צור קשר פורומים חנות אינדקס פוסטפרטום הצילו צירים מאמרים חדשים ראשי
ייעוץ להורים לילדים בגיל הרך
מנהל/ת הפורום: דרורית אמיתי דרור
  הסתגלות לפעוטוןשירי 20:21 16/12/2009
שלום,
בתי בת 4 חודשים, יונקת מלא ומאוד קשורה אלי. בעוד כחודש אני חוזרת לעבודה והיא עתידה להשתלב בפעוטון (6 תינוקות, 2 מטפלות) הקושי, מבחינתי לפחות, רב מאוד ואני מוטרדת מאופן ההסתגלות שלה לשינוי. חשוב להדגיש כי מדובר בילדה עירנית מאוד, פעלתנית ו...דעתנית.כיצד לדעתך צריך לנהל את תהליך ההסתגלות שלה לפעוטון?
אשמח לתשובה
שירי
   ימית 14:37 24/12/2009
שירי שלום
אני עברתי בדיוק אותו תהליך
עם הבן שלי הוא בן שנה וחודשיים ונכנס לפעוטון בגיל חמישה חודשים כי הייתי צריכה לחזור לעבודה, למזלי הוא הסתגל די מהר
הייתי שואבת לו חלב
והיו נותנים לו מבקבוק או כפית ,
בצהריים היו מרסקים לו מרק
ואחה"צ הייתי מניקה אותו .
ההתחלות תמיד קשות אבל בסופו של דבר
הילדים שלנו מסתגלים למצב יותר בקלות מאתנו
שיהיה לך בהצלחה .
   לא להתיאש...דרורית אמיתי-דרור 21:06 25/12/2009
בהחלט יכול להיות שזו תגובה להיריון. גם אם הילדון עדיין איננו "יודע" את האינפורמציה של ההריון - הוא חווה אותו.
אבל: לפני הכל כדאי לגשת למרפאת הילדים ולשלול כל עניין פיזיולוגי רפואי.
חשוב מאד!!!
אחרי שתתיעצי עם מרפאת הילדים - כיתבי שוב.

דרורית אמיתי-דרור
מומחית לגיל הרך
יועצת להורים ולאנשי חינוך
טל. 0522322420 036990742
   סליחה, התגובה לשאלה הקודמת קפצה אליך. התעלמי מהתשובה הקודמת. ובאשר לשאלתך:דרורית אמיתי-דרור 21:08 25/12/2009
אינני יודעת איך תתמודדי עם הנקה ופעוטון - אבל בוודאי שאין להפסיק את ההנקה יחד עם הכניסה לפעוטון.
אם תוכלי להתארגן טכנית - המשיכי להיניק אותה לפחות בשבועות הראשונים של שהותה בפעוטון (אפילו אם תצטרכי לדלג על הנקה אחת ותישאבי חלב עבור הנקה זו).

בהצלחה,

דרורית אמיתי-דרור
מומחית לגיל הרך
יועצת להורים ולאנשי חינוך
טל. 0522322420 036990742

שיווק באינטרנט   ניוזלטר דיוור אלקטרוני   בניית אתרים   תקנון ותנאי שימוש © כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה  יצירת קשר   מנשא לתינוק   מצאי דולה   מי אנחנו