צור קשר פורומים חנות אינדקס פוסטפרטום הצילו צירים מאמרים חדשים ראשי
פורום בישול ומתכונים
מנהל/ת הפורום: טלי שטרנליכט
  עוגותלי 09:57 22/08/2007
היי עופרי,
יש לך רעיון לעוגה בחושה עם תפוחים וקמח מלא?
היה לי פעם מתכון לעוגה בחושה כלשהי עם פירות שלמעלה מפוזר עליה סןכר עם קינמון שהופך להיות קראנצ'י וטעים. אני לא מצליחה למצוא את. יש לך רעיון?
   הי לי, עוגת תפוחים? אז ככהעופרי 21:43 23/08/2007
יש כמה אופציות -
נתתי פעם מתכון של עוגת תפוחים בחושה, אפשר להחליף חלק מכמות הקמח לקמח מלא. אם תחליפי הכל, תתקבל עוגה דחוסה מידי לטעמי.

עוד אופציה טובה בהחלט - אפל קרמבל. בסיס תפוחים, ומעל פירורים העשויים מקמח, חמאה/שמן וסוכר. קינמון מבורך.
אם תרצי מתכון משוייק לבצק שמתאים לפירורים, תני קריאה.

ועוד אופציה - פאי תפוחים קלאסי, בסיס בצק ו"כיסוי" בצק. יש לפיליס גלזר הנפלאה מתכון לעוגה שכזו. אולי זו העוגה הראשונה שהכנתי בחיי...

משהו עוזר?
   עופרי יקרהלי 09:01 25/08/2007
הקראמבל נשמע לי מתאים. אבל, האם טעים ללא חמאה? אשמח למתכון. בסופו של דבר באותו היום הכנתי עוגה בחושה אבל לא הצלחתי לשחזר את הגימור סוכר קינמון. אני חושבת שפשוט זה היה מתכון אחר שאני לא מוצאת.
   הי ליגילי אבישי 11:01 16/09/2007
את יכולה לנסות לזרות מעל העוגה ממש לפני ההכנסה לאפיה תערובת של סוכר(אצלנו משתמשים בחום) וקינמון.לאפות בחום מלמעלה ומלמטה .אמור להצליח.




שיווק באינטרנט   ניוזלטר דיוור אלקטרוני   בניית אתרים   תקנון ותנאי שימוש © כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה  יצירת קשר   מנשא לתינוק   מצאי דולה   מי אנחנו