צור קשר פורומים חנות אינדקס פוסטפרטום הצילו צירים מאמרים חדשים ראשי
פורום בישול ומתכונים
מנהל/ת הפורום: טלי שטרנליכט
  שאלה על סלקאיילו 19:31 04/07/2007
קניתי סלק, חתכתי לפרוסות ורק בישלתי בלי שום תוספת - כדי שהקטנה תוכל לאכול אותו ככה שהוא רך. למה הוא נהייה לי חום? הוא לא אמור להיות אדום
   סלק - ואיך לשמור על צבעועופרי 22:05 04/07/2007
הי איילו,
הפתרון, לרוב נעוץ בבישול.
נסי לבשל את הסלק עם קליפתו. אני אוהבת לקרצף אותו קצת מתחת לזרם מים.
אחרי הבישול, שוב מתחת לזרם מיד עדין, או אחרי כמה דקות שהתקרר, מקלפים בקלי קלות.
הסלק נשאר אדום-אדום.
בהצלחה.

יש המוסיפים לימון למי הבישול, לא מצאתי סיבה להשתמש בטריק הזה.
   מעולה. האם לבשלו שלם עם קליפתו או ניתן לחתוך אותו עם הקליפה?איילו 22:12 04/07/2007
   לבשל בשלמותו. עופרי 10:23 05/07/2007
כל קילוף או חיתוך יביאו לאותה התוצאה, שהיא די מבאסת: סלק חום.
   תודה רבהאיילו 13:36 05/07/2007




שיווק באינטרנט   ניוזלטר דיוור אלקטרוני   בניית אתרים   תקנון ותנאי שימוש © כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה  יצירת קשר   מנשא לתינוק   מצאי דולה   מי אנחנו