צור קשר פורומים חנות אינדקס פוסטפרטום הצילו צירים מאמרים חדשים ראשי
פורום בישול ומתכונים
מנהל/ת הפורום: טלי שטרנליכט
  אשמח למתכון פשוט ללביבות תפו"א, הכי בייסיק שיש. תודה רבה :-)לימור 14:40 06/12/2007
   לביבות תפוחי אדמה פשוטותתולי 13:15 30/04/2008
מגרדים בפומפיה או פודפרוססור תפוחי אדמה קלופים (נניח 4 גדולים או 5-6 קטנים), אפשר להוסיף גם גזר מגורר ובצל מרוסק או מגורר, לתערובת זו מוסיפים כ-2 ביצים, חצי כוס קמח, מלח ופלפל, ומטגנים בשמן לא עמוק בחום בינוני. לא לשכוח לצ'פר את הלביבות בהרבה נייר סופג בין שכבה לשכבה.

במשפחה הפולנית המורחבת שיכללו את הלביבות למעין פשטידה שטעמה דומה מאוד ללביבות ומכילה פחות שמן בשם יבצוק. מרסקים את תפוחי האדמה באותה צורה, מטגנים בצל או קונים בצל מטוגן בשקית, מערבבים עם הביצים הקמח והתבלינים, שופכים לתבנית משומנת היטב ואופים עד להזהבה. זה הרבה פחות בלגן וקלוריות, ודווקא טעים.
בתאבון!




שיווק באינטרנט   ניוזלטר דיוור אלקטרוני   בניית אתרים   תקנון ותנאי שימוש © כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה  יצירת קשר   מנשא לתינוק   מצאי דולה   מי אנחנו