צור קשר פורומים חנות אינדקס פוסטפרטום הצילו צירים מאמרים חדשים ראשי
פורום בישול ומתכונים
מנהל/ת הפורום: טלי שטרנליכט
  צ'יקן קארילי 11:37 06/11/2007
היי עופרי,
בזמנו נתת כאן מתכון נפלט לצ'יקן קארי עם חזה עוף. איך אפשר לעשות את זה עם עוף מחולק?
תודה!
   גם את זה בדקתי ויצא קצת מכובס - יש לך רעיון איך אפשר אחרת?לי 18:08 08/11/2007
   הי לי, בהחלט יש לי רעיוןעופרי 22:17 08/11/2007
ראשית "סגרי" את העוף על מחבת או באותו הסיר שאת הולכת לבשל.
סיכוי גבוה שפעולת הסגירה תשאיר את העוף רך ועסיסי.
וטיפ נוסף - לבשל על אש נמוכה כחצי שעה לפחות.

עו דטיפ, קצת אחר - נסי להכין עם פרגית.
בהצלחה




שיווק באינטרנט   ניוזלטר דיוור אלקטרוני   בניית אתרים   תקנון ותנאי שימוש © כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה  יצירת קשר   מנשא לתינוק   מצאי דולה   מי אנחנו