פורום בישול ומתכונים
מנהל/ת הפורום: טלי שטרנליכט
צ'יקן קארי | לי | 11:37 06/11/2007 | |||||
היי עופרי,
בזמנו נתת כאן מתכון נפלט לצ'יקן קארי עם חזה עוף. איך אפשר לעשות את זה עם עוף מחולק? תודה! |
|||||||
גם את זה בדקתי ויצא קצת מכובס - יש לך רעיון איך אפשר אחרת? | לי | 18:08 08/11/2007 | |||||
הי לי, בהחלט יש לי רעיון | עופרי | 22:17 08/11/2007 | |||||
ראשית "סגרי" את העוף על מחבת או באותו הסיר שאת הולכת לבשל.
סיכוי גבוה שפעולת הסגירה תשאיר את העוף רך ועסיסי. וטיפ נוסף - לבשל על אש נמוכה כחצי שעה לפחות. עו דטיפ, קצת אחר - נסי להכין עם פרגית. בהצלחה |
|||||||