פורום בישול ומתכונים
מנהל/ת הפורום: טלי שטרנליכט
עוגות | לי | 09:57 22/08/2007 | |||||
היי עופרי,
יש לך רעיון לעוגה בחושה עם תפוחים וקמח מלא? היה לי פעם מתכון לעוגה בחושה כלשהי עם פירות שלמעלה מפוזר עליה סןכר עם קינמון שהופך להיות קראנצ'י וטעים. אני לא מצליחה למצוא את. יש לך רעיון? |
|||||||
הי לי, עוגת תפוחים? אז ככה | עופרי | 21:43 23/08/2007 | |||||
יש כמה אופציות -
נתתי פעם מתכון של עוגת תפוחים בחושה, אפשר להחליף חלק מכמות הקמח לקמח מלא. אם תחליפי הכל, תתקבל עוגה דחוסה מידי לטעמי. עוד אופציה טובה בהחלט - אפל קרמבל. בסיס תפוחים, ומעל פירורים העשויים מקמח, חמאה/שמן וסוכר. קינמון מבורך. אם תרצי מתכון משוייק לבצק שמתאים לפירורים, תני קריאה. ועוד אופציה - פאי תפוחים קלאסי, בסיס בצק ו"כיסוי" בצק. יש לפיליס גלזר הנפלאה מתכון לעוגה שכזו. אולי זו העוגה הראשונה שהכנתי בחיי... משהו עוזר? |
|||||||
עופרי יקרה | לי | 09:01 25/08/2007 | |||||
הקראמבל נשמע לי מתאים. אבל, האם טעים ללא חמאה? אשמח למתכון. בסופו של דבר באותו היום הכנתי עוגה בחושה אבל לא הצלחתי לשחזר את הגימור סוכר קינמון. אני חושבת שפשוט זה היה מתכון אחר שאני לא מוצאת.
|
|||||||
הי לי | גילי אבישי | 11:01 16/09/2007 | |||||
את יכולה לנסות לזרות מעל העוגה ממש לפני ההכנסה לאפיה תערובת של סוכר(אצלנו משתמשים בחום) וקינמון.לאפות בחום מלמעלה ומלמטה .אמור להצליח.
|
|||||||