגיל צעיר עוצר גביהה ? | | | יוסי |
06:20 05/07/2009 |
תגובה |
|
רציתי לדעת אם עישון בגיל צעיר (מיתחת ל18) גורם לגוף עצירה בתהליך הגביהה ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
המוגלובין נמוך | |  | לירי |
10:57 11/06/2009 |
תגובה |
|
היי גילי, בספירת דם לתינוקת בת שנה וחודשיים יצא המוגלובין 10.9. הבנתי שהגבול התחתון 10.5 . מה את ממליצה להוסיף מעבר לתזונה? (יונקת ואוכלת מצויין, אני מבשלת ומקפידה על מזונות עשירים בברזל)
תודה,
לירי.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הי לירי | | | גילי אבישי |
18:39 17/06/2009 |
|
|
תוסף הברזל הנוזלי של בדס נותן תוצאות יפות ועל פי רוב לא משפיע על העיכול. שווה נסיון.
בנוסף באשר לספיגת הברזל- מזונות עתירי ברזל זקוקים לויטמין C על מנת להיטיב את הספיגה.
לדוגמא טחינה עם מיץ לימון.
קציצות ובצידן מיץ תפוזים.
עוף ועגבניה מרוסקת טריה וכו'.
ספיגת הברזל מבשר בקר היא המירבית ,אחריה עוף,דגים קטניות וירקות עליים.
בהצלחה!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הדס כמובן (-: | | | גילי אבישי |
18:39 17/06/2009 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
וכמובן | | | גילי אבישי |
18:43 17/06/2009 |
|
|
אפשר וכדאי לתת חליטה של עלי סרפד שעשירה בברזל ותומכת הספיגה ממקורות אחרים וכמובן ניתן להיוועץ עם מומחה לצמחי מרפא. ממליצה על ניר אברהם הירושלמי 0547203370
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
תודה אבל- | |  | לירי |
19:31 18/06/2009 |
|
|
שומדבר מהמאכלים שעתירים בויטמין C לא ממש אהוב על הקטנה.ממש לא אוכלת חמוץ כמו עגבניה(רק מלפפון) לא מיץ תפוזים(רק מים) ולא טחינה אלא רק משולבת עם סילאן.עוף וקציצות אוכלת המון וגם דגנים וקטניות.אפשר במקרה כזה לתת גם תוסף של ויטמין C? אגב הברזל של הדס אכן מעולה, קניתי עכשיו של עננים שהוא גם טוב בגלל שהיה חוסר במלאי.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
סליחה על העיכוב במענה | | | גילי אבישי |
21:57 20/06/2009 |
|
|
אפשר לנסות תוסף של ויטמין C אבל רק כברירת מחדל.
מה לגבי פירות עם ויטמין C ?
תפוז, לימון, אשכולית, אבטיח, פפאיה,תות, מנגו, אננס, אוכמניות ודובדבנים.
אולי ירקות? בעלי עלים ירוקים, ברוקולי, פלפל ירוק או אדום, כרובית וכרוב.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מממ... | |  | לירי |
22:11 20/06/2009 |
|
|
אבטיח וכרובית היא אוכלת המון,אז אם אני נותנת למשל אבטיח אחרי ארוחה של עוף זה יעזור? אננס ומנגו עדיין לא ניסיתי נשמע שהיא תאהב, מה לגבי פלפל,איך לתת? מבושל? טרי? יש לה הרבה שיניים.
ותודה בינתיים על העצות ...:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
זה אמור... | | | גילי אבישי |
07:13 21/06/2009 |
|
|
אננס זה רעיון עוד יותר טוב.
לגבי פלפל ( לא מבושל וגם סמוך לזמן החיתוך...הבישול נוטה להרוס אותו /-: בכל זאת איך לבשל ירקות רלונטיים כמו כרובים ,כרוב,אפונה ירוקה...זמן קצר עם מעט מים ,עדיף באידוי ובחתיכות גדולות.
באמת שכחתי בעת מתן התשובה לקחת בחשבון את הגיל שלה.
איפה עוד? באפרסמון יש הרבה ויטמין C ובעונה שווה לקלף ולתת לפני או מיד אחרי הארוחה. קיווי גם הוא וגם פאפיה.
מי עוד? מלון! אם היא אוהבת זה מצויין.
אם אזכר בעוד משהו אוסיף
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ועוד משהו | | | גילי אבישי |
07:36 21/06/2009 |
|
|
אם המצב נמשך או מידרדר ראוי לעות בדיקת דם שתכלול גם ברור רמת פריטין,ויטמין B12 וברזל בנפרד.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
אני ממשיכה עם מגוון הפירות- | |  | לירי |
21:13 21/06/2009 |
|
|
וזה עובד טוב.
מה כוותך למצב שמחמיר? הרופאה הנחתנה אותי לחזור על בדיקת הדם בעוד מספר חודשים. בינתיים התינוקת חיונית ויש לה תיאבון טוב. למה אני צריכה לשים לב?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מתנצלת על המינוח המלחיץ | | | גילי אבישי |
06:43 23/06/2009 |
|
|
התכוונתי בדיוק לזה,שהמדדים בבדיקות יראו על ירידה נוספת או משהו בכיוון הזה.
שוב סליחה.
חיוניות ותאבון הם בהחלט סממנים משמעותיים (-:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
סבבה :) | | | לירי |
16:12 23/06/2009 |
|
|
הבנתי את כוונתך...
עזרת המון גילי!
תודה מכל הלב!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
בקשה להמלצה לסוג טיפול מתאים | | | לימור |
11:11 07/06/2009 |
תגובה |
|
בתי בת ה-6 סובלת כבר חודש מפריחה באיזורים שונים בגוף, כשבהתחלה הפריחה עברה "טיילה"
ועכשיו היא קבועה במס' איזורים ולעיתים מגרדת (הרופאה אמרה שאולי אסטמה של העור)
במקביל היא הפסיקה לאכול כמעט בכלל. הכל ממש לא טעים לה
ווכל מה שנכנס לפה -יוצא בתואנה שזה "לא טעים" גם דברים שאהבה מאוד לאכול...
היא ממליחה את המזון בכמויות לא הגיוניות של מלח (אם לא עוצרים אותה בזמן)
איכשהו נראה לי שהכל קשור אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל...
אודה אם מישהו יכול לעזור
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
שלום לימור | | | גילי אבישי |
23:40 08/06/2009 |
|
|
גם לי זה נראה קשור.
הרפואה הסינית נראית לי רלונטית. אם תצייני אזור מגורים אוכל להמליץ לך.
ליל מנוחה
גילי
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
נשמע לי שגם ההומאופתיה תוכל לעזור מאוד. | | | לינוי הופמן |
06:51 09/06/2009 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
חריקות שיניים בשינה | | | הלית |
12:07 24/05/2009 |
תגובה |
|
שלום, שחר בן 4.5 חורק שיניים בשינה. האם יש צורך לטפל/לבדוק? מה סיבת הענין? תודה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
שלום אמא של שחר | | | גילי אבישי |
12:40 24/05/2009 |
|
|
בעצם האדם לשאול הוא רופא שיניים.אם משהו ניזוק על פי רוב אלה השיניים שיכולות להישחק מזה.
למיטב ידיעתי בגיל הזה אין מה לעשות בהקשר הנ"ל. בגיל מבוגר יותר שמים מן סד בשינה למנוע.
מהרפואה המשלימה מי שרלוונטי הם ההומאופטיה הקלאסית ודמיון מודרך או NLP .לא מחפשים את הסיבה כמו שמנסים להגיע לפתרון. היתרון בגיל צעיר הוא מניעת השתרשות ה"הרגל" וכן מניעת נזק מצטבר. יכול להתבטא גם כעומס על מפרק הלסת והקרנת כאב שמתבטא ככאב אוזנים ללא דלקת או פשוט כאב מקומי.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
תודה רבה ועוד שאלה | | | הלית |
15:01 24/05/2009 |
|
|
הי גילי תודה רבה על התשובה. שחר סובל אכן מבעיות אוזניים כרוניות. לא חשבתי שיש קשר. מה זה NLP? בכל אופן אשאל גם את רופא השיניים. שוב תודה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
שחר | | | גילי אבישי |
19:08 26/05/2009 |
|
|
הנה לינק להסבר על NLP www.nlpisrael.com/Whats_NLP.htm כאן בפורטל יש פורום לנושא. מנהלת אותו ד"ר עדי ברן. את יכולה להציץ שם ואף לשאול forums.leida.co.il/forums/index2.php?id=199&lang=HEB
אני לא יודעת אם יש קשר אבל שווה לבדוק הרי אנחנו בעצם שלם שדבר מושפע מהכלל
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
צריכה המלצה לקינסיולוגיית | | | ותיקה |
20:38 18/05/2009 |
תגובה |
|
באיזור ירושלים,
עדיף עם הכשרה של פסיכולוגית גם
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מצטערת גם על העיכוב | | | גילי אבישי |
20:37 23/05/2009 |
|
|
וגם כי אין בידי תשובה.
שמעתי מספר פעמים המלצות חמות על אשה מבוגרת ,דתיה איפשהו בכניסה לעיר אבל אינני מצליחה לשים את האצבע על המקור.
אני מכירה הומאופטית קלאסית מצויינת שמשלבת גשטאלט בעבודתה ומגיעה לתוצאות מצוינות אם תרצי.
אם יעלה משהו מהחיפוש שעשיתי אכתוב כאן. מדגישה כי על מנת שאמליץ אני רוצה בעצמי להתרשם ולתחקר ולא מספיק לי ספור על X שעשה טוב.אם אין לי כזה אני עשויה להביא שם ללא המלצה ספציפית.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הקינסיולוגית | | | גילי אבישי |
18:47 17/06/2009 |
|
|
שאני מכירה איננה פסיכולוגית בהכשרתה -אילנה ויילר
אילנה ויילר | Ilana Weiler
weilerilana@gmail.comThis e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
052-5450205
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | Susan |
00:08 29/06/2009 |
|
|
Ilana Weiler is also a self proclaimed Expert and has no certifiction
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
האמנם? | | | גילי אבישי |
07:10 29/06/2009 |
|
|
ראשית אשמח לדעת דברים כאלה לגבי הסמכות .
שנית אני מכירה אותה מתחומי הלידה בהם יש לה בוודאות תעודות ממוסדות מקובלים.
כשלמדה קנסיולוגיה פגשתי בה תוך כדי התהליך ולכן יצאתי מנקודת הנחה שסיימה את הלימודים.
אני אבדוק מולה את נושא ההסמכה בתחום.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
עזרה בהחלטה | | | חרדה |
07:59 29/04/2009 |
תגובה |
|
לאחרונה חזרו לי התקפי חרדה שכבר כמה שנים כמעט ולא היו. היו כמה טריגרים לאחרונה אבל אני לא מצליחה להתגבר. בעבר הייתי מטופלת באמצעות דיקור סיני וצמחי מרפא. תקופה אחרת הייתי מטופלת ברפלקסולוגיה. כל אחד מהם היה יעיל בתקופתו וכעת אני לא יודעת למה עדיף לי לחזור.
אני באי שקט תמידי בתקופה האחרונה, עברתי התקף חרדה אחד גדול לאחרונה שהשאיר עקבות אם כי לא חזר על עצמו. יש ברקע בעיה בריאותית שיתכן ונפתרה אבל אני במעקב. כמו כן אני מנסה להרות כבר ארבעה חודשים ללא הצלחה. אני בחרדה שהחרדה תחזיר את הבעיה הבריאותית...חייבת לצאת מהלופ הזה.
אני מתלבטת אולי לנסות תחום רפואה משלימה אחר אבל המחשבה על לספר את כל הסיפור שלי שוב למישהו שלא מכיר אותי קצת מפחיד אותי כי אני חוששת שהעלאת הדברים עלולה לגרום להצפה.
יש לי ילדים ואני מרגישה שהמצב משפיע גם עליהם.
מה דעתכן?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
וגם שאלה נוספת | | | חרדה |
08:19 29/04/2009 |
|
|
יש איזו תרופה הומאופטית או טבעית שיכולה להרגיע, שאני יכולה במקביל לקחת עד הטיפול? לקחתי כמה פעמים ארניקה די 6 אבל אני לא בטוחה שזה מה שאני צריכה.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
יקרה | | | גילי אבישי |
22:06 29/04/2009 |
|
|
נדמה לי שהנכון ביותר יהיה לחזור למי שמכיר אותך ומוכר לך ומעורר את אמונך. את יכולה אפילו לקבוע רק פגישת ייעוץ וחשיבה ביחד.
ברור שדברים קשורים זה לזה אבל אני מאמינה שדברים אינם צפים סתם,אלא כשיש צומת שמאפשרת דיון מחודש,גם אם קשה.
מה עוד? אם קשה לך לפרוס את התיק שלך מחדש,מה שמובן לי ,קשה לי להמליץ מעבר לכך.
מה בינתיים? אולי רסקיו יעזור? ואולי לא כדאי לחכות עוד אלא פשוט לקבוע למי שאינטואיטיבית הכי מתאים לך לפגוש,הכי פחות מעיק,הכי מזמין,מבין אלה שאת כבר מכירה.
שיהיו ימים קלים יותר במהרה
אשמח לשמוע מה מתקדם
גילי
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | שי |
12:35 28/04/2009 |
תגובה |
|
שלום, אני מחפשת טיפול אלטרנטיבי לבעיה של נוזלים במפרק הירך הגורם לכאבים חזקים בזמן הליכה וכיפוף. הרופאים אומרים שצריך להוציא את זה ולבדוק מה זה. כרגע אפשר לחכות עם הניתוח חודשיים שלושה והיינו רוצים לנסות טיפול אלטרנטיבי שיכול למנוע ניתוח. איננו מבינים בתחום והיינו רוצים לדעת לאיזה תחום ברפואה האלטרנטיבית יש סיכויי הצלחה גבוהים במקרה זה וכן המלצה על מטפל\ת טוב. תודה מראש.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
שלום שי | | | גילי אבישי |
22:02 29/04/2009 |
|
|
מעט מדי פרטים.למשל-
מצב כללי-תזונה,מתח,שינה,עצירות/שילשול...
אלרגיות למזון או תרופות או אחר
מחלות
טראומות למקום או בכלל
מחלות כרוניות,גם במשפחה
בדיקות דם
עיסוק עיקרי
תחביבים,ספורט במיוחד אבל לא רק...
ועוד ועוד
בקיצור יהיה זה אך חוצפה ויוהרה מצידי להגיד משהו על סמך הנתונים הללו,בוודאי לגבי סיכויי הצלחת הטיפול.
הייתי בודקת עם כירופרקט, עם מדקר/ת מומלץ וחושבת על עיסוק מתמשך בתנועה מאוזנת כמו נניח יודה,שיטת אלכסהדר,פלדנקרייז וכו'.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|