פורום לידות בית
מנהל/ת הפורום: אילנה שמש
![]() |
תמונות מחדר הלידה | נעה ק | 14:40 24/05/2011 | ||||
מזל טוב להריונות הטריים ולאלו שהולכים ומתקרבים ללידה
שמי נעה, אני בת 21 ולומדת צילום עיתונאי, לומדת כיצד לספר סיפור בתמונות, כיצד לתעד רגעים. כחלק מפרוייקט צילומי שקיבלתי על עצמי, עליי לבצע כתבה צילומית, סיפור בתמונות, שנוגע בנושא סביבה טבעית של אדם. נושא גדול לא? שאפשר לקחתו לכל מקום שהוא... וליבי דווקא מושך אותי לחדר הלידה. לרגע הזה שבו סביבה טבעית של משפחה משתנה מן הקצה אל הקצה והופכת לסביבה טבעית אחרת לגמריי, הרגע הזה שבו קורה אחד מן הדברים הכי טבעיים והוא הבאת תינוק לעולם. זאת לא בקשה קטנה, אם כי מאוד מאוד גדולה ואישית, אני יודעת. אך במידה ויש ביניכם, בינכן, אמהות לעתיד שהיו רוצות לשמוע יותר ואולי אף לקחת חלק, להיפגש איתי ובמידה וירצו, גם לאפשר לי להיכנס איתן לחדר הלידה, להיות שם בצד, לתעד את השעות ואת הרגעים שלפני ואחריי ובמהלך... לקבל ממני אלבום מיוחד- מתנה לחיים. את התמונות שאצלם לא אפרסם בשום מקום, הן לצורך פרוייקט אישי ולמידה עצמית שלי. רק אתם תהיו אלו שיקבלו את התמונות, מפני שהן שלכם. תודה על הקדשת הזמן לקריאה, ואם משהו כאן סיקרן, עניין אתכם, ואתם עתידים ללדת בחודשיים הקרובים, אשמח אם תפנו אליי בחזרה. נעה - noa_kastel@hotmail.com המשך שבוע טוב ורגוע |
|||||||