צור קשר
פורומים
פורום לידה
פריון
תזונה
אולטרסאונד
טרטולוגי
הריון בסיכון
יוגה
פונדקאות
הנקה
לידות בית
חדרי לידה
אפי-נו
תאומים
פוסטפרטום
אבהות
מתכונים
רצפת אגן
מנשאים
דיני עבודה
קריירה
תכנון פיננסי
גסטרו ילדים
שיניים ילדים
חינוך גיל רך
בטיחות
רפואה משלימה
כירופרקטיקה
ייעוץ להורים
פסיכולוגיית ילדים
חיתולי בד
נגד מילה
קלינאית תקשורת
מיניות
התפתחות תינוקות
ליווי התפתחותי
פסיכולוגיית פעוטות
פנג שווי
רופאים בכירים
חנות
אינדקס
פוסטפרטום
הצילו צירים
מאמרים חדשים
ראשי
חזרה לרשימת הפורומים
>>>
פורום פנג-שווי
מנהל/ת הפורום: הלית מתן-חרל"פ, מיה לנדאו בג'יו
הוספת תגובה להודעה
הוספת הודעה חדשה
שם הכותב:
דוא"ל:
הודיעו לי כשיתקבלו תגובות
הסתרת הדוא"ל בפורום
כותרת:
*
תוכן:
דפים פעילים:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
ארכיון
הודעה חדשה
ברוכים הבאים לפורום פנג שווי
הלית מתן-חרל"פ,
16:03
20/06/2007
הי לכולם,
אני הלית, בת 32 גרה בגבעתיים, אמא של שחר בן שנתיים וחצי.
למדתי ב"מכללה למודעות אחרת" בתל אביב.
הותיקות שבינינו אולי זוכרות שבעבר עניתי בפורום לידה (המקורי, הראשוני) על שאלות בנושא פנג שווי ואני שמחה על הרעיון לפתוח פורומים מקצועיים. וזו המטרה, לענות על השאלות שלכם ולנסות לעזור על גבי הרשת.
תכנון הבית לפי הפנג שווי מתאים תמיד, אבל פעמים רבות אנשים רוצים לערוך שינויים בבית סביב אירועים חדשים או משמעותיים. הגעה של תינוק חדש הביתה היא, ללא ספק, אירוע משמעותי שמצריך שיפור המרחב האנרגטי. מאחר ואנחנו בענייני ילדים, הנה כמה טיפים רלבנטיים לחדרי ילדים/תינוקות, לפני שאנחנו יוצאים לדרך. הטיפים האלו נכונים לכל התינוקות והילדים בהכללה. על מנת ליצור אוירה וסביבה המתאימות באופן הטוב ביותר לתינוק/לילד, יש להתאים את האנרגיה בחדרו ובבית אליו באופן מכוון (על סמך נתונים אישיים שלו).
1.הצבעים המומלצים לקירות הם קרם, אוף-ווייט, שמנת או לחילופין כחול על גווניו (כחול, ירוק טורקיז).
2.חשוב שדלת הכניסה לא תהיי בקו ישר עם החלון, מאחר ובמקרה כזה, לא תהיה מספיק אנרגיה בחדר.
3.הכניסה לחדר חייבת להיות פנויה ונקייה. לא למקם בה ארון בגדים או רהיט מסיבי. זה עלול להפריע לצ'י להיכנס לחדר ויצור תחושה של "תקיעות".
4.לא למקם את המיטה מול הדלת בקו ישר, אך גם חשוב שהילד יוכל לראות את דלת הכניסה. על המיטה להיות צמודה לקיר ושלא תמוקם תחת קורה או מתחת לחלון.
5.ציורים: ציור של עץ הוא ציור שיכול מאוד להתאים לחדר של תינוק/ילד. עץ מסמל צמיחה וקיומו בחדר עשוי להביא לאווירת יצירתיות והתקדמות.
6.הכיוון הטוב ביותר לחדר ילדים הוא דרום מזרח, אשר מעודד צמיחה ופעילות מחד אך מאידך, מאפשר רוגע ושינה טובה. כיוון טוב נוסף הוא מזרח, אשר מחזק את הביטחון העצמי ומעניק תחושת אופטימיות אך מביא אנרגיה שקצת מקשה על השינה.
7.להמעיט בהכנסת מכשירים חשמליים לחדר ילדים, מאחר ואלו יוצרים אנרגיה לא בריאה.
להשתמע בפורום.
הלית
ברוכים הבאים לפורום פנג שווי
מיה לנדאו בג'יו
16:06
20/06/2007
שלום, שמי מיה, אני בת 32, נשואה לאלון (הגבר של חיי) ואמא לליהיא בת חצי שנה.
סיימתי קורס פנג שוואי (בשילוב עם עיצוב הדירה) לפני 7 שנים, במכללת "אורט" סינגלובסקי בת"א.
אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולתת לכן כמה טיפים בסיסיים לשיפור הזוגיות ואיכות השינה. כן, אני מתכוונת לפנג שוואי בחדר השינה.
קודם כל, חדר השינה כשמו כן הוא, מיועד לשינה ו... אהבה. כל מכשיר חשמלי מיותר, במיוחד טלויזיה, שפולטת קרינה גם כאשר היא מכובת.
את המיטה יש למקם במרחק שווה מהקיר (כך שיש מרווח משני הצדדים), זו הרי מיטה זוגית שאמורה לאפשר כניסה למיטה משני צדדים לשני אנשים. עקרון השיוויון.
לרכך את האווירה - לצבוע את הקיר בצבע עדין ומרגיע (אם לא רוצים צבעוני אפשר ומומלץ צבע קרם), לשים וילון גם כן בצבע עדין.
אפשר ורצוי לשים ליד המיטה פריטים זוגיים למשל - תמונה שלכם מהחתונה, או תמונה זוגית כלשהי על הקיר(לי למשל יש את הנשיקה של קלימט, מאוד רומנטי). למי שרוצה ללכת רחוק - ברווזי מנדרין שמציינים זוגיות טובה וארוכת שנים (בטבע הם זוג לחיים).
טיפ חשוב (גם לשאר הבית), להשתדל עד כמה שאפשר לשמור על סדר וניקיון. לפני שמשנים משהו בבית, קודם לסדר. בית מאורגן - חיים מאורגנים. הכוונה גם בתוך הארונות ....
זה על רגל אחת, למי שרוצה מידע רציני ומעמיק יותר (הכולל חישובים למיקום המיטה לדוגמא), לזה נועד הפורום...
נשתמע
מיה
המלצה- ציור קיר בחדר ילדים
נתלי
11:58
02/07/2009
תגובה
שלום,
יש לי שני ילדים, הילדה הבוגרת בת הילד הקטן בן שנה.
חבר צייר לנו ציור קיר גדול מאוד בחדר(לפי בחירתנו כמובן), בשיטה מדהימה שנונת תלת מימד, והילדים מאושרים!!
הילד הקטן ממש "מדבר" עם הדמויות!
אני ממליצה בחום.
למי שרוצה להתעניין:
com.ציורקיר.www
לא מקובל בפורום לפרסם ללא אישור של רותי - מנהלת הפורום הכללי.
myalinea
13:26
02/07/2009
שאלה לגבי חדר שינה לתינוקות
לי
22:39
20/06/2009
תגובה
שלום הלית ומיה,
אני רוצה לבצע שינויים בחדר של הבת שלי, בת שנה וחצי.אני מרגישה שהשינה בחדר הזה קשה יותר מאשר בחדרים אחרים(גם עבורי) אבל אין לי אפשרות כרגע לשנות את המיקום.
שני העוגנים שלי הם מיטת נוער בצבע שמנת בהיר,שממוקמת מימין לכניסת החדר, הראש צמוד לקיר ומחצית מהמיטה מתחת לחלון,וארון קיר גדול בצבע אפרפר שממוקם בצמוד לראש המיטה, מול הכניסה.
יש שידת החתלה בצבע בננה דהוי שאני לא אוהבת ועוד מדף בצבע חום - שאת שניהם הייתי רוצה לצבוע.איזה צבע מומלץ?
בנוסף, הוילונות והקירות לבנים,מאוורר תקרה לבן,אין שטיח.החדר משמש בעיקר לשינה ולא למשחקים. אין לי כל כך הרבה מקום על הקירות לקישוטים, בכל זאת הייתי רוצה להוסיף/לתלות משהו צבעוני.אין מראה או מכשירים חשמליים בחדר.
אשמח לעזרתכן,
תודה
לי.
חדר שינה לתינוקת
myalinea
09:30
21/06/2009
לי בוקר טוב,
חסרים לי כמה פרטים ברשותך:
איזה כיוונים יש בחדר - היכן הוא ממקום בבית מבחינת הכיוונים? לאיזה כיוון פונה הראש במיטה?
אם הבנתי נכון המיטה ממקומת כך שהיא בהמשך לדלת הכניסה לחדר? ז"א, הילדה כאשר היא במיטה נמצאת בהמשך לדלת ויכולה לראות החוצה מהחדר?
האם זה החדר בו ישנה תמיד או בצעתם שינוי כלשהו?
במה מתבטאת השינה הלא טובה שלה?
מקווה כי שללתם כל בעיה רפואית וששאלותי ברורות, אנסה לעזור בתשובה מפורטת יותר הערב.
מיה
עוד פרטים
לי
16:30
21/06/2009
היי מיה,
החדר הוא דרום מזרחי, החלון פונה לדרום.עד לפי כחודש ישנו ביחד באותו החדר(בעלי התינוקת ואני) במיטות צמודות כאשר הראש שלנו מתחת לחלון והתינוקת נמצאת מצד ימין שלנו, צמודה אלינו ואל הקיר. הכניסה לחדר היא באיזור הרגליים-מצד שמאל.
המצב נוכחי הוא : הראש של מיטת הנוער צמוד לקיר שממול לקיר עם דלת הכניסה,ויתר הגוף של המיטה נמצא מתחת לחלון.ולשאלתך,כשהיא שוכבת במיטה היא לא רואה את היציאה מהחדר.
לגבי השינה-הכל בגדר הנחות כרגע-אני אישית ישנה טוב יותר בחדר אחר (אבל יכולות ל היות סיבות נוספות לכך כמו פרטיות וכו), לגבי התינוקת- היא מתעוררת הרבה פעמים בלילה , אך אין חוקיות- כל לילה בשעה שונה ומספר הפעמים שונה.
שללתי ה-כ-ל...רעב,צמא, חום ,קור, מזרן,כאבים.במיטות אחרות בחדרים אחרים אני מרגישה שהיא ישנה טוב ורצוף יותר.
לצערי- אין לי אפשרות בשנה הקרובה להעבירה לחדר אחר, אבל אני מוכנה לבצע כל שינוי שדרוש כדי לנסות לשפר את האנרגיות בחדר.
אם יש עוד פרטים שיכולים לעזור אשמח למסור
תודה
לי.
חדר לתינוקת
myalinea
20:57
22/06/2009
הי לי,
אנסה לעשות קצת סדר בדברים.
נתחיל בכיוון החדר - מעולה לחדר ילדים. חדר שינה בכיוון זה מעודד צמיחה ופעילות ואנרגית הצ'י בו עדינה יותר מבמזרח. יחד עם זאת יש צורך לאזן את האנרגיה הזו וליצור סביבה רגועה לשינה. האם יש אפשרות להזיז את הרהיטים הנמצאים בחדר?
נסי בתור התחלה למקם את מראשות המיטה של התינוקת לכיוון צפון. אמרת כי בחלון יש וילון, נהדר, יש לסגור אותו בלילה ולפתוח בבוקר. כמו כן בזמן שינה יש לסגור תריסים.
מה על הקיר - בדים תלויים מאטים את אנרגית הצ'י ואינם משתקפים חזרה. רצוי לבחור אלמנטים חיוביים (לדוגמא עץ) בעלי גוונים רכים כמו כחולים וירוקים (שהם יין) ולכן מרגיעים. לגבי הדלת - הבנתי כי היא אינה המשך ישיר של המיטה וזה גם טוב. האם היא פתוחה למסדרון? אם כן יכול להיות כי עדיין זורמת אנרגיה חזקה מידי אל תוך החדר ואפשר למתנה ע"י מובייל מחוץ לדלת של החדר. יש לסגור אותה בזמן שינה (לא חייבים עד הסוף אבל שלא תהיה פתוחה לגמרי).
ריהוט כבד - מתיאורך היה נשמע כי יש ריהוט כבד בחדר, במיוחד הארון הצמוד למיטה. קבלתי תחושה כי יכול להיות שהוא מעיק עליה בשנתה. האם יש אפשרות להפריד אותם? שהמיטה והארון לא יהיו צמודים האחד לשני? אם יש אפשרות בכלל להעביר אותו לחדר אחר מה טוב. לגבי השידה והמדפים - שוב הייתי בוחרת בצבעים רכים ומרגיעים של כחולים וירוקים, צובעת את שניהם באותו הצבע ע"מ ליצור אחידות בעין.
עוד לגבי קישוט לקיר - פסים אנכיים בגוונים המדוברים לעיל יכולים לעזור בשמירה על אנרגיה קלילה ונעימה. את יכולה לצבוע בעצמך בעזרת סימון של מסקינג טייפ על הקיר, פס ברוחב מסויים לאורך הקירות קצת מעל לגובה המיטה שלה שיהיה נראה לעין.
מקווה שעזרתי, אשמח לענות על כל שאלה.
מיה
עזרת המון!
לי
16:16
23/06/2009
אני אבצע כמה שינויים בהתאם להצעות ואעדכן אותך איך יצא
רוצה עוד להוסיף
myalinea
18:04
23/06/2009
כי שינויים כאלה, למשל בענייני שינה, לוקחים לעיתים זמן.
ז"א, עד שאפשר אולי לראות תוצאות (לטובה או שלילה).
:-)
מיה-אין ספק לגבי זה
לי
13:30
24/06/2009
השינויים הם יותר בגללי ופחות בגללה, אני כאילו מרגישה שיש לי צורך לעשות שינוי.במקביל אני אציין שבשבוע האחרון אכן המצב השתפא והלילות רצופים כך ש...אבל בכל זאת אני אצבע ואקשט!
רב תודות
לי
גלית ועמית
22:46
06/06/2009
תגובה
היי הלית
מקווה שזה בסדר מבחינתך להמשיך להתכתב בפורום...
חשבתי לתלות וילונות כתומים בחדר או לצבוע קיר אחד בכתום או במשהו אחר. חשבתי גם על כחולים או על ירוקים למניהם כי בכל זאת עמית הוא יסוד העץ...
לגבי תמונה אשמח לשמוע מה כדאי ראיתי היום משהו מקסים אבל הוא עולה 14000 אלף שקל אז אני אוותר... (שני ציורים גדולים אחד צבוע בכתום עם לב אדום ואחד בשחור עם לב כתום אולי בכל מקרה השחור לא מתאים... אבל זה היה מקסים).
עוד מילה בעניין ההריונות והיחסים בינינו.
גלית ועמית
23:34
01/06/2009
תגובה
עוד מילה בעניין ההריונות והיחסים בינינו.
אנחנו מאוד מאוד שונים אחד מהשניה כמעט בהכל ועם זאת אוהבים מאוד מאוד וקשורים מאוד זה לזו.
אנחנו גם די צמודים וכמעט אין ספרציה בינינו... די מעורבבים.
הריבים המרכזים שלנו סובבים סביב כסף. עמית חסכן ומחושב אני רוצה פיקאסו בסלון... :) ולא מרגישה חייבת להתייחס למציאות בעניין הכסף.
ריב נוסף סובב סביב העובדה שאני נמצאת בטיפול פסיכולוגי רב שנים ועמית חושב שתלות למטפלת זה רעיון מזעזע ומפחיד אני כמובן חושבת שזה נפלא ומרגישה טוב ונכון עם הטיפול.
מקווים שזה נותן כיוון,
תכווני אותנו לשאלות שנראות לך חשובות
תודה גלית ועמית
הלית מתן-חרל"פ
22:29
06/06/2009
שלום גלית,
קודם כל כמו בכל דבר גופני, יש לשלול בעיה רפואית. במידה והיתה כזו, יש אפשרות לחזק את האזור בבית או בחדר השינה, שאחראי על תחום הבריאות. אבל אני מבינה שכרגע בעיה רפואית לא עומדת על הפרק.
האם מישהו עשה ניתוח או בדיקה ומצא כי אלמנט האדמה שבך דל? אם כן, אתן לך מספר הצעות כיצד לחזק אותו בך:
- מאחר ואת שייכת ליסוד המתכת, אשר מחוזקת ע"י יסוד האדמה, חיזוקו יטיב לך בשני המובנים.
- כפי שציינתי הצבעים אשר קשורים ביסוד האדמה הם החומים למיניהם וכן כתום. אציין שוב שלא די בפריט אחד בחדר או בבית בצבעים אלה. חשוב שיהיה משהו דומיננטי ומשמעותי בצבע זה בחדר השינה או בבית בכלל בחלק הצפון-מערבי
- החומרים שמתקשרים עם יסוד האדמה הם חרס, גבס,קרמיקה ואבנים למיניהם. אם אתם מתחברים יותר לזה, אפשר לבחור בעיצוב/ריהוט/פריט משמעותי באזורים הנ"ל מחומרים אלו
- חדר השינה משמעותי מאוד בכל הקשור לזוגיות וכמובן שגם בנושא הרחב יותר של זוגיות: ילדים.ולכן חשוב שתרגישו נוח וטוב בחדר השינה. אם את מרגישה שזה לא נכון לישון במיטה שהיתה של הורייך הרי שהתשובה בידיך, ולא משנה באיזה צבע תהיה המיטה. ידוע לך האם גם לאמך היה קושי להכנס להריון? האנרגיה. הצ'י שקשורים בהורייך עברו ביחד עם מיטתם.
- אם מיטה לבנה מרגישה לך נכון אך לא חמים מספיק, תוסיפי תמונה מעל המיטה או באזור המיטה שאת מתחברת אליה (אשמח לייעץ לך לפני שתחליטי איזו תמונה). יש לזה משמעות רבה ביותר. הצבע הלבן טוב לך כיסוד מתכת.
לא ציינת שיש מראה בחדר שינה אז אני מניחה שלא.
הלית
המשך תשובה לגלית ועמית
הלית מתן-חרל"פ
22:31
06/06/2009
שלום גלית,
קודם כל כמו בכל דבר גופני, יש לשלול בעיה רפואית. במידה והיתה כזו, יש אפשרות לחזק את האזור בבית או בחדר השינה, שאחראי על תחום הבריאות. אבל אני מבינה שכרגע בעיה רפואית לא עומדת על הפרק.
האם מישהו עשה ניתוח או בדיקה ומצא כי אלמנט האדמה שבך דל? אם כן, אתן לך מספר הצעות כיצד לחזק אותו בך:
- מאחר ואת שייכת ליסוד המתכת, אשר מחוזקת ע"י יסוד האדמה, חיזוקו יטיב לך בשני המובנים.
- כפי שציינתי הצבעים אשר קשורים ביסוד האדמה הם החומים למיניהם וכן כתום. אציין שוב שלא די בפריט אחד בחדר או בבית בצבעים אלה. חשוב שיהיה משהו דומיננטי ומשמעותי בצבע זה בחדר השינה או בבית בכלל בחלק הצפון-מערבי
- החומרים שמתקשרים עם יסוד האדמה הם חרס, גבס,קרמיקה ואבנים למיניהם. אם אתם מתחברים יותר לזה, אפשר לבחור בעיצוב/ריהוט/פריט משמעותי באזורים הנ"ל מחומרים אלו
- חדר השינה משמעותי מאוד בכל הקשור לזוגיות וכמובן שגם בנושא הרחב יותר של זוגיות: ילדים.ולכן חשוב שתרגישו נוח וטוב בחדר השינה. אם את מרגישה שזה לא נכון לישון במיטה שהיתה של הורייך הרי שהתשובה בידיך, ולא משנה באיזה צבע תהיה המיטה. ידוע לך האם גם לאמך היה קושי להכנס להריון? האנרגיה. הצ'י שקשורים בהורייך עברו ביחד עם מיטתם.
- אם מיטה לבנה מרגישה לך נכון אך לא חמים מספיק, תוסיפי תמונה מעל המיטה או באזור המיטה שאת מתחברת אליה (אשמח לייעץ לך לפני שתחליטי איזו תמונה). יש לזה משמעות רבה ביותר. הצבע הלבן טוב לך כיסוד מתכת.
לא ציינת שיש מראה בחדר שינה אז אני מניחה שלא.
הלית מתן-חרל"פ, יועצת פנג שווי
לבתים פרטיים ולעסקים
לייעוץ וערבי חשיפה:
טלפקס 03-7316315
נייד 0544-255900
דואל' ctsinthm@netvision.net.il
הלית
גלית ועמית - ההמשך
גלית ועמית
23:27
01/06/2009
תגובה
היי הלית
תודה על התשובה אנחנו נשמח לשתף בעוד פרטים בכדי לקבל ממך את מירב העזרה שניתן לקבל.
לגבי ההריונות וההפלות לא כל כך ברור מה קורה. אנחנו בבדיקות כרגע אבל עדיין לא נראה משהו ברור כסיבה להפלות. ברמה של ההסתכלות הסינית כנראה שאלמנט האדמה שבי מאוד מאוד דל וההיריון לא מחזיק לצערי.
בעניין הדירה באופן כללי ניתן לחלקה לשניים:
אזור המטבח והסלון ואזור החדרים (3) סה"כ 100 מטר.
באזור הסלון הריצוף אפור בהיר והכורסאות אדומות שטיח כתום תמונות צבעוניות על הקירות
באזור החדרים יש ריצוף דמוי פרקט הקירות בהירים אבל לא לבנים.
בחדר שינה אין שום דבר מלבד מיטה שחייבת לעוף כמה שיותר מהר היא פשוט היתה של ההורים שלי...יש שתי מנורות עדינות על הקיר מול המיטה ומנורה אחת מעל המיטה כלומר בקיר מעל המיטה.
לי ולעמית המיטות הלבנות שראינו נותנות הרגשה טובה אבל אני לא ממש מצליחה לחשוב איך לרכך עם דברים נוספים בכדי שהיה נעים וחמים בחדר.
שוב תאריכי הלידה שלנו
גלית 6/7/73
עמית 10/7/70
תודה תודה
גלית
חדר שינה והיריון
גלית ועמית
17:44
01/06/2009
תגובה
שלום הלית
אני קצת חדשה בענייני הפנג שואי אבל ממש עכשיו התחלטנו לארגן את חדר השינה שלנו ונראה שחשיבה בכיוון הזה היא מעניינת וחשובה.
קצת נתונים:
שמי גלית נולדתי ב 6/7/73
בעלי עמית נולד ב 10/7/70
עברנו לדירת קרקע מקסימה בתוך בניין מגורים בת"א.
חדר השינה ממוקם בדרום או בדרום מזרח.
מידותיו 3.20 על 4.20
הקיר הכי דרומי שלו (3.20) כולו חלון.
המיטה ממוקמת על הקיר המזרחי של החדר והדלת באלכסון אליה.
הריצפה היא דמוי פרקט עשיר, עמוק וצהבהב קצת.
נתון חשוב הוא שאנחנו רוצים להכנס להיריון. בהתחלה היה קשה אח"כ הצלחתי להכנס פעמים להיריון אבל היו שתי הפלות בשבועות מוקדמים.
1. מה יתמוך בהחזקה של היריון?
2. ראינו מיטה מקסימה בלבן בוהק מה דעתך?
3. ראינו מיטה די מקסימה בירוק בהיר בהיר ושקט מה דעתך?
4. האם אפשר לשים שידת מיטה אחת בצד אחד ושולחן עדין בצד השני או שיש צורך בסימטריה?
4. איזה וילון כדאי לשים על החלון הגדול אם הולכים על שתי המיטות שיתארתי (לבנה בוהקת וירקרקה) אפרסק? כתום? כחלכל? או כל רעיון אחר...
נדמה לי שזהו כרגע
תודה תודה
גלית ועמית
שלום גלית ועמית
הלית
22:22
01/06/2009
אז ככה:
קודם כל, כשקובעים איזה צבעים מתאימים לאנשים מדובר על קביעת הצבע לחדר, לסלון או לחדר אחר בבית. הכוונה היא לצבע המרכזי ששולט. בנוסף, לא רק לצבע יש משמעות והשפעה אלא גם לגורמים נוספים שמשפיעים על האוירה באותו החדר (לדוגמא חומרים). ולכן מיטה בצבע לבן לא יכולה להשפיע לטובה או לרעה. דעתי היא שאם אתם אוהבים את המיטה זה מאוד חשוב - תיקנו אותה ותרגישו בה נעים ושייכים.
המיטה שלכם פונה לכיוון השייך לתחום המשפחה והבריאות כך שבמובן הזה המיקום שלה הוא טוב. יחד עם זאת זה ניתוח ראשוני ובסיסי מאחר ואני לא מכירה אתכם ולא ראיתי את הבית, ויש עוד גורמים שמשפיעים וחשובים.
לגבי שאלותייך:
--- כדי לדעת מה יתמוך בהריון צריך להבין מה מפריע לו להתקיים. כלומר, אם הסיבה היא רפואית יש לחזק את האזור שאחראי על הבריאות אצלכם בבית/בחדר השינה. אם הסיבה היא אחרת (וכמובן תחליט אם את מעוניינת לשתף)כדוגמאת מתח בתחום כזה או אחר, נחזק את אותו התחום החלש.
--- חדר השינה צריך להיות "זוגי" וזה אומר בין היתר מתן ביטוי שווה לשני בני הזוג, כמטפורה או כסמל לאיך שהזוגיות צריכה או שאתם רוצים שתראה. לכן מומלץ שתהיה שידה או כל דבר אחר בשני צידי המיטה עבור שני בני הזוג. לפיכך זה בחלט בסדר שבכל צד יש משהו אחר. בנוסף כל דבר שעבורכם מסמל זוגיות ונותן תחושה של זוגיות וביחד בחדר השינה, מומלץ.
יש לי 2 שאלות:
1. האם יש לכם מראה בחדר השינה?
2. האם יש לכם תמונות בחדר השינה? תוכלי לתאר לי אותן?
ערב טוב בנתיים
הלית
האם אפשר לשפר מצב רוח וריכוז בעזרת פנג שווי?
ליבי
13:39
19/05/2009
תגובה
לא שזה הפיתרון להכל... אבל כמישהו שנלחצת מאד בתקופת בחינות ונוטה לדכדוך בזמן זה , או בזמן שי שלחץ בעבודה אשמח לקבל עצות
תודה
מצב רוח
myalinea
11:47
22/05/2009
מצב רוח הוא ללא ספק דבר הניתן לשיפור ע"י פנג שואי.
ריכוז הוא משהו שאולי יכול לבוא בעקבותיו.
חסרים לי המון פרטים עלייך ועל הבית שלך, איפה את לומדת? בבית או בספריה? את עובדת בבית או במשרד? איך הבית מסודר? איך את ישנה??? יש עוד דברים שמפריעים לך כמו אוכל שינה פרנסה רומנטיקה וכו'? קצת קשה לענות כך על רגל אחת ללא פרטים אבל בכללי, צבע על הקיר, עציץ עם פרחים ללא קוצים, תמונה מרגיעה שאת אוהבת על הקיר ועוד ועוד יכולים לעשות המון. גם כל עניין השינה מאוד חשוב ועוזר בתפקודים שונים בחיי היומיום.
אנא הוסיפי פרטים.
מיה
לאילת
נחמי
17:14
09/12/2014
להרגע עם
israel-taxi.blogspot.co.il/2012/05/tel-aviv-100-shekels.html
באיזה כיוון לישון?
ט
01:28
29/03/2009
תגובה
שלום
רציתי לשאול איזה כיוון שינה הכי מומלץ לי ולחברי לזוגיות מוצלחת?ומיניות טובה?
והאם כאשר אומרים כיוון הכוונה לראש המיטה שצמוד לקיר באותו הכיוון? (כלומר הפנים מסתכלות לכיוון הנגדי בעצם?)
התאריך שלי הוא 20.6 ושלו 14.5
תודה רבה! : )
כיווני שינה
myalinea
20:10
29/03/2009
ישנם שני דברים שכלייך לשים לב אליהם:
אחד הוא כיוון המיטה בתוך החדר והשני הוא מיקום החדר בתוך הבית.
המומלץ ביותר לזוג צעיר ללא ילדים (אני מניחה כי לא ציינת) ולשיפור חיי המין הוא למקם את החדר בבית באיזור הצפוני או המערבי. את מראשות המיטה (איפה שמונח הראש) יש למקם לכיוון מזרח או דרום-מזרח, או מקסימום בכיוון מערב לשיפור הרומנטיות בחייכם.
הימנעו מכיוון צפון (למיטה).
שוב, כיוון הראש יהיה לכיוון המיועד והפנים מסתכלות למעלה לתיקרה ולא לכיוון ההפוך. האם הבנתי אותך נכון?
מיה
ט
09:26
30/03/2009
היי מיה
תודה רבה על התשובה!
רק לוודא שהבנתי... הכוונה היא שראש המיטה יהיה צמוד לקיר המזרחי והרגליים בקיר המערבי ?
אכן,המיטה שלנו כרגע בצפוני... : )
אך אם אזיז לקיר המזרחי ראש המיטה יהיה מתחת לחלון.האם זה מפריע?
במצב כזה, האם עדיף להזיז לקיר הדרומי?
שוב תודה רבה!
דרום או מזרח?
myalinea
10:57
30/03/2009
שאלה טובה. עדיף לדעתי מזרח מבחינת האנרגיה ולגבי החלון - זה ניתן לשיפור. קודם כל להקפיד לסגור את החלון בזמן השינה, גם את התריס אם יש. ניתן להוסיף וילון מבד זורם ע"מ "למתן" את הצ'י שנכנס ולרכך את מראה החלון בחדר.
וכן, מה שחשוב הוא כיוון הראש בזמן השינה, שיהיה לכיוון מזרח.
יכול להיות שלכם באופן אישי יהיה טוב ניסוי וטעיה, קודם מזרח, אם לא עובד לכם אחרי תקופה מסויימת אפשר לנסות לדרום. נשמע קצת מעיק אולי אבל גם יכול להיות מעניין מבחינתכם, ואין דבר חשוב יותר משינה טובה ויחסים אינטימיים מספקים. נכון?
מיה
מהיכן אפשר להשיג קלפי פנג-שואי?
רון
21:56
26/03/2009
תגובה
תודה מראש.
קלפי פנג שוואי
צריכה עזרה
11:14
29/03/2009
אישית אני לא משתמשת בהם, אך אין לי דבר נגדם.
הקש בגוגל "קלפי פנג שוואי" וקבל שלל הצעות ומקומות היכן ניתן לרכוש. יש גם בסטימצקי, מחירן 88 ש"ח.
בהצלחה.
ההודעה למעלה נכתבה כמובן על ידי :-)
myalinea
20:11
29/03/2009
שלום[=
מורן
20:23
21/02/2009
תגובה
אני עוברת לדירה עם בן זוגי,
ורציתי לדעת באיזה כיוון להניח את המיטה שלנו, הרגליים לכיוון הדלת או שהגוף מול הדלת (רגליים לכיוון מערב ) זה 2 האופציות היחידות .
שנינו ילדי 1988 עם זה חשוב...
תודה רבה ושבוע טוב!
חדר שינה
myalinea
20:03
03/03/2009
מורן שלום,
מצטערת על העיכוב.
ככלל, עבור אנשים צעירים, מומלצת שינה בכיוון מזרח או דרום מזרח, היות ואתם נמצאים בשלב הבנייה של החיים שלכם. בכיוונים אלו יש אנרגיות חיוביות הטובות להתחלות מוצלחות.
גם כיוון מערב הוא טוב לרומנטיקה. מהתיאור שלך לא כל כך הבנתי מה הכיוונים. את הכיוונים בודקים בעזרת מצפן ממרכז הבית. הכיוונים מתייחסים לכיוון הראש ולא הרגליים!
כמו כן, רצוי לא למקם מיטה מתחת לחלון, אם אין ברירה רצוי לתלות וילון ולסגור את החלון במשך הלילה (בזמן השינה).
על המיטה להיות במרחק שווה מן הקיר בשני צידיה, כך שתתאפשר כניסה למיטה באופן שווה לכל אחד מכם. על התאורה להיות רכה, אהילים מאוד עוזרים ליצור אוירה זו. אם יש חדר אמבטיה צמוד יש להקפיד ולסגור את דלת הגישה אליו. ע"מ לחזק את הזוגיות אפשר להוסיף איבזור עם אוריינטציה זוגית, בתמונות (שלכם ביחד או על הקיר עם אלמנט זוגי), זוג נרות, זוג ברווזי מנדרין אשר מסמלים זוגיות לאורך כל החיים וכו' לפי הטעם שלכם כמובן.
שיהיה בהצלחה!
מיה
דפים פעילים:
1
2
3
4
5
6
7
8
9