פורום בישול ומתכונים
מנהל/ת הפורום: טלי שטרנליכט
שאלה על סלק | איילו | 19:31 04/07/2007 | |||||
קניתי סלק, חתכתי לפרוסות ורק בישלתי בלי שום תוספת - כדי שהקטנה תוכל לאכול אותו ככה שהוא רך. למה הוא נהייה לי חום? הוא לא אמור להיות אדום
|
|||||||
סלק - ואיך לשמור על צבעו | עופרי | 22:05 04/07/2007 | |||||
הי איילו,
הפתרון, לרוב נעוץ בבישול. נסי לבשל את הסלק עם קליפתו. אני אוהבת לקרצף אותו קצת מתחת לזרם מים. אחרי הבישול, שוב מתחת לזרם מיד עדין, או אחרי כמה דקות שהתקרר, מקלפים בקלי קלות. הסלק נשאר אדום-אדום. בהצלחה. יש המוסיפים לימון למי הבישול, לא מצאתי סיבה להשתמש בטריק הזה. |
|||||||
מעולה. האם לבשלו שלם עם קליפתו או ניתן לחתוך אותו עם הקליפה? | איילו | 22:12 04/07/2007 | |||||
לבשל בשלמותו. | עופרי | 10:23 05/07/2007 | |||||
כל קילוף או חיתוך יביאו לאותה התוצאה, שהיא די מבאסת: סלק חום.
|
|||||||
תודה רבה | איילו | 13:36 05/07/2007 | |||||